Здравей Гост

Операция

• 9 Отговора
  • 2851 Прегледи
Операция
« -: Януари 15, 2012, 09:53:10 am »
Събудих се на 01.01 с ясната мисъл, че повече няма да сложа очила, които нося повече от 20 г. Речено-сторено!
Имам насрочена лазерна корекция в частна клиника и на двете очи за 19.11.Естествено малко ме е страх от интервенцията,...това са очи все пак .Моля , ако имате желание да погледнете картата ми с транзити и дирекции за този ден , защото съм притеснена малко или много, а и нищо не разбирам от медицинска астрология.
Горещо благодаря предварително  ;D
Парите могат да купят леглото, но не съня.Храната, но не апетита.Лукса, но не красотата.Една къща, но не и дом.Лекарството, но не здравето.Съжителството, но не любовта.Разпятието, но не вярата.Развлечението, но не и щастието.

*

Неактивен kokolino

• 1019
Re: Операция
« Отговор #1 -: Януари 15, 2012, 10:52:28 am »
         Toroni, аз не съм много компетентен по медицинската астрология, но доколкото знам очите и очните заболявания са по Овен и съответно трябва да се търси и Марс-а като управляваща му планета, може би и 1ви дом, като естествения дом на знака :) А картата, която е качена от теб е с прогресии и дирекции, не са отразени транзитите в нея  :)
« Последна редакция: Януари 15, 2012, 10:54:17 am от kokolino »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Януари 15, 2012, 11:08:59 am »
Мидпойнта Слънце/Луна трябва да се погледне.... :) ;)

« Отговор #3 -: Януари 15, 2012, 02:23:06 pm »
Благодаря за включването.Вярно, че не съм качила транзитите. Сега ги качвам
Мидпойнта Слънце/Луна трябва да се погледне.... :) ;)
Мийдпойнт Слънце /Луна ми е на 1.59 в Лъв ;D ;D
Парите могат да купят леглото, но не съня.Храната, но не апетита.Лукса, но не красотата.Една къща, но не и дом.Лекарството, но не здравето.Съжителството, но не любовта.Разпятието, но не вярата.Развлечението, но не и щастието.

*

akruks

« Отговор #4 -: Януари 15, 2012, 07:42:06 pm »
         Toroni, аз не съм много компетентен по медицинската астрология, но доколкото знам очите и очните заболявания са по Овен и съответно трябва да се търси и Марс-а като управляваща му планета, може би и 1ви дом, като естествения дом на знака :) А картата, която е качена от теб е с прогресии и дирекции, не са отразени транзитите в нея  :)
Да, по овен са очите, но се гледа луната и трябва да се избягва операция на съответните органи за които отговаря знака, в който се намира при транзит- луната ще е в стрелец, в хубав тригон с мидпойнта слънце/луна, за който Марая е казала, че отговаря за очите ::)
а марс като цяло отговаря за операциите и е хубаво да не е ретрограден, в случая не е!
тр. юпитер е в хубав аспект с наталния, което е също добър показател,
поводи за притеснения няма, транзитния сатурн в началото на 6д. може да е в квадрат с тр. слънце, но пък е в тригон с наталното, което е по-важно!

« Отговор #5 -: Януари 15, 2012, 07:59:33 pm »
Още веднъж благодаря на всички за включването и най вече на akruks за изчерпателното обяснение ;D ;D ;D

« Отговор #6 -: Януари 20, 2012, 11:23:46 am »
Искам да споделя колко много съм щастлива, че пиша тези редове вече без очила.Операцията ми вчера мина успешно и сега се радвам много на новото си зрение ;D ;D ;D ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Януари 20, 2012, 11:32:54 am »
Искам да споделя колко много съм щастлива, че пиша тези редове вече без очила.Операцията ми вчера мина успешно и сега се радвам много на новото си зрение ;D ;D ;D ;D

Честити ти нови очи! :-*

« Отговор #8 -: Януари 21, 2012, 08:09:16 pm »
Благодаря :ch8_31:

*

akruks

« Отговор #9 -: Януари 22, 2012, 04:40:12 pm »
Благодаря :ch8_31:
Честито и от мен!  :08: