Здравей Гост

Планетите влияят и на външния вид

• 26 Отговора
  • 7497 Прегледи
*

Неактивен teia

• **
  • 74
Re: Планетите влияят и на външния вид
« Отговор #15 -: Декември 21, 2011, 05:09:47 pm »
Мъж Стрелец
- ръст – среден или по-висок, тяло – силно и енергично или пълно, едро тяло; хубаво открито лице с широко чело. Коса кестенява, права или къдрава, склонност към оплешивяване откъм челото. Очи – бляскави, умни, големи. Уста – голяма, добре оформена, месести устни, добродушна усмивка. Движения – енергични, живи, понякога непохватни.

Жената Стрелец - висока на ръст, със силно и здраво тяло; коса чуплива, с червен оттенък. Лице светло, обло, високо чело. Тъмни очи, ведър поглед; голяма уста.
Изключително магнетичена.

И мъжете, и жените Стрелци имат високо чело. Дори останалите черти на лицето им да са пропорционални, челото винаги нарушава тези пропорции. Широко усмихнати, добродушни, оптимистични.

Мъж Козирог
Това е единственият знак в зодиака, който с напредването на възрастта започва да изглежда все по-добре.Ръст среден, тяло сухо и слабо или яко и набито. Нос прав, широк; уста голяма, с тънки, стиснати устни; лице ъгловато, слабо с добре изразено чело. Коса тъмна, черна, късо подстригана.

Жената Козирогсредна или висока на ръст, със слабо тяло; коса права, с тъмен или черен цвят. Лице бяло, високо чело. Кафяви очи, сериозен поглед; малка уста.

И двата пола се отличават с по-широка долна челюст и малко тъжно изражение.

Мъж Водолеят има скулесто лице и хубав глаас. ръст висок, тяло - стройно и слабо; кожа светла, бледа. Очи - големи и красиви, тъмносини или кафяви на цвят, красиво очертан нос, широко чело, месеста брадичка, дълги пръсти и крайници.

Жената Водолей
Жената Водолей се отличава с хубав глас и скулесто лице. висока на ръст, със слабо тяло; коса права, светло кестенява или руса. Лице бледо, неголям нос, лунички по бузите. Кафяви или светли очи, замечтан поглед; тънки устни, дълъг врат.

Мъжът Риби - Ръст нисък, до среден, тяло със закръглени форми, ръце и крака - най-често къси, кожа – бледа, лице кръгло с добре оформени бузи, тънки вежди, очи големи, кръгли със загадъчен, мечтателен поглед. Малък нос, устни пълни, закръглена брадичка. Движения – несръчни, тромави

Жената Риби - два основни типа
Кит - висока, едра, склонна към напълняване, бледа кожа, чуплива коса, кестенява на цвят, овално лице, големи изпъкнали очи
Делфин - дребна на ръст, грациозна, изящна, с приятна усмивка, изразителни очи, тъмни на цвят; малък нос, малка брадичка, светъл тен.

Запазена марка при Рибите са чувствителните устни.

« Последна редакция: Декември 21, 2011, 05:19:25 pm от teia »

*

akruks

« Отговор #16 -: Декември 21, 2011, 05:39:32 pm »
Аз съм висок 1.90 . Имам 5 планети под хоризонта и 5 над хоризонта. Асц ми е във везни, МЦ ми е в рак и имам Меркурий в съвпад
с Асц и Юпитер в съвпад с МЦ.
височинта идва от съвпада на меркурий с асц
и при мен повечето планети са в долната част на хороскопа, но имам меркурий в 1д. дева , асц дева и хубавия ръст на Клаудия Шифър и Наоми Кембал-178см  :)  , а плутон в 12д съвпад с асц наистина дава един пронизващ поглед на моменти и хората се чудят защо гледам мръсно ;D
само буйната вълниста дълга коса не знам откъде идва, генетично е от баща ми, но в хороскопа  ???  голямата дъщеря ми наследи косата и ръста, тя е асц близнаци, в 1д има юпитер в 1-вия градус на рак- от дете е с тежка конструкция, въпреки слабия си вид, а малката остана по-малка от нас на ръст, въпреки че повечето и планети са над хоризонта, също е с гъста буйна вълниста коса, меркурий съвпад с асц скорпи, но в 12д., юпитер дева в 9д съвпад с мц

