Здравей Гост

Мидпойнт на пътуванията

• 13 Отговора
  • 3465 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Мидпойнт на пътуванията
« -: Декември 16, 2011, 11:57:17 pm »
Луната...,Меркурий...,Уран и Марс са планетите свързани с пътуването....Домове 3-9ти и 12-ти....Мунданни управители Меркурий и Юпитер...

Доби, очаквам да поговорим и за това.... ;) :805m: :1014m:

*

akruks

Re: Мидпойнт на пътуванията
« Отговор #1 -: Декември 17, 2011, 12:37:15 am »
Интересна тема :08:
при мен марс е в 3 дом- на кратките пътувания
в 9д. нямам планети... но имам МП луна/СЛВ, луна/МЦ. , юпитер/СЛВ , юпитер/МЦ.  и СЛВ/ДСЦ.

« Отговор #2 -: Декември 17, 2011, 10:12:34 am »
Интересна тема :08:
при мен марс е в 3 дом- на кратките пътувания
в 9д. нямам планети... но имам МП луна/СЛВ, луна/МЦ. , юпитер/СЛВ , юпитер/МЦ.  и СЛВ/ДСЦ.

За пзтуванията гледам планети в 3 дом кратки пътувания и 9 дом далеъни пътувания. И ако тези планети имат положителни аспекти това озна1ава, че ще са благоприятни пътувания. Като допълнение вземам меркурии и юпитер.
За МП на пътуванията съм нямал практически случаи, може би не се е налагало и затова не мога да кажа специален МП за пътуване. :805m:
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Декември 17, 2011, 12:41:32 pm »
Доби...,обещай ми , че няма да се смееш.... :confuse3: :958m:
Обаче си мисля.../все пак аз не съм отличник в космобиологията ;D/...дали ако вземем управителите на к3/к9 и изчислим МП...не бихме открили точката свързана с пътуването...

К3 8* водолей...К9 8* лъв....Или в този случай директния мидпойнт е 8* телец..../8*скорпион...

Нали знаеш като уранянка търся.... :-[ ;D :P

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #4 -: Декември 17, 2011, 12:48:50 pm »
това което казаваш за управителите на 3-ти и 9 дом според мен има логика, струва ми се съвсем удачно да се вземе тяхната средна точка.
но мисля, че за пътуванията непременно трябва да се търси и юпитер...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Декември 17, 2011, 12:59:03 pm »
това което казаваш за управителите на 3-ти и 9 дом според мен има логика, струва ми се съвсем удачно да се вземе тяхната средна точка.
но мисля, че за пътуванията непременно трябва да се търси и юпитер...

Значи + Юпитер като управител на Стрелец.... ::) Без значение дали е дневно или нощно раждането...Защото Юпитер можем да го приемем и като дневен управител на знака риби..,а те не се свързват с пътуванията... ::)
А...,защо пък да не свързват ::)...-мунданен 12-ти дом.../далечните трансокеански пътувания/...

Моля те Антена....провокирай темата...и да поразсъждаваме.... ::) :-[ :-*

*

akruks

« Отговор #6 -: Декември 17, 2011, 04:07:47 pm »
гледах със задни дати малкото си на брой далечни пътувания и това, което видях е преди години, когато заминах неочаквано на международна експедиция транзитен слв е бил съвпад с МП слънце/юпитер в 10д., тр. юпитер съвпад с К3, пр. луна стрелец в 4д. , пр. меркурий съвпад с венера и тр. сатурн съвпад с венера 2д. - затова казвам неочаквано, защото тр. сатурн през 2д. ясно показва колко зле бяхме финансово у дома, наш'те едва извадиха 100лв за бала да се облека...
следващото дълго пътуване беше преди 8год.  когато слв транзитира през  9д.,  юпитер е влязъл току-що в 1д.  съвпад с асц.,  тр. сатурн е съвпад с МП слънце/юпитер в 10д. , а пр. луна е в 1д и прави съвпад със слънцето ми във 2д.
при повторното пътуване до същото място година по-късно пр. луна е вече във 2д. съвпад с венера, тр. юпитер също съвпад с венера 2д., но тр. слв е минал в 8д. , а тр.уран 6д. е сменил знака и е опозиция на наталния в 12д. ... пътуването се състоя но се върнах преждевременно и без да взема заплата за месец и половина работа...
 голямата дъщеря когато излезе за пръв път в чужбина на един турнир пр. луна е в 1д. тр. юпитер е стрелец в 7д., тр. слв в 10д., а когато замина да следва тр. СЛВ беше в 9д. съвпад с наталния, а като започна следването е в съвпад с наталния меркурий в 9д.
гледам сега за миналат година, когато си идва за коледа, но нищо по-съществено не виждам- пр. луна в 3д., тр. юпитер в 11д.  на 5* от К11...

« Отговор #7 -: Декември 17, 2011, 06:26:55 pm »
Доби...,обещай ми , че няма да се смееш.... :confuse3: :958m:
Обаче си мисля.../все пак аз не съм отличник в космобиологията ;D/...дали ако вземем управителите на к3/к9 и изчислим МП...не бихме открили точката свързана с пътуването...

К3 8* водолей...К9 8* лъв....Или в този случай директния мидпойнт е 8* телец..../8*скорпион...

Нали знаеш като уранянка търся.... :-[ ;D :P

За съжаление не мога да ти кажа нищо, някой ще трябва да ги изследва за да се разбере дали функционира. :805m:

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #8 -: Декември 17, 2011, 10:07:47 pm »
в момента опзицията на Сатурн Юпитер попада на натални К3, К9, дали няма да е нещо свързано с пътуване...?   ::)

« Отговор #9 -: Декември 17, 2011, 10:17:22 pm »
в момента опзицията на Сатурн Юпитер попада на натални К3, К9, дали няма да е нещо свързано с пътуване...?   ::)

Ами юпитер казва ДА! А сатурн НЕ! и какво казваш ТИ! :805m: :x_94:

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #10 -: Декември 17, 2011, 10:55:33 pm »

е това е въпросът...  ;)
мидпойнта Сатурн/Юпитер допълнително  е на АЦ

« Отговор #11 -: Декември 17, 2011, 11:11:25 pm »

е това е въпросът...  ;)
мидпойнта Сатурн/Юпитер допълнително  е на АЦ

MP Сатурн/Юпитер на АЦ показва непостоянно и несигорно поведение в поемане на инициативата. :805m:

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #12 -: Декември 17, 2011, 11:18:36 pm »
това е транзитния МП, не наталния

« Отговор #13 -: Декември 17, 2011, 11:28:48 pm »
това е транзитния МП, не наталния

Той ще е още един месец там, ако не и повече! :1027: