Здравей Гост

МП Венера Марс

• 7 Отговора
  • 2554 Прегледи
МП Венера Марс
« -: Декември 16, 2011, 09:41:28 pm »
За секса ли отговаря или за нещо по-възвишено? ;D

Re: МП Венера Марс
« Отговор #1 -: Декември 16, 2011, 09:49:43 pm »
За секса ли отговаря или за нещо по-възвишено? ;D

Венера/Марс е на първо място сексуален МП, и по какав начин се изживяват тези страсти зависи върху коя планета попадат.
Със Слънце страстен секс, с луна също, но тук и се забременява в повечето случай итн. :1014m:   
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

« Отговор #2 -: Декември 16, 2011, 10:09:42 pm »
Мерси Добич :)
 ;)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #3 -: Януари 28, 2012, 09:34:42 am »
          Сега се загледах и аз в този МП в собствената си карта. Двамцата си правят като аспект точен квинтил, а Венера/Марс си попада точно върху натален Плутон  ;D Винаги има не малка страст в отношенията ми с половинката, донякъде не липсват и проявите на вътрешно ниво на ревнивост  ;D  ;D 

« Отговор #4 -: Януари 28, 2012, 11:30:12 am »
МП Венера/Марс в моята карта попада върху Лилит :o

Или пък щом не е върху планета, няма голямо значение?!
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #5 -: Януари 28, 2012, 11:42:25 am »
 При мен попада  в първи дом , но в 0 гр. на Скорпион и прави тригон с Луната.  И при мен не попада върху планета, но пък е в началото на знак. :)
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

« Отговор #6 -: Януари 28, 2012, 05:19:12 pm »
          Сега се загледах и аз в този МП в собствената си карта. Двамцата си правят като аспект точен квинтил, а Венера/Марс си попада точно върху натален Плутон  ;D Винаги има не малка страст в отношенията ми с половинката, донякъде не липсват и проявите на вътрешно ниво на ревнивост  ;D  ;D

Koko МП венера Марс върху Плутон означава силно активен сексуален живот, зависи в кой дом е плутона за да се доизясни! :1006:
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #7 -: Януари 29, 2012, 10:37:50 am »

Koko МП венера Марс върху Плутон означава силно активен сексуален живот, зависи в кой дом е плутона за да се доизясни! :1006:

Не ми липсва активност в тази сфера по принцип, макар че никога не е била основно водеща при интимните ми връзки, други неща търся също така, но може да се каже като цяло, че важи за мен казаното ;D  А Плутон е в анаретни градуси Везни в 8ми.