Здравей Гост

Смисъла и успеха на партньорството се гледа в трети дом

• 47 Отговора
  • 13267 Прегледи
*

Неактивен Nova

• 304
При мен в 3 е плутон, но...доста предизвикателно е аспектиран- квадрат към луна, сатурн и марс, куинконс към слънцето...разтърсващо... :P

*

Неактивен zuzi

• 145
Аз имам Марс в 3 дом( доста аспектиран) и Луна в 9дом.Кои аспекти предполагат дали предстоящо партньорство ще е успешно?
Доби,ако имаш време би ли погледнал моята карта с прог. и дирекции към момента.
Предстои ми партньорство ;),какво мога да очаквам от него?

Питанка :) МОят АСЦ попада в синстричен 3ти дом и съвпад с Веста, а в моя 3ти дом има стелиум от СЛънце, Веста, Юнона, Меркурий, Уран, Лилит и Парс фортуна, съвпад със синастричен Плутон в 5ти дом, как ви се струва? :-[

Аз имам Марс в 3 дом( доста аспектиран) и Луна в 9дом.Кои аспекти предполагат дали предстоящо партньорство ще е успешно?

Ако искаш ми изпрати данните си, понеже аз работя само моята програма с МП. :wink2:
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

Питанка :) МОят АСЦ попада в синстричен 3ти дом и съвпад с Веста, а в моя 3ти дом има стелиум от СЛънце, Веста, Юнона, Меркурий, Уран, Лилит и Парс фортуна, съвпад със синастричен Плутон в 5ти дом, как ви се струва? :-[

За теб има смисъл отношението ти, когато се чува твоята дума, понеже имаш стремеж да бъдеш шеф в разговорите.
Слънце в 3-ти дом - Приказливият човек
Аз съм аз, защото мога да водя разговори, защото съм един комуникационен център огласяващ моите преживявания и слушам само тогава, когато се говори за мен, или се вслушвам в хора, от които мога да получа повече знания!

Меркурий в 3-ти дом - Многостранни разговори
Аз имам интерес да водя различни разговори, тъй като винаги имам нещо за казване!

Уран в 3-ти дом - Оригинално самостоятелно мислене
Аз почти винаги успявам да се погрижа за изненади в разговорите и мога светкавично да сменям темите, защото съм любопитен към всичко ново!

И когато тези три главни планети се задоволят в отношението ти, тогава има смисъл връзката ти, както и предпоставки за успешно отношение! :ch543: :x_94:

*

Неактивен zuzi

• 145

Ако искаш ми изпрати данните си, понеже аз работя само моята програма с МП. :wink2:
Доби,изпратих ти данните си на лични съобщения.

[/quote]

Ами каквото искаш, нали е готов партньора ти да го даде. Виждам че и двамата искате едно и също.
Срещнала си идеалния партньор, може да се кажс дори партньора на мечтите ти, имате общи планове, готови сте да ги осъществите, какво може да очакваш още.
Ще е много важно да си направите план за свободното време, кога заедно и кога може всеки поотделно да има свободно време за себе си. Също е много важно да се разпределят задълженията в съвместния живот.  :08:

*

Неактивен zuzi

• 145

Ами каквото искаш, нали е готов партньора ти да го даде. Виждам че и двамата искате едно и също.
Срещнала си идеалния партньор, може да се кажс дори партньора на мечтите ти, имате общи планове, готови сте да ги осъществите, какво може да очакваш още.
Ще е много важно да си направите план за свободното време, кога заедно и кога може всеки поотделно да има свободно време за себе си. Също е много важно да се разпределят задълженията в съвместния живот.  :08:
[/quote]
Мерси,имах колебания затова попитах. Да,това за задълженията стои на преден план ;)

*

Неактивен Ani

• *
  • 15
Доби, как тълкувате Марс почти на К3 в Телец/ Венера в 12-ти дом?

Благодаря :)

Доби, как тълкувате Марс почти на К3 в Телец/ Венера в 12-ти дом?

Благодаря :)

Какви аспекти има марс.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
малко ой топик чак сега се загледах в програмката ти - и няма как да не се сдържа да кажа, че е уникална (особено интерпретациите) ;D

малко ой топик чак сега се загледах в програмката ти - и няма как да не се сдържа да кажа, че е уникална (особено интерпретациите) ;D

Радвам се че ти е харесала, тя е направена само възоснова на практиката и с големи улеснения. :1014m:

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net

Радвам се че ти е харесала, тя е направена само възоснова на практиката и с големи улеснения. :1014m:

:ch8_31: съвсем добронамерено отдавна не се бях забавлявала толкова на "програмни" интерпретации, но и не мога да не кажа всичко казано точно и на място и много позитивно (попадала съм на текстове от които на луната ми и иде да се качи на 12-тия и да хвръкне от там). Наистина са малко авторите, които ме впечатляват.

така и така оспамвам темата (дали ... трети дом е сега)

това обозначение из картата показва МП+аспект? - нали съм русичко...душевно да си питам 

:ch8_31: съвсем добронамерено отдавна не се бях забавлявала толкова на "програмни" интерпретации, но и не мога да не кажа всичко казано точно и на място и много позитивно (попадала съм на текстове от които на луната ми и иде да се качи на 12-тия и да хвръкне от там). Наистина са малко авторите, които ме впечатляват.

така и така оспамвам темата (дали ... трети дом е сега)

това обозначение из картата показва МП+аспект? - нали съм русичко...душевно да си питам

показва че двете планети които правят МП, са в опозиция. :wink2:

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
благодаря :ch8_31:
има няколко МП, които ги смята по-различно от зетко  ;D

и докато ти се занимава каква е разликата между сините и зелените :)))