Здравей Гост

Жената Вамп в астрологията

• 18 Отговора
  • 6483 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Жената Вамп в астрологията
« -: Юни 26, 2011, 01:47:41 pm »

Жената Вамп...Характеристика? Знаци, домове, аспекти.... ;D ;D

Re: Жената Вамп в астрологията
« Отговор #1 -: Юни 26, 2011, 02:00:33 pm »
Познавам такава жена и това е най-добрата ми приятелка още от ученическите ми години.
Не беше първа красавица, но с невероятно телосложение, прилича на Софи Лорен.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Юни 26, 2011, 02:03:56 pm »
Изкушение..,а как би я определила...и защо е Вамп...Предлагам първо да дифенираме...понятието   жена Вамп...

За да знаем какво търсим.... ;)

« Отговор #3 -: Юни 26, 2011, 08:22:47 pm »
Изкушение..,а как би я определила...и защо е Вамп...Предлагам първо да дифенираме...понятието   жена Вамп...

За да знаем какво търсим.... ;)

Не познавам такива същества  :o

« Отговор #4 -: Юни 26, 2011, 08:24:31 pm »
Може би е просто роля?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Юни 26, 2011, 09:23:22 pm »
Може би е просто роля?

Без значение....Роля или нещо друго.... ;) ;D
Тя има дифениция.... ;D

Тя е....
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Но какво....? ;D Това е въпроса...

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #6 -: Юни 26, 2011, 10:20:25 pm »
хъмм
съблазнителка
прелъстителка
умееща да манипулира мъжете
мистична - никога не показва всичко от себе си

то май почти всяка жена си има своята вамп страна..

аз лично се насочвам към лилит и може би плутон-венера  ::) марс също

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Юни 26, 2011, 10:46:31 pm »
хъмм
съблазнителка
прелъстителка
умееща да манипулира мъжете
мистична - никога не показва всичко от себе си

то май почти всяка жена си има своята вамп страна..

аз лично се насочвам към лилит и може би плутон-венера  ::) марс също

И още нещо...Луна...Просто Луна.... :-*

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #8 -: Юни 27, 2011, 10:08:32 am »
да и/или Луна...
наистина Луната е усещане, чувства
дали една Луна във воден знак (да кажем скорпион) в комбинация с Плутон не би ни дал една изкусителка и манипулаторка, която знае, че може да има всеки мъж, но не и пука за това?

http://www.youtube.com/watch?v=zHFbhhi_XVc ::)

продължавам да си мисля, че почти във всяка жена дреме по един вамп образ, които при подходящ аспект/момент се активира :)

и още къде тънката граница между "лошо момиче" и жена вамп? - всъщност положителна или отрицателна ви е асоциацията?

п.с. една от не до толкова използвана (все още съм обвързана, не че пречи), но присъстваща в гардероба ми закачка - съмнявам се да тръгна с това по улиците, но пък в някои ситуации е много необходимо - в комбинация с пола или тесен панталон и задължително червен аксесоар  :-[
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

:-[ :-[ :-[ :-[ :57: :57:

« Последна редакция: Юни 27, 2011, 07:08:32 pm от Fairy »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #9 -: Юни 27, 2011, 07:36:10 pm »
Интересно е , че черния цвят се свързва с жената Вамп.... ::) Защо...точно с него...
Той е символ на тайнството от една страна , но и защита от външния свят...,несигурност.... ::)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #10 -: Юни 27, 2011, 07:41:36 pm »
Интересно е , че черния цвят се свързва с жената Вамп.... ::) Защо...точно с него...
Той е символ на тайнството от една страна , но и защита от външния свят...,несигурност.... ::)

а де, принципно си се обличам в по-тъмни цветове (скорошна тенденция е да бягам от черно), но в гардероба ми преобладават именно такива - също съм на мнение, че донякъде черното е защита от външния свят, малко като изолиране, но искрящо черното има обратен ефект .. принципно жената вамп се асоциира с много черно и червено, а в същото време тази комбинация се свързва и със стил - едва ли има по-стилен от черния костюм...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #11 -: Юни 27, 2011, 07:48:37 pm »

а де, принципно си се обличам в по-тъмни цветове (скорошна тенденция е да бягам от черно), но в гардероба ми преобладават именно такива - също съм на мнение, че донякъде черното е защита от външния свят, малко като изолиране, но искрящо черното има обратен ефект .. принципно жената вамп се асоциира с много черно и червено, а в същото време тази комбинация се свързва и със стил - едва ли има по-стилен от черния костюм...

Избора на черния цвят нашепва за някаква липса , както и негативно възприемане на света... ??? Самата аз съм човек , който е страхотен оптимист , но харесвам много черния цвят...Интересно е , че не си падам по черно бельо толкова много..,колкото по червено... ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #12 -: Юни 27, 2011, 08:06:21 pm »
 :-[ ха-ха честно казано бельото ми е на двете крайности - или супер инфантилно, сърчица, кравички, плезещи се мики мауси или дантели от червено, през розаво и бяло до черно.. интересно дрехите (облеклото са по асц.), но дали бельото не е по слънце?!
може би е добре, че се старая да избягвам черно - това е от около няколко години, напоследък ме тресе една червено-оранжева вълна, но пък тя си е малко дръзка за мен..

според мен една сиво-бяла дреха стил туника (или шампанско), която нежно се вее - лека, памучна материя, която загатва, може да бъде много по "невинно" предизвикателна, от колкото черното, откровено сексуално, още повече мъжете са се наситили на откровената сексуалност и често търсят "случайното" закачливо падащата презрамка на сутиена, понякога може да поизпоти доста пред грозно стърчащи прашки - въображението, оставете го да работи и ще сътвори чудеса :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #13 -: Юни 27, 2011, 08:17:02 pm »
За мен черния цвят е вулгарен...понякога... :) Червения също...Но има някаква класика в тях , която е несравнима с други комбинации... ::)

« Отговор #14 -: Юни 27, 2011, 08:29:36 pm »
Вулгарен може да бъде и белият, зависи кой го носи.  ;D