неаспектираните планети са ми малко мътни, но опитвайки се да разсъждавам, мисля, че при тях е характерно концентриране на енергията, малко работещ соло... сам война си е войн
а воден Юпитер и то в рак ми говори за голяма емоционалност... ама говорим за Юпитер де... така, че е възможно и обратната страна на монетата от супер емоция до супер апатия
Наистина интересен Юпитер е твоя
нека по-напредналите да се включат. (чудно защо юпитер ми е по-странен от Сатурн и Плутон :781m:)
Всъщност къде ти е Сатурн? при мен поне е най-добрия диетолог...
Четох четох и търсих и рових за инфо за неаспектирани планети и по-конкретно Юпитер, но наистина до този момент не съм му разгдала напълно действията в картата ми. Но си има пък и някои съвсем конкретни проявления, като по книга направо-висше образование в чужбина, щастие извън родината, много пътувания, изучаване на чужди култури!
По-скоро го усещам да действа според дома в който е ситуиран -9-ти, и по дома който управлява-3-ти, отколкото по знак-Рак, където всъщност се намира!
Те емоциите не са ли по-скоро по Луната?
Сатурна ми е в 10-ти дом

Бях чела някъде, че натален Сатурн на АЦ дава слаби и сухи хора като физика. Къде е твоят Сатурн? И ако не е тайна, имаш ли планети в 6-ти? Защото нали по 6-ти е най-вече здравето, може би и там търсим причини за много или малко килограми?!