Здравей Гост

Юпитер се обръща

• 27 Отговора
  • 6135 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Юпитер се обръща
« Отговор #15 -: Декември 24, 2011, 12:35:04 pm »
В момента Юпитер се разхожда из моя 5 дом. Единственият  точен аспект които прави  е с СЛВ.Какво би означавал такъв аспект? :)
Къде гледам днес незнам. :confuse3:Много ми се иска Юпитер в 5дом,но ще трябва да почакам все още е в началото на 4 дом. :72:

Юпитер е просто една надежда... ;D Голяма...раздута...,която често пъти вечеря с разочарования... ;)
По-добре търси аспект на и към управителя на 5-ти... ;)

« Отговор #16 -: Декември 24, 2011, 01:06:15 pm »
Юпитер в пети - забавления, какво по-хубаво от приятна компания и подаръци по време на Коледните празници, а аспектът със СЛВ може би е приятна връзка с родителите ;)

опозицията, според мен е взимане на решение, промяна в дома, внезапни промени в досегашни отношения с родители, и тъй като говорим все пак за Юпитер, а и щом и Уран е намесен, внезапни мигове на ентусиазъм, после може и обратното, търсене на смисъла...
 :-*
Fairy,много си права,мислих евентуално за кредит(УранУ8,в 4-ти),за да си сменя дома,ама Юпитер може и да ме откаже,че да не ми дойдат много големи лихвите  :57:

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #17 -: Декември 24, 2011, 01:58:08 pm »
При мен Юпитер ще направи тригон към натален Нептун на МЦ, управител на АСЦ и опозиция на Плутон в 7-ми. Честно казано, не очаквам някакви събития, но може и да ме изненада. Лятото беше стационарен върху Венерата ми и нищо не се случи - нито в емоционален, нито в материален план.

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #18 -: Декември 24, 2011, 03:43:43 pm »
При мен Юпитер от доста време цикли върху Луната в 6-и дом. Донесе ми благоустройство на дома - направих си мноооого основен ремонт почти го приключих, нищо старо не остана направо, освен мен:)))Сега ми се ще и повишение в работата да има или по-добра работа, но...  бързо ще  излезе от 6-и дом и ще пресече куспидата на 7-и. Така че очаквам нова любов, имам и секстил на Плутон със Слънцето и Меркурий! и като една плутонианка очаквам нещо да ми се случи:)

« Отговор #19 -: Декември 26, 2011, 09:11:39 am »
Хмм,при мен се размотаава във 2 дом почти в 3.Прави ми опозиция с нат.Луна,квадратура с нат.АЦ,секстил с нат.Юпитер,и тригони със Сатурн и Уран.Кой знае как ще ме почне в 3 като влезе  ;D

« Отговор #20 -: Декември 26, 2011, 09:40:34 am »
при мен от 9-ти тръгва към МЦ, собствената си позиция в натала и към парс фортуна. юпитер е най-голямата планета в слънчевата система, айде не казвайте че не оказва влияние....понякога просто държи нещата да не се разпаднат съвсем по време на други тежки транзити ;)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #21 -: Декември 26, 2011, 11:19:11 am »
При дъщеря ми Юпитер също е на МС и при юпитерово завръщане успя да спечели конкурс за страхотна работа, така че нещата си зависят и от натала, разбира се. Ако нещо го няма в натала, никога няма да се случи, така че ти пожелавам успех. Просто при много хора Юпитер носи  иразочарования, защото обикновено очакванята са големи и оттам идва разочарованието. На мен лично ми носи радост, свързана с детето, тази година ми донесе и ремонтиран дом, както вече писах:)

« Отговор #22 -: Декември 26, 2011, 07:13:12 pm »
Съвсем скоро навлезе в моя 12 ти дом.В дебелите книги пише, че там действа като ангел хранител и те пази от зли неща. Очаквам го  да образува голям земен тригон с Юпитер в Козирог на К8 и Луна в Дева в 4 ти.А при земните знаци няма място за празни надежди - обикновено, ако  се случи нещо е истинско и стабилно :08:
Парите могат да купят леглото, но не съня.Храната, но не апетита.Лукса, но не красотата.Една къща, но не и дом.Лекарството, но не здравето.Съжителството, но не любовта.Разпятието, но не вярата.Развлечението, но не и щастието.

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #23 -: Декември 26, 2011, 08:12:36 pm »
         Да видим - скоро ще направи тригончета от втори към наталната си позиция в 10-и, който и дом управлява, както и към Слънцето ми... чакам добре да потръгнат нещата с новите ми работни предизвикателства, които ще стартирам на пълни обороти в началото на годината, както и да дава в материално отношение  :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #24 -: Декември 26, 2011, 08:34:07 pm »
Съвсем скоро навлезе в моя 12 ти дом.В дебелите книги пише, че там действа като ангел хранител и те пази от зли неща. Очаквам го  да образува голям земен тригон с Юпитер в Козирог на К8 и Луна в Дева в 4 ти.А при земните знаци няма място за празни надежди - обикновено, ако  се случи нещо е истинско и стабилно :08:

Точно...,абсолютно точно казано.... ;D

Очакваме....мунданния тригон...

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #25 -: Декември 26, 2011, 09:14:39 pm »
да, чакаме го юпитер.. :)
най-сетне и един предстоящ хубав аспект...

трябва да направи един симпатичен тригон от трети дом към натална венера, и после един един още по-симпатичен тригон от 5 -ти към наталното си положение, съвпад със слънце.

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #26 -: Декември 26, 2011, 11:04:40 pm »
Торони, и аз имам натални Юпитер и Луна съответно в Козирог и Дева - дано си права, дано донесе нещо истинско и стабилно...  :angel:

*

akruks

« Отговор #27 -: Декември 27, 2011, 11:51:16 am »
някъде из форумите в нета четох, че тригон на тр. юпитер към натален уран е показател за внезапно забогатяване  :ch8_31:  та чакам да тръгне напред, да направи тригон с моя уран  ;)
в момента е в 8д. , където е и наталния юпи, но овен, а уран е в 12д. 7* 44' дева, К9 е 7*6' телец - при транзита през 9д. преди 12г. работех в чуждестранна фирма на голяма заплата и по празниците вземах големи премии...