Здравей Гост

Прогресивна Луна съвпад натален Плутон ...

• 14 Отговора
  • 5854 Прегледи
*

Неактивен roni_f

• 111
  • Оптимизмът-един от ключовете към успеха!
 :o Създавам тази тема,защото ровейки се в мрежата започнах да се натъквам,но много различни становища и факти.Реших да споделим опит или вие с мен и да видим до какво заклюечние ще се стигнем.В момента прогесивната ми Луна е в съвпад с наталния ПЛутон ,на все още е на 6,56 гладуса.Малко ме притеснява това.Намират се в 10 дом Скорпион.
АКо някой има лични примери или мнение по въпроса,моля нека го сподели.

Нека обсъдим действието на този аспект при всеки един от нас :)  :P
Качеството на думите не в това да бъдат изречени,а доказани!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Прогресивна Луна съвпад натален Плутон ...
« Отговор #1 -: Януари 24, 2012, 03:42:41 pm »
:o Създавам тази тема,защото ровейки се в мрежата започнах да се натъквам,но много различни становища и факти.Реших да споделим опит или вие с мен и да видим до какво заклюечние ще се стигнем.В момента прогесивната ми Луна е в съвпад с наталния ПЛутон ,на все още е на 6,56 гладуса.Малко ме притеснява това.Намират се в 10 дом Скорпион.
АКо някой има лични примери или мнение по въпроса,моля нека го сподели.

Нека обсъдим действието на този аспект при всеки един от нас :)  :P

Ще те замоля...да качиш карта с прогресии...Само прогресивна...както и натална...

Благодаря за темата...Страхотна е...една от най-важните точки в картата...Този аспект се случва на определени периоди през 27,5 годишния цикъл....Бележи сериозни вътрешни трансформации....

*

Неактивен roni_f

• 111
« Отговор #2 -: Януари 24, 2012, 03:50:52 pm »
Разбира се Марая.Благодаря ти :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Януари 24, 2012, 04:00:45 pm »
Имаш страхотна карта... ;D...Много силна и успешна...
Силен Плутон...доста далеч е пр.Луна от него...Но тя има неговата украса...защото е в скорпион...
Усещаш ли ,че си станала по-ревнива/не е задължително само към мъже ;)/...разсъждаваш ли в/у живота в по-дълбоките му пластове?Как усещаш отношенията с близки жени...в това число и майката? Как се вписваш в групите по интереси на емоционално ниво? ::)

*

Неактивен roni_f

• 111
« Отговор #4 -: Януари 24, 2012, 04:09:53 pm »
Ревнива..знам ли ...винаги съм давала свобода,но и съм искала таквата.В момента по-скоро са ревниви към мен.Може би,сигурно искам на някакво посъзнателно ниво всичко да се върти около мен.Относно расмишленията,загадките и въпросите на живота,съм напълно съгласна с теб.Изключителна трансформация и израстване на духа.Радвам се се сънанието ми провокира това у мен и ме кара да мисля.И колкото повече мисля,толкова повече неща ми се изясняват,а други става все по-голяма загака.Отношението ми с жените...винаги е било чудесно.Аз не съм конфликтен човек,особено ако става дума за приятели.Аз съм човек на златната среда,разбирателството,но не ив любовно отношение,там съм капризна и понякога студена,когато не получавам това от ,което имам нуйда.Прителки и познати жени,имам,но винаги съм залагала на приятелството с противоположния пол и съм се разбирала повече (не точно) по-добре с тях.Майка ми...много я обичам и винаги ще е така.МОже би напоследък не се чуваме много и не си подлеляме.КАто цяло нямам проблеми с майка си.Напоследък се намислям повече върху положението на възрастните хора от семейството ми (бабите). Здравето ме притенява..все пак възрастни хора са.А съм мн емоцилнална и чувствителна на тема лбими хора....Дано си разбрала и ли получила отговори на въпросите си.Ако не давай..готова съм да разнищим случая :)  :08:

