Здравей Гост

Мидпойнт на затъмненията

• 7 Отговора
  • 2491 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Мидпойнт на затъмненията
« -: Декември 17, 2011, 02:20:37 am »
В мунданен план през годината мидпойнта м/у затъмненията носи информация , която е очеизбождаща в буквалния смисъл на думата...
Или..,да приемем предстоящото затъмнение на 20 май 2012 и последващото го през ноември....Разликата м/у тях в дни разделена на 2 ще ни покаже къде е средната точка.... , вероятността да има отразено събитие е почти 100%.

Иска ми се.., да погледнете пренаталните си затъмнения и да намерите мидпойнта м/у тях....Да определите годината в която се е случило ....например....

20 май 2012-та е първото слънчево затъмнение - пръстеновидно и 13 ноември 2012-та пълно...
От месец май имаме 11 дни+30 дни юни+31юли+31 август+30 септември+31 октомври + 13 дни от ноември=177:2=88,5 или МП на затъмненията е 17.август 2012-та....

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Мидпойнт на затъмненията
« Отговор #1 -: Декември 17, 2011, 02:39:03 am »

При наличието на пръстеновидно затъмнение /Луната обикаля около Земята по елипсовидна орбита в следствие на, което разстоянието между двете тела се променя. Когато ъгловите размери на лунния диск са по-малки от тези на слънчевия се наблюдава пръстенообразно затъмнение./ можем да отчетем всички аспекти без изключение ...и творческите и кармичните......

/Когато лунният диск закрива напълно слънчевия, наблюдаваме пълно затъмнение /центровете на Слънцето, Луната и наблюдателя са на една права/. В този случай наблюдателите се намират в зоната на сянката. /- такова ще бъде затъмнението на 13.11.2012...
..

В този случай можем да използваме само мажорните аспекти....
« Последна редакция: Декември 17, 2011, 02:47:08 am от Марая »

*

akruks

« Отговор #2 -: Декември 17, 2011, 02:51:34 am »
Марая, тези затъмнения са ми тъмна индия- не знам къде да гледам за тях, нито знам какво се има предвид с понятието пренатални затъмнения  :-[
 ще ги мисля утре :thinking:
 сега да поспим малко срещу бръчки :bedtime2: лека и мека!

« Отговор #3 -: Декември 17, 2011, 07:33:20 am »
В мунданен план през годината мидпойнта м/у затъмненията носи информация , която е очеизбождаща в буквалния смисъл на думата...
Или..,да приемем предстоящото затъмнение на 20 май 2012 и последващото го през ноември....Разликата м/у тях в дни разделена на 2 ще ни покаже къде е средната точка.... , вероятността да има отразено събитие е почти 100%.

Иска ми се.., да погледнете пренаталните си затъмнения и да намерите мидпойнта м/у тях....Да определите годината в която се е случило ....например....

20 май 2012-та е първото слънчево затъмнение - пръстеновидно и 13 ноември 2012-та пълно...
От месец май имаме 11 дни+30 дни юни+31юли+31 август+30 септември+31 октомври + 13 дни от ноември=177:2=88,5 или МП на затъмненията е 17.август 2012-та....

а тогава има новолуние, нали  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Декември 17, 2011, 11:28:30 am »
Мдаа...има новолуние.... ;D

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #5 -: Декември 17, 2011, 12:37:49 pm »
[quote
Иска ми се да погледнете пренаталните си затъмнения и да намерите мидпойнта м/у тях....Да определите годината в която се е случило ....например....
[/quote]

Затъмненията в годината на раждане са може би 2, но какво имаш предвид под това да се определи годината в която се е случило?
Ако примерно се изичисли мидпойнта между две затъмнения в съответната година на раждане, имаш предвид да се намери прогресията на това междинно новолуние или?
И каква информация носи тази междинна точка?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Декември 17, 2011, 12:49:17 pm »
[quote
Иска ми се да погледнете пренаталните си затъмнения и да намерите мидпойнта м/у тях....Да определите годината в която се е случило ....например....

Затъмненията в годината на раждане са може би 2, но какво имаш предвид под това да се определи годината в която се е случило?
Ако примерно се изичисли мидпойнта между две затъмнения в съответната година на раждане, имаш предвид да се намери прогресията на това междинно новолуние или?
И каква информация носи тази междинна точка?
[/quote]

Имам в предвид по дирекции кога ще се случи...,разбира се и по прогресии...Да приемем разлика по време около 45* , което е равно на 45г.....
Мисля, че е много показателна...не само в мунданен план...Фокус на затъмнение...или концентрирана енергия на две затъмнения.... ::)

П.П. Нали ме знаеш , че вечно търся.... :-[

« Отговор #7 -: Март 14, 2012, 12:29:01 pm »
и аз не разбрах какъв е този мидпойнт на пренаталните затъмнения и какво да го правя по-точно?! ;D
при мен мидпойнта между двете пренатални затъмнения е мидпойнта ми слънце луна ???