Мдааа...,ние си мислим много неща...,представяме се като великани...,АЗ-а и ЕГО-то работят...А сме просто едни пионки...,едни остриета на Вселената...инструменти...,които лекуват енергийния поток...,който излиза от релсите и коловозите....

Боже Господи...,колко сме наивни мислейки , че вървим сами по пътя си...Ние не само срещаме определените хора , които са ни нужни за израстването , а и нещо повече...всеки от нас е
работник на светлината...Ние сме едни пчелички...,едни мравчици...

...
Винаги съм знаела от астрологическа гледна точка ...,че планетите в 12-ти дом се намират в кошчето на хороскопа...Или , че 12-ти дом е кошчето в което изхвърляме отпадъци....
Само , че определени хора...имат вероятно ями.../като мен/...и то тези...,които имат Нептун в 12-ти...Това е и дома на колективната карма....И бих казала...доста тежка карма....Или отново говорим за богоизбраните

....,а това не е най-доброто...,защото става дума за повече тежест...
Нептун е уникална планета...,както всяка друга с която борави астрологията...,но освен мистичното с което се свързва на първо четене има още нещо....,Нептун има уникалната възможност да лекува...при това с божествената намеса...и свръхестествените способности...които не принадлежат нито на АЗ-а ...нито на ЕГО-то....
Та според мен...лечителите имат силен Нептун...и по някакъв начин той е интегриран и аспектиран в полза на човечеството...Или ние не сме там...където искаме...,а там където ни изпратят обстоятелствата....

Изумена съм...Благодарение на една жена...получих невероятни прозрения за 12-тия си дом...и страхотни реални обяснения за Луната ...когато е на трон....и в екзалтация....
И както винаги съм казвала...Няма нищо случайно в случайностите....

Ще се опитам да поспя....

..защото работих цяла нощ...И знам..,че трябваше да свърша това...

Осъзнавам каква отговорност е...и се питам....още колко са онези...които имат нужда от това?