Здравей Гост

Мъжете рак - що за животни са те

• 16 Отговора
  • 5254 Прегледи
*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Мъжете рак - що за животни са те
« -: Декември 17, 2011, 02:40:09 pm »
какво знаете за тези? на мен са ми мътна индия.. но тук едно рачешко Слънце се опитва да ми глезка МС-то  ;D и да опонира на Венера (да, да ама друг път  :898m:)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Мъжете рак - що за животни са те
« Отговор #1 -: Декември 17, 2011, 02:42:50 pm »
какво знаете за тези? на мен са ми мътна индия.. но тук едно рачешко Слънце се опитва да ми глезка МС-то  ;D и да опонира на Венера (да, да ама друг път  :898m:)

Не харесвам мъжките раци...Имам причина разбира се... ;D Струва ми се , че доста подвластни на майките си..,а и наред с това са мега материалисти...

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #2 -: Декември 17, 2011, 02:47:31 pm »

Не харесвам мъжките раци...Имам причина разбира се... ;D Струва ми се , че доста подвластни на майките си..,а и наред с това са мега материалисти...

:72:  :72:

Баща ми е рак при който емоционалната чувствителност по повод на майка му е силно завишена, донякъде плод на факта, че тя го е изоставила и забравила, че има син, когато той е бил в невръстните първи ученически години, но със сигурност извън този факт е доста подвластен на нея към момента и назад в последните 10-ина години в които имат контакти. А по повод на материалната част - материалист си е до мозъка на костите, тук второ мнение няма  ;D  ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #3 -: Декември 17, 2011, 02:55:29 pm »

хъмм да не си задавам отговори а ;D ;D ;D  :1031: - всъщност до скоро щях да се закълна, че този е или скорпи или риби, но рак... изненадах се (ее пак не е зле де поне стихията му нацелих, а по-натам ще му видя и другите джаджи къде са)
но съм съгласна с вас че са материалисти, но не изглеждат стиснати, по-скоро показващи че имат.
между впрочем брат ми е рак, но да си призная дори и него не познавам достатъчно добре,  :ch7_15: просто знам, че е по-различен и не съм се занимавала много с подробности ;D

*

Неактивен ger4o

• *
  • 30
« Отговор #4 -: Декември 17, 2011, 08:43:53 pm »
Книга мога да напиша за мъжа рак, но ще е в стил драма.... :P
Определено са материалисти, навряни в полите на майка си, дори и на 50 г., в жената до себе си търсят в голяма степен също майката, тази, която ще се грижи и котка до края на дните им....не можеш да  предположиш кога ще вървят назад, кога напред, а още по-малко настрани....имах печален опит с мъж от тази зодия... :( добре, че се отървах ;)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #5 -: Декември 18, 2011, 02:27:47 pm »
Книга мога да напиша за мъжа рак, но ще е в стил драма.... :P

пиши, пиши на мен, а и предполагам на всички тук ще е интересно да научим повече :)

аз лично смятам, че когато се привличат хора от дадена зодия (слънце, луна, венера...) е показател за място, което трябва да се отработва.. т.е. ни се показва къде сме по занемарили нещата. В първия момент и аз се шокирах за това, че е рак, но като се замисля ми активира едно тао-квадратченце и то когато и Сатурн го прави  ;D приказка направо. Едва ли дълго ще ми издържат на Плутона ама здраве да е.. не се търпи лесно кв. Плутон-Венера и то представител на ужким чувствителна зодия.  ;D

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #6 -: Декември 19, 2011, 12:49:30 pm »
Аз също не харесвам раци, имам огромен опит....Има нещо гадно- женско в характера им....и освен това според мен са дребнави повечето от тях... >:(

*

Неактивен teia

• **
  • 74
« Отговор #7 -: Декември 19, 2011, 02:16:20 pm »
Оф...мъж Рак 
Мъжа Рак е много чувствителен ,силно чувствителен ,но само когато става въпрос за пари. Мъжа Рак според мен не се чувства материално осигурен , дори да притежава купища пари. Все не му достигат ,а същевременно е супер прахосник .Емоционално несигурен ,заради което изглежда и се държи грубо и сприхаво. Изпада в разни състояния на истеричен смях ,сълзи , сърдитост и.....   Не обича нищо ново,супер нерешителен и страхлив ,ако си на различно мнение от неговото не спира да те убеждава как той е прав и даже се сърди. Мъжа Рак е  най-несексуалният мъж на света !Склонен към напълняване- лаком ,даже май изпадат и в алкохолни кризи . Чела съм ,че били най-верните мъже от зодиака ??? ,но за мен са прекалено  затворени . 
Извинявам се за мнението ми . Измъчих се няколко години с един такъв ... :41: Когато прекратих връзката той просто ме намрази нечовешки и поиска да му върна всички подаръци  :o
« Последна редакция: Декември 19, 2011, 02:19:56 pm от teia »

« Отговор #8 -: Декември 19, 2011, 02:26:43 pm »
А бе мъжете раци.....какво значи рак, я  му качи картата, да не се окаже, че емоционално разточителното му слънце е в 1 или 10 дом, в твърд аспект с нещо което още повече да го деформира .....та тогава стой и гледай, дали ще ти прилича на Рак  ;D

Аз познавам един Лъв, който няма нищо общо с прословутото им великодушие или щедрост.....
Слънцето е осмодомно , А У1 е в 12 дом в Скорпи в съвпад с Нептун....
И трябва да ти кажа, че е по скоро един Нептуниасъл Плутонианец, от колкото Лъв под каквато и да е форма ....
Смех, колкото искаш .... ;)

« Отговор #9 -: Декември 19, 2011, 02:27:31 pm »
Която жена има проблеми с луната си, мисля че ще има и проблеми с раци мъже! :805m: :842:
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #10 -: Декември 19, 2011, 02:32:22 pm »
 ::) и аз се шокирах на масово лошите мнения - не ги познавам тези достатъчно добре, но пък съм била на мъже раци на гости и ги смятам за много гостоприемни, като ухажори съвсем от дистанция мисля, че го умеят, сякаш обичат да глезят, не знам де, едно е от страни друго е от близо. Може би има огромно значение къде е им е Луната де ;)

« Отговор #11 -: Декември 19, 2011, 02:32:40 pm »
Която жена има проблеми с луната си, мисля че ще има и проблеми с раци мъже! :805m: :842:

Никога не съм имала близки отношения с мъж Рак - много ми идват истерични. Но приятелки с разни рачешни планетки с лопата да ги ринеш  ;)

*

Неактивен teia

• **
  • 74
« Отговор #12 -: Декември 19, 2011, 02:32:47 pm »

А, сега  ;D в жената бил проблема ... а не в луната на мъжа

Е... това в кръга на майтапа  :08:

« Отговор #13 -: Декември 19, 2011, 02:39:12 pm »

А, сега  ;D в жената бил проблема ... а не в луната на мъжа

Е... това в кръга на майтапа  :08:

Е много ясно де - ти пък..... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #14 -: Декември 19, 2011, 02:50:17 pm »
 :967m: и какво сега луната?  ;D

п.с.  :1031: ама така като ви чета май правилно съм нацелило заглавието  ;D