Здравей Гост

Смисъла и успеха на партньорството се гледа в трети дом

• 47 Отговора
  • 13293 Прегледи
Смисъла и успеха на партньорството се гледа в трети дом, и ако там има планети с техните аспекти, играят много важна роля за неговото развитие. Ако няма планети в 3 дом гледа се на второ място 9 дом  :08:
В трети дом е също и ОГЛЕДАЛОТО НА ДУШАТА! :angel: :bedtime2: :slaugh:
„Комуникацията е сърцето на едно успешно партньорство”.
« Последна редакция: Декември 19, 2011, 07:42:50 pm от astrophönix »
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

Аз нямам планети в 3-ти дом, имам интерсептиран Козирог вътре, а на куспида е Стрелец. Значи гледам 9-ти дом, в 9-ти е ситуиран Юпитер в интерсептиран Рак, който всъщност е и управител на 3-ти. Проблема е, че Юпитер е неаспектиран. В такъв случай какво да гледам, за да определя смисъла и успеха на партньорството ? Може би диспозитора на Юпитер и неговите аспекти?
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

Аз нямам планети в 3-ти дом, имам интерсептиран Козирог вътре, а на куспида е Стрелец. Значи гледам 9-ти дом, в 9-ти е ситуиран Юпитер в интерсептиран Рак, който всъщност е и управител на 3-ти. Проблема е, че Юпитер е неаспектиран. В такъв случай какво да гледам, за да определя смисъла и успеха на партньорството ? Може би диспозитора на Юпитер и неговите аспекти?

Да гледаш Юпитер и неговите аспекти! :805m:

Юпитер ми е неаспектиран :o
If you stay by my side
We can rule the world

Тълкуваш юпитер в 9 дом. :wink2:

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
ухааа у3 Юпитер в първи (но в съседния на асц. знак :P), ама там си има и един Нептун  ;D (у 9-ти пък е мекр във втори) - Юпитер има тригон към Луница  ::) .. но Нептун по-кофти работа в квадратченце с Марс 

да попитам ти за какви партньорства имаш предвид?

ухааа у3 Юпитер в първи (но в съседния на асц. знак :P), ама там си има и един Нептун  ;D (у 9-ти пък е мекр във втори) - Юпитер има тригон към Луница  ::) .. но Нептун по-кофти работа в квадратченце с Марс 

На първо място в любовта! :x_94:

Тълкуваш юпитер в 9 дом. :wink2:

Благодаря Аstrophönix :)
 А пък щом на първо място любовта разглеждаме, дано е типично Юпитерска и деветодомна -нещо чужбинско да е! :798m:
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net

:x_70: аххаа ясно е значи в стил Нептун в 3-ти се започва с "имало едно време една приказна история....."  :1032:

п.с. всичко е в рамките на шегата де..
« Последна редакция: Декември 19, 2011, 10:11:51 pm от Fairy »

*

Неактивен danni

• 477
Доби, добра вечер! Като става дума за комуникации в любовен план, бих помолила да ми погледнеш картата, с прогресии и дирекции е. С пълен 3 дом...dir. ПЛутон и Уран и те са там, от пиле мляко само няма, прогресивен Вертех е на К9, Юпи транзитира из 9 дом....А моите комуникации са само работни, в интерес на истината дори нямам време да се чуя с приятели ... :rakeattack:

Доби, добра вечер! Като става дума за комуникации в любовен план, бих помолила да ми погледнеш картата, с прогресии и дирекции е. С пълен 3 дом...dir. ПЛутон и Уран и те са там, от пиле мляко само няма, прогресивен Вертех е на К9, Юпи транзитира из 9 дом....А моите комуникации са само работни, в интерес на истината дори нямам време да се чуя с приятели ... :rakeattack:

Както виждам ти нямаш време за любовни срещи, и незнам как ще те намери хубавата ти половинка. :41: :x_94:

*

Неактивен danni

• 477
Хахахах, така е. ;D..скапана съм от работа, излизам сутрин в 7 и се прибирам вечер след 20, 21, 22.... 8).То кой ли ще търпи такава жена около себе си... ;)
« Последна редакция: Декември 19, 2011, 11:02:44 pm от danni »

:x_70: аххаа ясно е значи в стил Нептун в 3-ти се започва с "имало едно време една приказна история....."  :1032:

п.с. всичко е в рамките на шегата де..

То колкото е шега май толкова е и истина. Нептун в 3 дом си иска първо спокойствието в партньорството, и второ се надява че някога ще стане. :bedtime2: :angel:

*

akruks

То колкото е шега май толкова е и истина. Нептун в 3 дом си иска първо спокойствието в партньорството, и второ се надява че някога ще стане. :bedtime2: :angel:
Иска приказни истории скорпионския ми Нептун ама как да стане като се е слял с марса в моя 3д.  - У3 марс/плутон, плутон се кордисал в 12д до АСЦ, останалата 1/3 част на дома е стрелец, което ще рече че и юпитер от 8-ми дом е намесен... ммм то юпитер е на 150* от стелиума марс/нептун, а9-ти дом е зает от телец и близнаци- венера 2д , меркурий 1д.
А по силата на каква логика трети дом е отговорен за партньорствата, нали седми дом обикновено се свързва с това? И една луна телец в 3д. как отговаря и какъв отговор очаква, при положение У3 венера е в лъв 6д.- по градуси не са в аспект.

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net

така си е - шега, шега ама за Нептун в 3-ти това е разтегливо понятие ;) (а като се транзитнал на к5)
Нептун в 3-ти е голям мошеник както към притежателя му, така и към другите. Добре, че от време на време критичния девически марс се обажда, подкрепен от чичко Сатурн де (Сатурн секстил Нептун). Особено Сатурн все подсказва "шшшт да не събудим котката, че ще видиш ти едни мустачки" ;D. Една от способности на Нептун там е, че просто "забравя" неизгодностите.
но иначе интересна картинка де Луната (в пети) си има диспозитор Нептун (но за нощно раждане и Юпитер си е на линия), чийто диспозитор пък е Юпитер ;)

и пфу забравих и мадам Венера, все пак е на к4 ...  ;D ;D ;D, така, че макар и завършена дооформя 3-тия  :P
« Последна редакция: Декември 20, 2011, 06:55:03 am от Fairy »