Здравей Гост

Точката на Аза

• 6 Отговора
  • 2668 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Точката на Аза
« -: Януари 17, 2012, 02:59:19 pm »
Точката на Аза или АСЦ засяга кардиналните оси на картата през 7 години. Или на 7г. тя съвпада с ИЦ ...на 14 с ДСЦ ...на 21г. съвпада с МЦ  на 28 с наталната си позиция.

По време на своето движение тя засяга лични планети и по този начин активира определени сбия и ситуации...като основната задача е осъзнаване и израстване от психологическа гледна точка...разбира се , че има и събитийност...

Имате ли наблюдения... ::)?
Споделете... :-*
« Последна редакция: Януари 17, 2012, 03:29:27 pm от Марая »

*

akruks

Re: Точката на Аза
« Отговор #1 -: Януари 18, 2012, 09:26:35 am »
Написаното е проследяване движението на сатурн през домовете на наталната карта, което няма нищо общо с АЗ-а, който при мен е меркурий и прекосява всички домове на натала за година, че и по малко...  ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Януари 18, 2012, 09:34:36 am »
Написаното е проследяване движението на сатурн през домовете на наталната карта, което няма нищо общо с АЗ-а, който при мен е меркурий и прекосява всички домове на натала за година, че и по малко...  ::)

ТЦ....Става дума за движението на АСЦ.. :)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #3 -: Януари 18, 2012, 10:57:06 am »
http://www.lunarplanner.com/ArgoNavisPublications/StarChartPersonal/STInstruction.html

има ли връзка с някоя от тези точки?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Януари 18, 2012, 11:05:31 am »
http://www.lunarplanner.com/ArgoNavisPublications/StarChartPersonal/STInstruction.html

има ли връзка с някоя от тези точки?

Не...Това е техника на Дейн Ръдиар.

Той казва , че личностната трансформация иеволюция може да бъде анализирана по този начин.Въртим картата обратно на часовниковата стрелка на всеки 28г. Разделуме на 7 броя на  градусите между хоризонта и меридиана и така изчисляваме колко градуса изминава точката на аза за една година....

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #5 -: Януари 18, 2012, 11:43:09 am »
Thanks..
Ами ще трябва да го изпробвам.. Интересно е дали ще засече важни години и периоди..

*

akruks

« Отговор #6 -: Януари 18, 2012, 01:52:35 pm »

Това е техника на Дейн Ръдиар.

Той казва , че личностната трансформация иеволюция може да бъде анализирана по този начин.Въртим картата обратно на часовниковата стрелка на всеки 28г. Разделуме на 7 броя на  градусите между хоризонта и меридиана и така изчисляваме колко градуса изминава точката на аза за една година....
[/quote]  с това трябваше да започнеш