Здравей Гост

Гледане с карти ТАРО

• 2 Отговора
  • 5835 Прегледи
Гледане с карти ТАРО
« -: Януари 03, 2012, 01:39:49 pm »
Здравейте,

Искам да разкажа накратичко един сън от след Коледа. Сънувах, че ме спира момиче и предлага да ми гледа на карти ТАРО. Подреди 5-6 карти, но аз видях само две по-ясно: едната беше много особена - имаше изобразени булка и младоженец, съответно в бяло и черно; другата имаше буква А - без други знаци.
Дайте насока, ако можете.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Гледане с карти ТАРО
« Отговор #1 -: Януари 03, 2012, 01:55:56 pm »
Здравейте,

Искам да разкажа накратичко един сън от след Коледа. Сънувах, че ме спира момиче и предлага да ми гледа на карти ТАРО. Подреди 5-6 карти, но аз видях само две по-ясно: едната беше много особена - имаше изобразени булка и младоженец, съответно в бяло и черно; другата имаше буква А - без други знаци.
Дайте насока, ако можете.

Сънувала си влюбените и Асо... ::) Доста показателен сън за след рождество...Би било интересно да се опиташ да тълкуваш сама...,мисля , че съня е свързан с психологическото ти състояние към момента...,а не е пророчески.... ::)
Пробвай първо ти...,като следва да си спомниш имаше ли емоция в съня ти... ::) и какви чувства е предизвикал у теб съня.... :-*

Re: Гледане с карти ТАРО
« Отговор #2 -: Януари 04, 2012, 02:18:15 pm »
Благодаря, Марая!
И аз си го помислих. Става въпрос, че възлагам сега много надежди на една връзка, която смятам, че е много истинска и перспективна. И аз си го помислих за Асото, но беше само буквичка, без знаци...
Чувствата - не знам точно, по-скоро ме накара да се замисля...Все пак това е огромна крачка за мен..
Другото е, че си пожелах да получа насока, в правилната посока ли съм...Но от друга страна, аз успявам да създам магията в себе си и около себе си, та се чудя, дали всичко не е плод на моето желание само. ;)