Здравей Гост

Брак с Чужденец

• 32 Отговора
  • 9190 Прегледи
Брак с Чужденец
« -: Декември 26, 2011, 06:51:47 pm »
Много силно ме вълнува тази тема напоследък...

Какво точно изучаваме в определен натал и приемаме като индикация за евентуален брак с чужденец? Това което намерих е:
У7 в 9-ти
У5 в 9-ти
Венера в 9-ти
Юпитер в 7-ми
Стрелец на К7

Това са основни индикатори, но се чудех дали има нещо по-специфично, което да търся, като напр. фиксирани звезди, мидпоинти, някой аспект? Дали се гледат други планети освен Юпитер и Венера? Колкото повече виждам, че нещо не ми е зададено в натала, толкова повече ровя и търся начин да докажа, че мога да го променя, то какво ли друго да излезе от Овнешка Луна и Телешко Слънце  ;D
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

Re: Брак с Чужденец
« Отговор #1 -: Декември 26, 2011, 07:03:31 pm »
А защо си мисля аз ,да не се включи и У10 в 9 ти- все пак 10 ти е статуса, а и често транзити прогресии и дирекции към К10 активират бракове/разводи...Разбира се основно е У7 И У5 в 9 ти ???
Парите могат да купят леглото, но не съня.Храната, но не апетита.Лукса, но не красотата.Една къща, но не и дом.Лекарството, но не здравето.Съжителството, но не любовта.Разпятието, но не вярата.Развлечението, но не и щастието.

« Отговор #2 -: Декември 26, 2011, 07:18:14 pm »
А защо си мисля аз ,да не се включи и У10 в 9 ти- все пак 10 ти е статуса, а и често транзити прогресии и дирекции към К10 активират бракове/разводи...Разбира се основно е У7 И У5 в 9 ти ???

Да, има логика наистина!

Някъде четох, че е вероятен брак с чужденец и ако У9 е в 4-ти, защото по-този начин има силно изразено желание, да се създаде дом и семейство в чужда земя. Също както и У1 в 9-ти, коети пък дава интерес към чужди култури.

Засега при мен само съуправител на 5-ти е в 9-ти, има все пак малко надежда ;)
If you stay by my side
We can rule the world

*

akruks

« Отговор #3 -: Декември 27, 2011, 11:38:27 am »
Някъде четох, че е вероятен брак с чужденец и ако У9 е в 4-ти, защото по-този начин има силно изразено желание, да се създаде дом и семейство в чужда земя. Също както и У1 в 9-ти, коети пък дава интерес към чужди култури.
Тъкмо се замислих дали е валидно това, понеже моя има съуправител на 7д -юпитер в 9д. и се сетих, че съм наполовина чужденка по майчина линия  :) Та не е задължително да се ходи в чужбина за брак с чужденец...
При голямата ми дъщеря У1 и У7- меркурий е в 9д. до МЦ- замина да учи в чужбина и единственият и засега приятел, с който има сериозна връзка е чужденец- младежът като се обади тези дни и каза "Здравей! Как си?" на чист български- изтървах слушалката :), интересно ще е да видя и неговата карта, но майка му не знае точния час на раждане...

« Отговор #4 -: Декември 27, 2011, 12:44:09 pm »
Тъкмо се замислих дали е валидно това, понеже моя има съуправител на 7д -юпитер в 9д. и се сетих, че съм наполовина чужденка по майчина линия  :) Та не е задължително да се ходи в чужбина за брак с чужденец...
При голямата ми дъщеря У1 и У7- меркурий е в 9д. до МЦ- замина да учи в чужбина и единственият и засега приятел, с който има сериозна връзка е чужденец- младежът като се обади тези дни и каза "Здравей! Как си?" на чист български- изтървах слушалката :), интересно ще е да видя и неговата карта, но майка му не знае точния час на раждане...

При мен Юпитер е съуправител на 5-ти и е разположен в 9-ти, затова съм по-оптимистична в тази насока ;) Аз също се изучих в чужбина, работила съм само там, имала съм една единствена връзка с българин и то много отдавна. Пасваме си по-добре с чужбинските момчета :)

Имам две съученички от гимназият още, които имат някои от горните показатели, едната дори има пълен 9-ти дом, а никога не са напускали България и вече са омъжени за българи. Затова ми се искаше да поровя малко в темата, защото явно понякога написаното в книгите за това какво предопределя дадено разположение на планетите, не се реализира изобщо в конкретният случай.
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #5 -: Декември 27, 2011, 03:16:54 pm »
по този повод винаги съм се чудела и аз за моята карта, дали не означава нещо такова - натален юпитер, съвпад със слънце /упр.7ми/
9-ти се управлява от венера, която управлява слънчевия знак, и се намира също в 7-ми.
има известна логика  ;)

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #6 -: Декември 28, 2011, 05:16:36 pm »
Съвместно съжителство с чужденец = Юпитер (мунданният управител на дома свързан с чужда философия, религия, култура) в аспект с Венера (мунданният представител на любовта и партньора).

« Отговор #7 -: Декември 28, 2011, 06:08:36 pm »
За Юпитер съм съгласна, потвърждавам.  :)

А ако трябва да добавя нещо, индийците свързват Сатурн, Раху и Кету с такива бракове, т.е. когато има разлика  на етническа, кастова или религиозна основа (всички те се броят за "неравни" бракове), докато Юпитер се свързва с традицията.

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #8 -: Декември 28, 2011, 06:29:41 pm »
Като погледна радикс и то някак се набива на очи ако има заложено съжителство с чужденец. Като цяло са много фактори и всичко допира до самата философия на индивида, като дали самия той е предразположен към такъв вид "авантюра", като например: дали в картата му показва, че обича чужди езици, култури, народи ... , как, къде и по какъв начин ще печели насъщния и т.н.

« Отговор #9 -: Декември 28, 2011, 06:30:58 pm »
Давам за пример карта на млада жена с два брака - и двата са с чужденци. Има емиграция - веднъж в Германия (Мюнхен) при първия съпруг и по-късно в Чили (Сантяго) при втория съпруг.
Картата е ректифицирана.
Майка й също е чужденка (рускиня, омъжена за българин), дъщерята е родена в България.

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #10 -: Декември 28, 2011, 06:35:21 pm »
Лили, ами то само секстила на Венера/Юпитер е достатъчен, имайки предвид и на кои домове са управителите и двете планети.  ;D Венера е покровителка на целия седми дом, нищо че купсидата е в друг знак.

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #11 -: Декември 28, 2011, 06:37:49 pm »
Пък и Нептун в 9ти дом - мечтата е да живее в чужбина. Там се чувства най-спокойна и е най-доволна.

« Отговор #12 -: Декември 28, 2011, 06:38:21 pm »
Има и други показатели, един секстил не е достатъчен.  ;)

Животът й е доста щастлив, но тя сама си го направи такъв - просто не е жена, която да се обвързва с някакви скрупули и сантименти.
« Последна редакция: Декември 28, 2011, 06:39:56 pm от my`temptation »

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #13 -: Декември 28, 2011, 06:42:40 pm »
 ;D аз бих се поспряла на Плутон...., но разбира се както ти казваш един сигнификатор не е достатъчен ;), Сатурн също ми се вижда доста достоен тук ;)

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #14 -: Декември 28, 2011, 06:43:09 pm »
Разбира се, че има много показатели. Извадих ти, първият за мен, който е най-очебийния и се вижда даже и със затворени очи.  ;)