Здравей Гост

Бригада!

• 8 Отговора
  • 2539 Прегледи
Бригада!
« -: Декември 22, 2011, 07:37:15 pm »
Здравейте! Преди няколко часа подписах договор с фирма, уреждаща ми работа в чужбина за 4-5 месеца лятото - догодина. Доста дини съм хванала под мишница (уча редовно, работя на пълен работен ден), а сега и това... Наясно съм, че трябва да положа много усилия, за да успея във всичко, а въпросът ми е какво казват транзитите и прогресиите за този период? :)   :-*
The pain u feel today, will be the strength u feel tomorrow!!!

Re: Бригада!
« Отговор #1 -: Декември 22, 2011, 10:13:53 pm »
Здравейте! Преди няколко часа подписах договор с фирма, уреждаща ми работа в чужбина за 4-5 месеца лятото - догодина. Доста дини съм хванала под мишница (уча редовно, работя на пълен работен ден), а сега и това... Наясно съм, че трябва да положа много усилия, за да успея във всичко, а въпросът ми е какво казват транзитите и прогресиите за този период? :)   :-*

Изглежда че работата не е лесна и май няма да ти хареса много, но дано да знаеш поне колко пари ще вземаш точно. :805m:
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

« Отговор #2 -: Декември 22, 2011, 10:43:41 pm »
Лесна няма да е със сигурност, а за харесването - надявам се да успея да се адаптирам... Предстоят ми куп трудности относно пари, време и изпити, интервю за виза, за работа и тн, така че до последно нищо няма да е сигурно :) Много ти благодаря за включването, макар и с кофти новини  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Декември 22, 2011, 10:55:46 pm »
Лесна няма да е със сигурност, а за харесването - надявам се да успея да се адаптирам... Предстоят ми куп трудности относно пари, време и изпити, интервю за виза, за работа и тн, така че до последно нищо няма да е сигурно :) Много ти благодаря за включването, макар и с кофти новини  ;D

Аз ще погледна утре..и ще ти кажа няколко приказки... :wink2:...нещо май грипясах.... ???

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #4 -: Декември 22, 2011, 10:56:43 pm »
Нептун тогава ще образува квадратура към натален Меркурий У6 - да не възникнат някакви неясноти относно документи свързани с тази работа  ::)

« Отговор #5 -: Декември 22, 2011, 11:07:58 pm »
Аз ще погледна утре..и ще ти кажа няколко приказки... :wink2:...нещо май грипясах.... ???

Хи-хи, благодаря ти! :) Оправяй се, че идват все хубави дни :Р

Нептун тогава ще образува квадратура към натален Меркурий У6 - да не възникнат някакви неясноти относно документи свързани с тази работа  ::)

Ми да ти кажа като ми казаха колко и какви документи ми трябват, направо ми стана лошо. ;D Уж с девишка Луна, пък детайлите и подробностите по формулярите направо ме побъркват ;D Ако можеше някой друг да се занимава с тая част вместо мен, щеше да е супер! Все си мисля, че Нептун е виновен да ми бяга концентрацията, ама на ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Декември 23, 2011, 08:33:09 pm »
Ще успееш да се справиш! Всичко ще бъде наред.... ;) Възможно е да намериш нови приятелства...и една бурна любов да грабне сърцето ти... :P

« Отговор #7 -: Декември 23, 2011, 09:17:50 pm »
Лелеее, как ме изпълни с надежда и оптимизъм!  :-* Твоите думи са закон за мен! Малко за последното ме поизненада, но да видим  :P

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #8 -: Декември 23, 2011, 09:30:59 pm »
Лелеее, как ме изпълни с надежда и оптимизъм!  :-* Твоите думи са закон за мен! Малко за последното ме поизненада, но да видим  :P

Ми...това видях...

На мама детенцето... :829:...Много ти се радвам...Пък ще пишеш от там... :-*