чудна тема за Венера в риби

Управители (ти питаш и за куспидите...., ох ще приложа една табличка с аспектите, че наистина става дълго за писане):

1-ви (У) Венера - намира се на к4 (козирог)
в първи дом са Сатурн (от към 12-ти де), Плутон и Юпитер
аспекти: полуквадрат Слънце, тригон Марс, квадрат Юпитер,квадрат Сатурн, секстил Уран, квадрат Плутон, съвпад ЮЛВ, септил Юнона
3-ти (У) Юпитер - намира се в 1-ви (скорпион)
в трети дом Нептун
аспектира: Новил Слънце, тригон Луна, квадрат Венера, семи-секстил с Уран; съвпад с Плутон.
5-ти (У) Уран - намира се във 2-ри (стрелец)
в пети Луна (но в риби)
аспектира: съвпад Слънце, квадрат Луна, съвпад Меркурий и Юнона, сесктил Венера, семи-секстил Юпитер, семи куинтил Плутон, Септил ЮЛВ;
7-ми (У) Марс - намира се на в 11 (к12) (дева),
7-ми е "празен"
аспекти: тригон Венера, квадрат Нептун, секстил СЛВ, тригон ЮЛВ, тригон Хирон,
9-ти (У) Меркурий намира се във 2-ри (стрелец);
9-ти "празен"
аспекти на Меркурий - съвпад Слънце, Уран и Юнона, квадрат Луна, семи куинтил Юпитер, към възлите - секси квадрат и полу квадрат.
11-ти (У) Слънце намира се във 2-ри (стрелец);
в 11-ти е Марс
аспекти на Слънцето- квадрат Луна, съвпад Меркурий, Уран и Юнона, полуквадрат Венера, Новил Юпитер, септил Сатурн, полуквадрат Плутон, Новил ЮЛВ, наскоро се зачудих дали и Нептун не влиза в съвпадите...
та след дългото писане
Честно казано по отношение връзките съм малко на приливи и отливи, а разнообразието голямо

.
Къде се среща любовта - в повечето случай това са хора от обкръжението ми, но не прекалено близки приятели. Рядко встъпвам в отношения с непознат човек (срещнат случайно някъде). По-скоро имам маниер първо да си набележа обект... и след време (ако в момента съм във връзка) да поема инициативата. Иначе без бой си признавам, че съм си ловец. Обичам играта на флирт и закачки. Често това ми е носило не особено приятни емоции - неразбиране, мъжете си мислят едно, а аз друго, разминаване в очакваният, не рядко дори и злоба и агресия от страна на мъжкия пол. Не рядко се оказва, че дори и без аз да искам или осъзнавам мъже очакват да им скоча в кревата (извинявам се за израза) - но тези недоразумения често ми носят неприятности. Понякога намирам любови и в работното си обкръжение, но там винаги слагам бариера и бих допуснала отношения едва след като служебните (бизнес) отношения приключат - тук бих си признала, че се възползвам от някои женски качества при водене на преговори ....

, но това е сравнително нов маниер.
Как срещаме любовта ами вече писах - предпочитам аз да съм "активната" оставяйки илюзията, че води отношенията на другия...
До този момент съм имам една връзка, която бих нарекла "семейни начела" - брака някак си ме плаши и ме кара да се чувствам в клетка, но обикновено, с много малки изключения, ако съм с един мъж то съм си само с него, макар често ме ревнуват, заради маниера да си флиртувам

)). Повечето връзки до тук са ми тип "гаджета". За брак не съм се замисляла много, но може би някои ден (стига да не одъртея прекалено и срещна подходящ момък) ще се навия

))