Здравей Гост

Лешоядите

• 37 Отговора
  • 6792 Прегледи
Лешоядите
« -: Декември 24, 2011, 02:01:47 pm »
Може би темата не импонира на предколедното настроение, но я обмислям отдавна и ми се ще да споделите вашите мнения и наблюдения. Така че си позволявам да бъда малко нетактична.  :-[

Случвало ли ви се е в момент, когато се чувствате най-уязвими, да се появи лешояд на пътя ви?
Имам предвид човек, който се храни с отрицателните емоции, които се стреми да предизвика? Сякаш Вселената иска да тества нашата сила на духа в момент на слабост.

Върнах времето назад - ситуации, събития, хора... и при доста близки и познати се проследява този феномен.
Когато човек изживява загуба, криза, изправен е пред някаква дилема и е изгубил вяра и душевното си равновесие, идват лешоядите. Интересното е, че почти никога не идват, когато човек се чувства удовлетворен и щастлив.

Какъв е астрологическият и психологическият профил на лешояда според вас?
Какви вътрешни липси го карат да се храни с негативните реакции, които провокира?

Хайде, вие сте, ще се радвам да споделите вашите мнения.  :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Лешоядите
« Отговор #1 -: Декември 24, 2011, 02:08:08 pm »
Може би темата не импонира на предколедното настроение, но я обмислям отдавна и ми се ще да споделите вашите мнения и наблюдения. Така че си позволявам да бъда малко нетактична.  :-[

Случвало ли ви се е в момент, когато се чувствате най-уязвими, да се появи лешояд на пътя ви?
Имам предвид човек, който се храни с отрицателните емоции, които се стреми да предизвика? Сякаш Вселената иска да тества нашата сила на духа в момент на слабост.

Върнах времето назад - ситуации, събития, хора... и при доста близки и познати се проследява този феномен.
Когато човек изживява загуба, криза, изправен е пред някаква дилема и е изгубил вяра и душевното си равновесие, идват лешоядите. Интересното е, че почти никога не идват, когато човек се чувства удовлетворен и щастлив.

Какъв е астрологическият и психологическият профил на лешояда според вас?
Какви вътрешни липси го карат да се храни с негативните реакции, които провокира?

Хайде, вие сте, ще се радвам да споделите вашите мнения.  :)

Темата е част от живота... ;D Ще бъде много актуална през 2012-та...

ИЗПИТВАЛА СЪМ ГО! Особено през 2011-та... :( ;D....

Аз пак ще кажа...,че Сатурн и Луна...,както и един неовладян и небалансиран Плутон ми се връзват в профила.... ::)

« Отговор #2 -: Декември 24, 2011, 02:17:16 pm »
Аз пак ще кажа...,че Сатурн и Луна...,както и един неовладян и небалансиран Плутон ми се връзват в профила.... ::)

И аз това си мислех.

Прилагам една карта за пример - жена с много отровен език, мнозина пъти съм я виждала да се радва на неуспехите на нейните познати и приятели (ако изобщо някога е имала приятели) и да ги кълне за техните успехи. Негативният й заряд в такива моменти е толкова силен, че се усеща много осезаемо.

Тук няма Луна-Сатурн, но има силно влияние на Риби и Скорпион, Венера в квадрат със Сатурн, Марс в квадрат с Плутон, Слънце в квинконкс с Плутон...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Декември 24, 2011, 02:28:01 pm »
Картата има много огън и вода... ::)..

« Отговор #4 -: Декември 24, 2011, 02:31:45 pm »
Мисля, че влиянието на водата е доминиращо.
Огънят слабо се усеща, целият й живот мина в летаргия, не знам за нещо да е поемала инициатива, предпочита да паразитира.

А вие срещали ли сте такива хора?
Нямам други карти, които да послужат за практически пример в тази тема.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Декември 24, 2011, 02:37:51 pm »
Оооо...и при въздуха има много лешояди...Прекалено голями...Ще взема данните от дъщеря ми и ще ги сложа тук...

« Отговор #6 -: Декември 24, 2011, 02:42:30 pm »
А тази плутонова Риба е толкова неблагодарна, че даже съм я чувала да кълне хората, които безвъзмездно й дават хляб и подслон.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Декември 24, 2011, 02:48:04 pm »
Лили...,
Много неблагодарни риби съм срещала в живота си...Противно на астрологическите сентенции, че това е знака на божествената любов...
Когато погледнем един дом 1/3 е материалната част, 2/3 е емоционалната и последната 3-та е духовната...
Аз наричам последната -ЗРЯЛА...При хора с планети в последните градуси доста често се случва духовността да се изроди...Много от тях се чувстват богоизбрани...
В тази карта Юпитер има много точна опозиция при това в последните градуси....За мен Юпитер не е "голямото щастие"...,а духовността...или пътя към нея...
При лешоядите духовност липсва...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #8 -: Декември 24, 2011, 02:53:26 pm »
Мисля...,че сидералната карта показва нивото на еволюция у всеки натив...Напоследък все повече и повече разглеждам сидерала в тази посока....
Програмата на Румен е уникална...
На някой ако Мерка или Луната му е в тестисите на водолея :844: :984:..какво да очакваме?! ;D

« Отговор #9 -: Декември 24, 2011, 02:54:03 pm »
При лешоядите духовност липсва...

Но пък обичат да говорят за нея и да я демонстрират.

Жената от примера също непрекъснато говореше за духовни неща, за езотерика, дори за Кастанеда...
Но претенциите й за духовност драстично се разминаваха с нагласата и отношението към хората. Много меркантилна, води живот на консуматор, изключително я дразни чуждият успех, особено в материално отношение.

« Отговор #10 -: Декември 24, 2011, 02:58:19 pm »
Мисля...,че сидералната карта показва нивото на еволюция у всеки натив...Напоследък все повече и повече разглеждам сидерала в тази посока....

Да, особено в съчетание с девети хармоник (Д9), т.е. прословутата навамша, за която често ви говоря.

Достатъчно е да разгледаш Д9 и всички "претенции" отсреща падат като люспи, остава същността такава, каквато е - гола-голеничка.  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #11 -: Декември 24, 2011, 03:04:41 pm »

Да, особено в съчетание с девети хармоник (Д9), т.е. прословутата навамша, за която често ви говоря.

Достатъчно е да разгледаш Д9 и всички "претенции" отсреща падат като люспи, остава същността такава, каквато е - гола-голеничка.  ;D

Ако те помоля да направиш една карта 9-ти хармоник на тази жена..много ли ще те затрудня...? ::) :-*...По западната плс...

« Отговор #12 -: Декември 24, 2011, 03:06:05 pm »
Не работя със западни хармоници.

А при тази часът на раждане не е ректифициран. Ако е родена 5 минути по-рано, се променя цялата навамша.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #13 -: Декември 24, 2011, 03:10:23 pm »
Не работя със западни хармоници.

А при тази часът на раждане не е ректифициран. Ако е родена 5 минути по-рано, се променя цялата навамша.

Дай я тогава по индийската... :-[ ;D

« Отговор #14 -: Декември 24, 2011, 03:15:33 pm »
Д1 - раши, т.е. основна карта

Д9-1 и Д9-2 са двата варианта на навамша, с разлика 5 минути в часа на раждане.