Здравей Гост

Луна в домовете - подсъзнателния механизъм на истинската ни природа

• 31 Отговора
  • 8436 Прегледи
*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
да емоциите са по Луна, стига не изтърся някои бисер, мисля, че в твоя случай Юпитер, който се диспозиторства (леле, че дума) от Луната също е намесен.  :)
Чудно място си е Сатурн в 10-ти...

напоследък все по-често ставам фен на акцентирането не толкова по знак, колкото по дом и естевения упр. на дома - самите знаци дават окраска, но дома където попада планетата се оказва много по-съществен. Например Луна в рак, в 9-ти, би имала много от стрелческите характеристики нищо, че е в Рак ;)

хъм.. моят Сатурн е на асц. от към 12... (всъщност е толкова близо до асц., че повечето програми го отчитат като в първи), но все пак в първи дом има и Плутон и един скорпионски Юпитер.. честно казано теглото ми е на периоди, като ученичка бях по-скоро пухкава, сега не знам, все ми се струва, че може още няколко килограма на долу.. (но отчитам, че това може да е сатурнов "комплекс").. лесно качвам, но не се отпускам..  ;D

много ми допадна това разяснение с домовете за сметка на знаците, моята Луна е в Д2 в козирог и доста си я усещам по характеристика на дома,не че не проявява и козирогата си страна...и при мен Сатурн е в Д10, и също съм на мнение, че му е много добре там, а за килограмите определено си казва думата Асц с точния съвпад с Уран..висока и слаба..
за Луната в Д9 доста се развеселих, защото моето бебе е с така и това с пълното коремче е много вярно ;)

напоследък все по-често ставам фен на акцентирането не толкова по знак, колкото по дом и естевения упр. на дома - самите знаци дават окраска, но дома където попада планетата се оказва много по-съществен. Например Луна в рак, в 9-ти, би имала много от стрелческите характеристики нищо, че е в Рак ;)