Здравей Гост

Лешоядите

• 37 Отговора
  • 6808 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Лешоядите
« Отговор #15 -: Декември 24, 2011, 03:19:32 pm »
Дай и тълкуването...,като за такива като мен в сферата на ведическата астрология... :-[
Малее срам...,ама все бягам от ведическата...и май ми е време...да се запиша при Трифон... :-[ ;D

« Отговор #16 -: Декември 24, 2011, 03:25:08 pm »
Ако искаш, първо изчети уводния курс, който съм публикувала знаеш къде.  :)
И вече като тръгнеш на тоя курс, ще имаш начални познания, ще ти е в пъти по-лесно да усвоиш тази материя.

Дайте карта на лешояд, бе!  ;D Да видим какво е общото и какво е различното с моя пример.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #17 -: Декември 24, 2011, 03:28:59 pm »
И вече като тръгнеш на тоя курс, ще имаш начални познания, ще ти е в пъти по-лесно да усвоиш тази материя.

Дайте карта на лешояд, бе!  ;D Да видим какво е общото и какво е различното с моя пример.

Добреее.... ;D Ще почна да чета... :P

Чакам я...и ще ти пусна данните..да я качиш...щото нета ми е бавен и ме нерви.... >:(...А нали съм огън... :P

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #18 -: Декември 24, 2011, 11:21:59 pm »
Лили, тази жена преживяла ли е насилие или тя е склонна към насилие, в случая емоционално, психическо, заради многото вода? Мисля, че е голям манипулатор. Със Скорпион на АСЦ-та, Лъв на МЦ и Слънце в 5-ти дом, трябва да има голямо желание за власт, признание, себеизява, но при толкова много вода и почти никаква земя, трудно и е да го материализира. Интересно ми е, какви отношения е имала с майка си - имало ли е изоставяне или ранна загуба?

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #19 -: Декември 25, 2011, 02:25:16 am »

Ето ти карта на лешояд  :P За различното не знам, но и в тази карта има силно влияние на Скорпион плюс Нептун / 12-ти дом. Никой не е само * черен* или *бял*, но този индивид съм забелязала, че когато се видим, ми говори само за негативни неща - кой фалирал, кой погрознял, кой се развел, сякаш черпи вдъхновение от тези неща.... Прави ми впечатление, че при Нептун нещата наистина са крайни - или дава много духовни хора, или ... виждала съм много тригони на Нептун в карти на серийни убийци да речем. Та ми е интересно, как да разберем, с кои от двата типа си имаме работа...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #20 -: Декември 25, 2011, 03:36:42 am »
Ха-ха-ха...какво ти казах тая вечер..., ;D Лили....
Ето ти новолунна везна.... :P и отново особени градуси и опозиция на слънце/луна-юпитер... :781m: :805m: :843:

*

akruks

« Отговор #21 -: Декември 25, 2011, 03:37:42 am »
Заглавието не ми допада, лешояда го свързвам с леш/мърша/, а описаният типаж не налита и не завижда на мърши, а на хората когато са добре...
това са така наречените енергийни вампири, за които е писано и четено доста
Разпознавам ги с една гледанка на Питагор, за която е нужно само датата на раждане да се знае и проверката става бързо  :)В близкото ми обкръжение има такива, за съжаление
ще се опитам да кача карти, на първата асц. е сигурен като знак, но като градуси не знам точно минутите на раждане, а на втория асц. е примерен, въобще не знам часа...
http://astrology.org.ua/apr.php?fo=r&d=2&m=1&y=1966&h=12&min=0&sec=0&bg=0&bm=0&bz=n&lg=0&lm=0&lz=e&dd=1&dp=9&zz=2&co=edssss&pri=1&korb=2&name=Без имени&country=&city=&rekl=0&rx=

http://astrology.org.ua/apr.php?fo=r&d=20&m=12&y=1933&h=12&min=0&sec=0&bg=0&bm=0&bz=n&lg=0&lm=0&lz=e&dd=1&dp=9&zz=2&co=edssss&pri=1&korb=2&name=Без имени&country=&city=&rekl=0&rx=

« Отговор #22 -: Декември 25, 2011, 12:33:27 pm »
Ето ти новолунна везна.... :P и отново особени градуси и опозиция на слънце/луна-юпитер...

За стелиумните Везни винаги си имам едно наум... А при тази, доколкото виждам, новолунието е в съвпад с Плутон.

