Здравей Гост

Аспекти м/у Слънце и Луна в натала

• 14 Отговора
  • 4261 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Аспекти м/у Слънце и Луна в натала
« -: Януари 05, 2012, 01:45:19 am »
Какви аспекти имате?
И каква е изявата им....

Re: Аспекти м/у Слънце и Луна в натала
« Отговор #1 -: Януари 05, 2012, 07:42:54 am »
Интересен е моя аспект   - квинтил  72 гр.Незнам как се проявява. :)
Парите могат да купят леглото, но не съня.Храната, но не апетита.Лукса, но не красотата.Една къща, но не и дом.Лекарството, но не здравето.Съжителството, но не любовта.Разпятието, но не вярата.Развлечението, но не и щастието.

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #2 -: Януари 05, 2012, 07:59:30 am »
 Аспекта между Слънцето и Луната ми е  напрегнат 133 гр.  При мен и около мен винаги "ври и кипи". Много изпитания от всякакъв характер. Но не мога да се оплача, че след това нещата   не са с положителен край. От опит съм установила, че нещата  които съм  считала за изключително зло, са били за мен за най- добро.

Аспект на много проверки.
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #3 -: Януари 05, 2012, 04:48:01 pm »
Имам опозиция между Слънцето и Луната и си бера ядове с този аспект.Слънцето ми е в Скорпион в 12-и дом, в съвпад с АСЦ, а Луната е в Телец, в 6-и дом.Това, което искам, е точно обратното на това, от кото имам нужда. С възрасттта се научих да се вслушвам повече в практичната си лунна природа, слава Богу!:) При дъщера ми Слънцето и Луната са в тригон  и е хармония със себе си.

« Отговор #4 -: Януари 05, 2012, 06:57:53 pm »
Квадрат (растяща Луна в първа четвърт) и нямам конфликт между съзнание и подсъзнание, какъвто му приписват.
Но при мен и двете светила са силни есенциално - на трон и в екзалтация.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #5 -: Януари 06, 2012, 08:58:35 am »
 ;D още една квадратура на Слънце-Луна (82гр.)
не знам дали има конфликт съзнание-подсъзнание... в моя случай си мисля, че предизвикателството е друго свързано с 2-5 дом :), а и си мисля, че тук акцента е по-скоро с квадратурата Уран (меркурий) -Луна ;)  и все пак мисля, че точно тази квадратура ми създава най-малко проблеми ;) все пак и Уран и Луна си имат своите положителни аспекти с други планети... Слънцето то е съвсем друга тема  ;D май, май ще се окаже, че то е най-проблемното  ::)

*

akruks

« Отговор #6 -: Януари 07, 2012, 01:59:15 pm »
Квадрат (растяща Луна в първа четвърт) и нямам конфликт между съзнание и подсъзнание, какъвто му приписват.
Но при мен и двете светила са силни есенциално - на трон и в екзалтация.
малката ми дъщеря има точен квадрат- слънце скорпион 6* 11д, луна лъв 6* 8д, а при нея проблемите не идват от квадрата на луната със слънцето, а с марс, който също е скорпион 9* 12д

Аз съм с опозиция между слънцето и луната, навремето около 18ч. ми избиваха чивиите при превключване от слънце на луна, сега горе-долу овладявам положението  :)
само този уран сега като настъпва полеко овчата ми луна в 7д. +квадрата с плутон, жените от родата да се спасяват  ;D

*

akruks

« Отговор #7 -: Януари 07, 2012, 02:04:10 pm »
82* е по-близко до бинонагон, кармичен аспект, при който луната е заточена

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #8 -: Януари 07, 2012, 02:27:04 pm »
82* е по-близко до бинонагон, кармичен аспект, при който луната е заточена

да :) спасението е, че Луната е растяща  ;), по кофти е квадрата с Уран ... макар да не съм убедена, че толкова зле при наличието на кротък девически марс (все от някъде и жупела трябва да идва).  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #9 -: Януари 09, 2012, 02:54:30 am »
И растящата и намаляващата Луна имат своите добри и лоши страни... ;D
По-важно е , как е аспектирана Луната...

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #10 -: Януари 09, 2012, 11:35:26 am »
И растящата и намаляващата Луна имат своите добри и лоши страни... ;D
По-важно е , как е аспектирана Луната...

така си е :) ;D

*

Неактивен sindi

• **
  • 61
« Отговор #11 -: Януари 09, 2012, 12:30:00 pm »
Аспекта между Слънце и Луна при мен е септил 51*53` .Това,което знам  за действието на този аспект се изразява в"съдбата решава вместо нас".При това Луна и Плутон,чийто съответствие е този аспект са в съвпад.

« Отговор #12 -: Януари 15, 2012, 06:26:42 pm »
И при мен има квадрат /91*/ между двете Светила. Конфликт има, особено последните години, но не съм сигурна дали е заради аспекта или Луната в Риби си казва думата ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #13 -: Януари 16, 2012, 09:49:09 am »
И при мен има квадрат /91*/ между двете Светила. Конфликт има, особено последните години, но не съм сигурна дали е заради аспекта или Луната в Риби си казва думата ::)

В какво се израява този конфликт? ::)

« Отговор #14 -: Януари 23, 2012, 08:02:17 pm »
.....
В какво се израява този конфликт? ::)
Между това към което ме влече и това, което Е. Но като че ли по-скоро имам някакво усещане за бепътица и несигурност, отколкото явно изразен конфликт. Налице е и чуденка и момент на "разминаване" на партньорския фронт /което може да е причина от друг аспект или проста човешка глупост ;)/