Здравей Гост

Квадратура Марс-Плутон в синастрията

• 4 Отговора
  • 2620 Прегледи
*

Неактивен Asya

• 548
Квадратура Марс-Плутон в синастрията
« -: Януари 14, 2012, 12:34:58 pm »
Искам да попитам нещо пишещите тук, ако имат време и желание да ми отговорят, разбра се. В моя хороскоп Марс е в 5-ия градус на Стрелеца.  При това положение той прави квадратура с Плутон на хора, които са с няколко години по-големи от мен, в случая визирам мъжете, с които съм имала сериозни връзки. Знае се до какво води квадратурата между тези две планети.  Значи ли това, че е по-добре да търся контакт или сериозна връзка с хора или доста по-големи от мен или малко по-млади, за да избегна тежкия аскет между тези две планети?

*

Неактивен kokolino

• 1019
Re: Квадратура Марс-Плутон в синастрията
« Отговор #1 -: Януари 14, 2012, 01:41:42 pm »
         Аз не съм определено експерт по синастриите, но все си мисля, че колкото и неблагоприятен да е специално този тежък аспект на Марс- Плутон, то добре знаеш, Ася, че при други силни синастрични аспекти, благоприятно разположение като цяло на осите и ключовите планети за двете страни, то не смятам, че основният проблем витае около този аспект :) Възможно е разбира се, но аз не бих те посъветвал на всяка цена да копаеш на дълбоко да търсиш или много по-големи или съответно по-млади от теб партньори :)
« Последна редакция: Януари 14, 2012, 07:04:49 pm от kokolino »

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #2 -: Януари 14, 2012, 09:00:18 pm »
От личен опит мога да кажа, че този аспект води до съзнателно или подсъзнателно желание да доминираш над другия, но дава и добра сексуална съвместимост  ;)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #3 -: Януари 14, 2012, 09:17:27 pm »
мисля, че Коколино е напълно прав в случая.
един аспект, не може да определи синастрията...
всеки случай си е сам за себе си.
то дори карти и съдби на близнаци не са еднакви, въпреки еднаквото ужким разположение на планети и аспекти, какво остава за съсвършено различни хора, имащи един подобен аспект..

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #4 -: Януари 14, 2012, 10:32:02 pm »
Много благодаря на всички за включването. Питам, защото двете ми сериозни връзки досега са били все с хора с този аспект и определено са искали да ме подчинят, само дето аз не съм се давала, стигало се е дори до опити да ми посягат, което и водело до край на връзките.За секса не  е задължително, за съжаление!:) Сега ме ухажва един много готин мъж, обаче.... същият проблем: моят Марс е в точна квадратура с неговия Плутон.  Сякаш се търсят тези две палнети, да се разхвърчат искри.... Дано сте прави..Благодаря още веднъж.