« Отговор #23 -: Декември 26, 2011, 07:36:23 pm »
Качвам карта на жена, ама змия :o.За съжаление нямам точен час на раждане и съответно Луната е под въпрос.Много много злоба и завист ,особено към матералното и изобщо към всякакви чужди успехи. Тъжното за нея е , че скоро съпруга и се самоуби. Но тя не е от хората, които се замислят за причина-следствие.
Парите могат да купят леглото, но не съня.Храната, но не апетита.Лукса, но не красотата.Една къща, но не и дом.Лекарството, но не здравето.Съжителството, но не любовта.Разпятието, но не вярата.Развлечението, но не и щастието.

« Отговор #24 -: Декември 26, 2011, 09:02:12 pm »
Луната остава във Везни независимо дали е родена в ранните часове на деня или в по-късните.
Странно, Луната има тригони...
Чудя се откъде идва толкова негативизъм в знаците на Венера и Нептун.  ???

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #25 -: Декември 26, 2011, 09:16:19 pm »
                  Луна, Слънце и Сатурн на MC във въздушни знаци; Сатурн в напрегнати аспекти към Нептун, Мерк-а, Уран, Марс и Венера (последната е управител на декадата в която е Сатурн); опозицията на Луна с Юпитер – винаги съм с едно наум за подобен аспект в натала, както и като добавим и полуквадрата на петодомната Луна с диспозитора на декадата й във Везни плюс точния квадрат на Плутон към Слънцето мисля, че леко просветват нещата в посоката за която говорим :)

« Отговор #26 -: Декември 26, 2011, 09:21:11 pm »
опозицията на Луна с Юпитер – винаги съм с едно наум за подобен аспект в натала

С какво си обясняваш влиянието на този аспект?

При индийците се счита, че аспектите на Юпитер оказват "облагородяващо" и "смекчаващо" влияние върху Луната, дори ако тя участва в неблагоприятни йоги или е затисната от малефици.

« Отговор #27 -: Декември 26, 2011, 09:29:32 pm »
Луната остава във Везни независимо дали е родена в ранните часове на деня или в по-късните.
Странно, Луната има тригони...
Чудя се откъде идва толкова негативизъм в знаците на Венера и Нептун???

Хич не ме учудва, една Венера може да бъде изключително материална, а Нептуна живее в собствен свят. В днешно време хората предпочитат да живеят на едно първично ниво и да се интересуват само от лични облаги....

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #28 -: Декември 26, 2011, 09:33:26 pm »
опозицията на Луна с Юпитер – винаги съм с едно наум за подобен аспект в натала

С какво си обясняваш влиянието на този аспект?

При индийците се счита, че аспектите на Юпитер оказват "облагородяващо" и "смекчаващо" влияние върху Луната, дори ако тя участва в неблагоприятни йоги или е затисната от малефици.

Не знам за при индийците наистина как се разглежда, Лили, но имам опит с няколко карти в които според мен този аспект не е за подценяване и има скрит отрицателен заряд, който може да се отключи. Най-общо опозицията би могла да ме навява на мисълта за проблемност в отношенията с единия родител, което може да засили емоционалната нестабилност, донякъде дава великодушие за мен този аспект, което си е много хубаво, но и експлозията на емоционален заряд е възможно проявление. Що се отнася ако се вгледам в позицията по дом и знак на Луната може да мисля, че има страст към емоции, повече преживявания в които да изпъква индивида, да е начело, някакси един такъв стремеж към повече и повече удоволствия, донякъде актьорски пози, по някакъв начин стремеж непременно да се хареса на околните индивида, прекомерна отзивчивост и вежливост, а когато има нещо, което е прекомерно винаги трябва да се подхожда с едно наум ;D Знам ли, може би такъв човек за мен има нужда от одобрението на околните за да се чувства полезен, съответно в емоционален баланс със себе си и респективно пълноценен  ::)
           Или накратко за себе си търся в този аспект може би под вола теле, но... аз лично си имам едно наум  ;D

« Отговор #29 -: Февруари 11, 2012, 01:00:15 pm »
пак стара тема, но от както ви намерих, направо не мога да се сдържа :)

за мен е очевидна една единствена и много проста връзка по отношение на лешоядите:
липса на реализациа и много подозрителност към околните- демек прецакани 11 и 12 дом. какъвто и да е човека, ако не се реализира, става злобен, низък и не-духовен. и започва да вижда врагове навсякъде- ако ги няма- ги създава.