Здравей Гост

Анкета

Имали ли сте връзка създадена на работното място?

Да
2 (50%)
Не
2 (50%)

Общ брой гласове: 4

Гласуването приключено: Юли 06, 2011, 02:17:51 am

Секс с колега

• 9 Отговора
  • 4536 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Секс с колега
« -: Юни 26, 2011, 02:17:51 am »
Посочете слънчевия знак , управителите на 2-ри 3-ти , 6-ти дом...Мястото им и техните аспекти...И не забравяйте да посочите къде е Вашата луна...и венера! :-*

Не е грях... ;D и не бива да е грях секса...,когато е с любов! ;D ;)
« Последна редакция: Юни 26, 2011, 02:23:15 am от Марая »

Re: Секс с колега
« Отговор #1 -: Юни 26, 2011, 10:59:43 am »
В интерес на истината, можеше да стане (по изключение), но така и не се получи.
Няколко месеца се гледахме и стояхме бюро до бюро, но се оказа много срамежлив човекът.  ;D
Обикновено не създавам лични отношения на работно място, рядко създавам близки приятелства с колежки, бивши и настоящи, но държа да има задушевна и приятелска атмосфера на работа, като второ семейство възприемам екипа, в който работя.
Та по въпроса ти - не, не съм правила секс с колега.
Преди десет години работех на Златни пясъци и един месец споделяхме една хотелска стая с мой колега, по-малък от мен. С него станахме добри приятели, разбирахме се, споделяхме, но... нищо повече. С пръст не ме е докоснал, нито е имало някакви намеци. Всичките ми колежки буквално полудяваха от злоба, постоянно имаше мазни подмятания, момчето всеки път се изчервяваше, а аз ги гледах с присмех. Когато канеше приятелката си в стаята, аз тактично излизах и отивах на дискотека, за да им освободя терена. Та такива ми ти работи, с изгряващ Уран съм все пак.  ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #2 -: Юни 26, 2011, 11:08:11 am »
това за мен е въпрос с изключително повишена трудност  ::) защо ли?
в повечето случай работя (колеги) с приятели и дори с мъже, с които съм имала връзка, а и сега ако не го изгоня моя най-вероятно по документи ще му се водя и работодател.  ::) но нека изключа тази ситуация...
като цяло за мен е важно освен любовник мъжа до мен да е и колега най-малкото да ме подкрепя в работата и да е наясно с тях, и приятел...
не мисля, че бих си позволила секс с колега (университетски също), съседи, обикновено избягвам компрометиращи ситуации
Слънце стрелец, у2 е плутон/марс (плутон е на асц., а марс на к12 от към 11 дом), у3 е Юпитер - в 1-ви дом, близо до асц., но в съседния знак - скорпион, 6-ти уп. е Нептун и е в трети... Луната е в пети, а Венера на к4 .....  :-*

« Отговор #3 -: Юни 26, 2011, 11:29:33 am »
не мисля, че бих си позволила секс с колега (университетски също), съседи, обикновено избягвам компрометиращи ситуации...

Хех, това го казва Венера в Козирог в рецепция със Сатурн.  :P

Не знам, може би при определени обстоятелства бих имала отношения с колега, ако много се харесаме. Помислете колко много връзки са възникнали на работно място и са преминали в по-сериозни отношения. Но засега не ми е на дневен ред...

Имам обаче големи резерви, ако въпросният колега ми се води шеф или подчинен. За мен е много важна равнопоставеността в отношенията.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #4 -: Юни 26, 2011, 11:39:01 am »
не мисля, че бих си позволила секс с колега (университетски също), съседи, обикновено избягвам компрометиращи ситуации...

Хех, това го казва Венера в Козирог в рецепция със Сатурн.  :P

Не знам, може би при определени обстоятелства бих имала отношения с колега, ако много се харесаме. Помислете колко много връзки са възникнали на работно място и са преминали в по-сериозни отношения. Но засега не ми е на дневен ред...

Имам обаче големи резерви, ако въпросният колега ми се води шеф или подчинен. За мен е много важна равнопоставеността в отношенията.

тъй де ако ще е колега най-малко да шефа  :-[ ;D  и зависи за какви отношения става дума, но наистина никак не са ми по вкуса клюките брр... :) понякога се замислям ако се случи, че господин Х поиска нещо извън деловите отношения, но от него ми зависи важен договор - преди няколко години със сигурност щях да вдигна шум до небесата и с рогата на пред пък каквото ще да става, но сега не съм много убедена.. дори се хващам, че се възползвам съвсем целенасочено целейки се в слабите мъжки ангели..  :) - лошо няма де. Според едно мое убеждение ако може да се поддържа мъжкото желание до дадени рамки е добре, но ако се наруши "баланса" в която и да е посока не е никак добре :)))

права си, че много връзки възникват точно на работното място, но много са си и ей така за разнообразие, или са част от сложни многоъгълници (не е рядко любовника/цата да е точно човек от работното място)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Юни 28, 2011, 03:26:11 am »

И не рядко връзките завършват така..... ???

« Отговор #6 -: Юни 28, 2011, 03:44:16 am »
С първия ми мъж бяхме колеги. У7в 3 дом

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Юни 28, 2011, 03:55:55 am »
За секса дали да не гледаме 8-ми дом , 5-ти дом , 3-ти дом и 6-ти..,както и техните управителите...

В 7-ми са партньорите и откритите врагове, като цяло другите... ;)

Но секса и 7-ми не ми се връзва... :) ;)

« Отговор #8 -: Юни 28, 2011, 04:07:12 am »
За секса дали да не гледаме 8-ми дом , 5-ти дом , 3-ти дом и 6-ти..,както и техните управителите...

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Не че сме се гледали на витрина само .....

Разбрах те, може би наистина става дума за У8 и У5 .....

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #9 -: Юни 28, 2011, 02:01:31 pm »

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Не че сме се гледали на витрина само .....

Разбрах те, може би наистина става дума за У8 и У5 .....

Те къде са ти... ;D , уточни ако обичаш... :P