Здравей Гост

Асцендента

• 4 Отговора
  • 1851 Прегледи
*

Неактивен teia

• **
  • 74
Асцендента
« -: Декември 15, 2011, 05:45:12 pm »
Наред със зодията ни и знака на Луната, е един от най-важните фактори във нашия хороскоп. Асцендентът е свързан с нашата личност, характер, външен вид, маниери, отношение към живота , любовта... и избор на професия, как посрещаме предизвикателствата и трудностите и как се справяме с тях. Слънчевият знак  представлява нашата заложена същност, характера ни.  Често първите впечатления на хората за нас са свързани с Асцендента ни, а не със Зодията. Как е при вас ? Какво е влиянието на Асцендента в живота Ви ? Споделете нещо интересно !

« Последна редакция: Декември 15, 2011, 05:49:14 pm от teia »

Re: Асцендента
« Отговор #1 -: Декември 16, 2011, 11:58:48 am »
При мен е така. ;D
Никой не вярва, че съм Рак с изгряващ Стрелец.
Но аз съм "маскиран" Стрелец - въпреки всичко глобално, образователно и възвишено, най-важно си остава семейството и почтеността.
Иначе съм щастлива да притежавам чертите на Стрелец, голямо удобство е. :P
Понякога малко трудно ги съвместявам двете зодии, щото като вземе превес Стрелеца, и вкъщи... глад. ;D

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #2 -: Декември 16, 2011, 12:37:33 pm »
Асцедента определя как другите ни виждат,първото впечатление.Моят е във Везни, с Венера във Везни,12-ти дом.Истинската ни същност я определя Слънцето,моето е 1-во домно в Скорпион.Първото впечатление е различно от Вътрешното АЗ,дружелюбна, вежлива и донякъде стеснителна при запозанство,но що се отнася до себеизява и вземане на решение няма колебание.

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #3 -: Декември 16, 2011, 11:08:23 pm »
         Моите Риби на AC и Нептун в 10-и донякъде добре могат да ме представят  8)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #4 -: Декември 17, 2011, 03:00:42 pm »
аз съм асц. Везни, но освен тъпоглавото колебание на моменти на вид много, много не съм закачила, по-скоро повече от Сатурн от към 12-ти и Плутон от към 1-ви (на втория дължа очите...малко мъже издържат на погледа), Юпитер също е в първи, но е по-далече от асц., а и е в съседен знак. Той е както каза една астроложка малко за разведряване.