« Отговор #17 -: Декември 21, 2011, 06:43:06 pm »
;D имам един заблуден марс над (и една луна айде) всичко останало се е скрило под остта асц-десц, но съм висока над 172... ::) Имам и изгряващ Сатурн, не съм дебела (все се кахъря дали пак не качих), но кокалеста в никакъв случай... бузите не са кокалести. Но за Плутоноския поглед съм съгласна  ;D

а за МС хъм не се бях замисляла, че и той дава външни характеристики

МС показва също развитието на тялото, особено аспекти към него. В астромедицината е телесно душевно развитие. Особено когато венера е наблизо до него с позитивни аспекти, показва хармонично естетично тяло, дори еротично и сексапилно излъчване!  :1034: :1034: :1034:
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

akruks

« Отговор #18 -: Декември 21, 2011, 07:02:51 pm »
МС показва също развитието на тялото, особено аспекти към него. В астромедицината е телесно душевно развитие. Особено когато венера е наблизо до него с позитивни аспекти, показва хармонично естетично тяло, дори еротично и сексапилно излъчване!  :1034: :1034: :1034:
ааа, ето откъде идвало- на малката венерата е в 10д близо до мц, а аз мислех понеже е скорпи с асц скорпи и плутон скорпи, затова пращи от сексапил  :)
« Последна редакция: Декември 22, 2011, 10:17:39 am от akruks »

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #19 -: Декември 21, 2011, 08:03:32 pm »
 ;D добре звучи ;) - един Сатурн на асц. за анти килца, МС - опозе към Венера и Секстил с МС-Марс , тригонче Венера-Марс ;).. :) (едно земно-водно хвърчило  :57:), а сексапила хъмм все ми се струва, че Плутон е намесен...

всъщност самият сексапил често не е само благодарение на фигурата.. то си е енергия, излъчване. Има красиви момичета от снимки, но при тях липсва страстта, огъня - по-скоро кукли и обратното привидно не особено изпъкващи с вид дами се превръщат в секс икони.  :1034: то сексуалността си е и вид изкуство, а Венера обича изкуството  ;D

по отношение на височината мисля, че въздушните асц. предполагат по-висока фигура, наличието на Сатурн или Уран около асц. или МС също, Меркурий може да дава височина, но при него по-скоро е налице слаба фигура.

http://www.astrotheme.com/dominants_method.php тук има доста прилични графики за вида
« Последна редакция: Декември 22, 2011, 07:35:48 am от Fairy »

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #20 -: Декември 26, 2011, 02:07:44 pm »
Доста верни неща има сред написаното дотук. Имам планети в 10-и дом и съм височка,  Мерка също ми е близо до Асц. Майка ми е с Юпитер на Асц и е висока, снажна жена, дори на тези години още има величествена осанка. Дъщеря ми има Луна близо до Асц и е леко пълничка, с овално личице, хубаво като месечина. Братовчедка ми е с Венера на МС - голяма красавица, направо спира движението по улиците, аз имам Венера в широк съвпад пс Асц и съм трапчинки,Нептун също ми е там, Марс ми  е първи дом и имам белези по главата от наранявания в ранна детска възраст, които едва не са ми стрували живота....

« Отговор #21 -: Декември 26, 2011, 07:36:40 pm »
Много интересна тема :) Аз немога да определя външния си вид на коя планета се дължи. Единствено магнетизма си го отдавам на Венерата в съвпад с Марс в лъв 7 дом  ;D Много си ги харесвам,че са там  ;D ;D

« Отговор #22 -: Декември 26, 2011, 07:49:31 pm »
Венера в 8-ми дава голям сексапил, особено ако се явява и управител на АЦ.

