Здравей Гост

Уран + овен + транзит

• 4 Отговора
  • 2326 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Уран + овен + транзит
« -: Юни 26, 2011, 01:55:03 am »
В знака на марс...,той е див и непредсказуем...Няма аналог...
Какво всъщност Ви донесе ингреса му...тук...Как се изявява в картите Ви и в живота Ви...днес , тук и сега?

« Последна редакция: Юни 26, 2011, 02:24:56 am от Марая »

Re: Уран + овен + транзит
« Отговор #1 -: Август 08, 2012, 01:59:43 pm »
Нищо не ми донесе! Нито тук, нито сега, нито като ингресира в знака >:(

Овен на К6 и к7, транзитен Уран навлезе в 6-ти, съвпадна с ЮЛВ, сега е и в широк все още апликиращ съвпад с Луна в 6-ти дом. При това като стъпи върху възела направи хубав тригон към натален Марс и МЦ, нищичко, нито по шестодомни теми като работа и здраве, нито пък нещо свързано с кариера. Уран е в 1-ви дом натално и е У4.
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

« Отговор #2 -: Август 08, 2012, 02:20:52 pm »
при мен в радикса е в съвпад с Асц, сега е точно на К5, в квадрат към натално Слънце и Луна, като събитие още нищо конкретно не ми е донесло, на емоционално ниво обаче го усещам силно.

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #3 -: Август 08, 2012, 02:26:05 pm »
Натално уран е в 4, управител на ДСЦ, в момента е на 8 градуса от МС...каквото и да е, мисля, че  най- важното предстои при прекосяване на оста...като изразени събития други- май не... ???

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Август 09, 2012, 02:57:11 am »
Натално уран е в 4, управител на ДСЦ, в момента е на 8 градуса от МС...каквото и да е, мисля, че  най- важното предстои при прекосяване на оста...като изразени събития други- май не... ???

Важен е Уран...особено когато е на кардинална ос в натала...Или управлява такава... ;) :-*