Лили, много благодаря за цялото време, което отдели за да направиш и този анализ

Наистина всичко което казваш е точно така, но знаеш ли понякога се питам дали всички тези завишени цели и критерии не ми пречат, дали не са плод на грандомански възгледи и стремеж да съм винаги начело, винаги първи?!? И със сигурност си имат по някой и друг минус, винаги за да има баланс това, което успяваш да постигнеш по-сериозно в дадена сфера от човешкия живот се компенсира с по-незадоволителни резултати в друга, неизбежно е според мен

Затова и се насочвам и към духовно развитие и израстване, обогатяване на възгледите и мирогледа най-малкото по този начин, а не само в посока с това повече и повече работа, стремеж и бачкане понякога до откат, сменяване на автомобилите, защото еди кой си ми е привлекъл вниманието, по-нов и престижен е и куп, куп други подобни схеми, които са ми в главата

Но всички се учим както от постиженията, така и от грешките си, няма по-добър учител от живота и най-вече тогава, когато се живее пълноценно, тогава когато правиш това, което желаеш и по начина, който точно искаш да стане - тогава, когато имаш цели, хъс, амбиция, упорство да постигнеш нещо смятам можеш да се чувстваш истински жив