Имам Марс в 10-ти в съвпад с МЦ, нито съм рижа, нито имам белези, нито пък кожата ми е червеникава ;D
Меркурий в картата на майка ми е в съвпад с АЦ откъм 1-ви дом, младолика е, но е дребна на ръст, така че Меркурий не дава задължително височина.
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #23 -: Декември 26, 2011, 08:07:52 pm »
Венера в 8-ми дава голям сексапил, особено ако се явява и управител на АЦ.
Имам Марс в 10-ти в съвпад с МЦ, нито съм рижа, нито имам белези, нито пък кожата ми е червеникава ;D
Меркурий в картата на майка ми е в съвпад с АЦ откъм 1-ви дом, младолика е, но е дребна на ръст, така че Меркурий не дава задължително височина.

:72:   Абсолютно подкрепям - едно от най-близките ми човечета е с подобна осмодомна Венера, Марс на MC, AC Близнаци с управител Мерк в опозиция - то наистина не само красотата е застъпена при нея, а и интелекта е много сериозен - бе въобще като човек от обкръжението ми си е и красива и умна  ;D  8)
              Логиката при мен не знам доколко ми бяга или не, но Уран на MC може би ми дава над средния ръст, добра пропорционалност на тялото.. плюс Нептун и Юпитер в 10-и, AC в Риби според мен спомага за голееемите ми тъмни очи, любовта към плуването и по-овално лице може би, а Слънцето в Дева - има си ме и със суетата и с фитнеса ;D  ;D  Макар, че Венера в 7ми не знам доколко да я вържа със суетата, макар и с напрегнати аспекти, сред които и квадратите към Нептун и MC, но женско внимание никога не ми е липсвало  ;D

« Отговор #24 -: Декември 27, 2011, 11:48:47 am »
Дъщеря ми е с Асц 29 гр. Телец; Венера в съвпад Нептун на Мц в тригон с Юпитер в 7 ми един  страховит според мен  съвпад на Плутон с Марс в 8 ми дом . Венерката много и личи в лицето - с едни плътни оформени устни.
П.с . Да не ми се смеете , че съм на принципа "нашето си е най-хубаво", но наистина отсега и личи сексапила. ;D
Парите могат да купят леглото, но не съня.Храната, но не апетита.Лукса, но не красотата.Една къща, но не и дом.Лекарството, но не здравето.Съжителството, но не любовта.Разпятието, но не вярата.Развлечението, но не и щастието.

*

akruks

« Отговор #25 -: Декември 27, 2011, 12:25:23 pm »
по отношение на височината мисля, че въздушните асц. предполагат по-висока фигура, наличието на Сатурн или Уран около асц. или МС също, Меркурий може да дава височина, но при него по-скоро е налице слаба фигура.
така е Феари, вчера като четох за уран до асц. и пише, че е показател за едра фигура, аз имам тази позиция, също и У1 в 1д. меркурий, но висока и слаба бях като момиче, после заякнах покрай спорта и съм с височко едро тяло, което не ми позволява да ходя на много високи токове, за съжаление...

« Отговор #26 -: Декември 27, 2011, 10:29:46 pm »
Моята теория за външния вид е че веднага усещаш както планети и знаци това което много ти харесва или много мразиш, а иначе има стандарти които всички ние знаем, лъвска грива силен лъв, пухести черти или устни като със силикон рак, чисти зъбки и кожа на лицето дева, петна около очите везни, за стрелците вече съм писала подборно ще ги отърва, а за козирозите сбръчкани вежди и наведени под товара на живота козирог, странни и различни водолей и накрая раздалечени очи риба.
Интересно че много видни астролози споделят мнението че планетата на върха на десети дом веднага се вижда и усеща, това никога не съм го наблюдавала и обяснението ми е десети дом е много висок, не всички го виждат, дефакто трябва да си надигнеш главата за да я видиш аджеба тази планета, моето мнение е че виждаме само това което ни е на нивото на очите ни в прекия и преносния смисъл
« Последна редакция: Декември 28, 2011, 07:26:11 am от doraraikov »