Здравей Гост

Плутон + козирог + транзити

• 9 Отговора
  • 4609 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Плутон + козирог + транзити
« -: Юни 26, 2011, 02:02:05 am »

За него мога да напиша книга...,защото го обичам...Той е най-ценното което съм преживяла....Той е птицата феникс и онази тежка глътка вино...,която те опиянява и те прави друга....

Кажете къде , как и кога...усетихте магията на неговата фатална среща...Как аспектира , какво трансформира...Къде в картите Ви.... ;D :-*

*

Неактивен tanya

• 917
Re: Плутон + козирог + транзити
« Отговор #1 -: Юни 26, 2011, 02:31:14 am »
Когато беше на 24* Стрелец  и образува съвпад с МЦ и квадрат с наталната Луна - разделих се с човек, който много, ама много обичах и напуснах добре платената си работа в чужбина, за да се прибера тук - заради любов, беше голяма дилема, но не съжалявам!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Юни 26, 2011, 02:35:42 am »
Когато беше на 24* Стрелец  и образува съвпад с МЦ и квадрат с наталната Луна - разделих се с човек, който много, ама много обичах и напуснах добре платената си работа в чужбина, за да се прибера тук - заради любов, беше голяма дилема, но не съжалявам!

В кой знак беше Венера , в кой знак беше ПР.Луна? ??? ::)

С какво те промени връзката..., как се отрази на личността ти и във физически и в емоционален план?! :-*

Какво и как трансформира?

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #3 -: Юни 26, 2011, 02:53:51 am »
Пр. Луна - тъкмо е навлизала в Рак, 4 дом. Как ме промени връзката - из основи, защото възлагах много на нея. Хванах го в изневяра и пуста му гордост - разкарах го от живота си! А после много съжалявах и най -болно ми беше от това, че той остана с нея - точно с тази, с която ми изневери! И сега нещо наистина лично -  наскоро го открих във Фейсбук - снимал се е с бебе на ръце пред Родилен дом. Няма да ви кажа, каква мъка изпитах - а не би трябвало - и аз съм вече омъжена и имам дете...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Юни 26, 2011, 03:00:21 am »
Пр. Луна - тъкмо е навлизала в Рак, 4 дом. Как ме промени връзката - из основи, защото възлагах много на нея. Хванах го в изневяра и пуста му гордост - разкарах го от живота си! А после много съжалявах и най -болно ми беше от това, че той остана с нея - точно с тази, с която ми изневери! И сега нещо наистина лично -  наскоро го открих във Фейсбук - снимал се е с бебе на ръце пред Родилен дом. Няма да ви кажа, каква мъка изпитах - а не би трябвало - и аз съм вече омъжена и имам дете...

:-* , разбирам те....

В темата за синастрия би ли качила синастрична карта и композит...,за мен е много важно...Аз изследвам транссатурновите планети от години...
А ако помниш и датата...,дай ми я на лични...

Ако те притеснява личната част..,споделена от теб../за което много благодаря :-*/ ще я изтрия..само нея...,ако не нека остане...

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #5 -: Юни 26, 2011, 03:11:42 am »
Няма проблем... Ще кача картата, но не му знам часа. Между другото той е Везни - по - сериозните ми връзки са били с Везни и Овен, а при мен Овен и Везни са интерсептирани съответно в 1 и 7 дом, сигурно има значение

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Юни 26, 2011, 03:20:33 am »
Няма проблем... Ще кача картата, но не му знам часа. Между другото той е Везни - по - сериозните ми връзки са били с Везни и Овен, а при мен Овен и Везни са интерсептирани съответно в 1 и 7 дом, сигурно има значение

И още как... ;D

Напасни слънцето и асц в един градус.... ;) :)
Би било интересно...,а и да ти кажа...сигурна съм...ще изкочи заек...Според мен има аспект на венера/плутон..венера/сатурн и някой и друг съвпад на луната ти с нещо по-специално за него....

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #7 -: Юни 26, 2011, 02:42:24 pm »

И още как... ;D

Напасни слънцето и асц в един градус.... ;) :)
Би било интересно...,а и да ти кажа...сигурна съм...ще изкочи заек...Според мен има аспект на венера/плутон..венера/сатурн и някой и друг съвпад на луната ти с нещо по-специално за него....
Той има съвпад на Венера-Марс-Уран      в Скорпион, който е в съвпад с моите Марс-Сатурн и опозиция на моите Слънце-Венера. Луната ми е в съвпад с неговия СЛВ, а неговата Луна- с моя Уран. Неговия Хирон е в съвпад с моята Венера и опозиция на Сатурн. Неговия Плутон е в куинконкс с моята Венера

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #8 -: Юни 26, 2011, 03:31:04 pm »
Чакам карта...в тема синастрия.... ;) :)

« Отговор #9 -: Юни 27, 2011, 12:05:11 am »
Аз лично, хич ама хич не го харесвам този Плутон. Омръзна ми от него, уморих се, а на това и от горе е и У4, и именно поради това цял живот ще му сърбам попарата....
ИСКАМ ДРУГА КАРТА !!!!!