*

Неактивен roni_f

• 111
« Отговор #5 -: Януари 24, 2012, 04:18:57 pm »
За групите по интереси не ти отговорих.Хората с общи интереси и хората,които мисля заедно с мен (защото аз не съм си и помисляла,че има еднакви хора,абсолютно еднакви гледни точки),затова заедно с мен ,не като мен...Малко са тези хора.Откривам ги,но са малко за съжаление.Говаря за усещане.Да усетиш,че ти е хубаво и приятно,да усетиш сходство и добра комуникация.Поне аз така разбрах въпроса ти.Откакто е започнала тази моя трансформация е още по -тръдно да намеря близки (не семейство).Хората са неискрени и завистливи.Винаги съм била открита,но и резервирана....не и лицемерна.Групи групи.Общителна съм и то много.Нямам проблеми да правя постоянно нови запознанства и да изграждам нови такива.А в началото на строфата ти пишех,ако мога да говоря на ти разбира се,за емоционална връзка.РАзбрала съм ме така или инче,но аз да уточня.И пак казвам,ако не съм отговорила на въпрос,моля коригирай ме или го задай пак :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Януари 25, 2012, 12:58:02 pm »
При всички положения ПР.Луна ще направи ингрес в 10-ти дом и ще активира делата по оста МЦ/ИЦ...Фокуса ще бъде дома и соц.статус...

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #7 -: Януари 25, 2012, 01:22:02 pm »
При мен пък този транзит е бил свързан със загуба на близък.Вярно, че  по същото време прогресивният възел е бил на К8...
« Последна редакция: Януари 25, 2012, 01:24:34 pm от Nova »

*

Неактивен roni_f

• 111
« Отговор #8 -: Януари 25, 2012, 02:43:00 pm »
Когато мой близък почина,ПРОГРЕСИВНАТА ми Луна е правила 4ри квадратури с натални Луна,Сатурн, Северен възел -в 1ви дом и Хирон в 7ми дом :( :( и отделно полуквадрат с Мекурий с 12ти дом .

« Отговор #9 -: Януари 25, 2012, 02:50:28 pm »
на тази вълна съм от 2010 ;)и аз голямо ровене за инфо направих, и продължавам да нареждам пъзела, при мен обаче е транзитен Плутон съвпад натална Луна, но много ми е трудно да се ориентирам с орбиса, в смисъл от 2010 периода за мен е изключително динамичен, с много събития и всичките все на този съвпад ги отдавам  :P четох, че дава събитие при минус 5 градуса от точния съвпад, а точно тогава се роди детето ми....при мен засяга Д2-Д8....когато прогресивната ми Луна е била в съвпад с Плутон си спомням също за изключително динамично време, но обратно на очакванията само с положителни емоции - Д11/Д5

*

Неактивен roni_f

• 111
« Отговор #10 -: Януари 25, 2012, 02:56:37 pm »
Така се очертава и при мен..Дано..пък ще видим.САмо ми е малко странно защо при раждане се засяга 2ри и 8ми дом ? :thinking: :thinking:

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #11 -: Януари 30, 2012, 03:00:51 pm »
        Относно този ти предстоящ аспект аз мога да споделя следните предположения, roni_f. Първо, неминуемо прогресивната Луна ще активизира действия и движение по Плутон и най-вече касаещи 10и и 11и дом. Разбира се възможно е да има и приятни събития относно приятелствата, обществото, да речем първи работни предизвикателства ( предполагам, като гледам приблизително годините ти, че ще са първи). Второ - от друга страна трябва да си имаш едно наум, че Луната би могла да отключи събития на по-дълбоко ниво, специално в случая с Плутон, както и да се стигне и до ниво на проработване на енергиите на Плутон, което никак не е лесно и би могло да се характеризира и с не толкова положителни моменти само, но при всички положения ще ти даде голям житейски и духовен опит най-малкото.  :) При мен лично този съвпад беше свързан с приемането на някои идеи след доста бунтовнически и непримиримо поведение в някои ситуации, но това е отделен случай разбира се.  ;D

*

Неактивен roni_f

• 111
« Отговор #12 -: Януари 30, 2012, 10:36:02 pm »
Благодаря ти kokolino.Оценявам.Дано всичко да е наред,а трансформацията и влиянието,специално аз,го усещам адски много. :)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #13 -: Януари 30, 2012, 10:55:03 pm »
 Рони , както и да преминат неща ,зле или добре, Плутон трансформира и след време ще установиш, че не би се върнала назад, не би искала предишното състояние или ситуация./  Плутон ще промени усещанията ти за нещата :)
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен roni_f

• 111
« Отговор #14 -: Февруари 01, 2012, 08:32:04 am »
Така е Миличка.Усещам ,че ще е така.Това ми харесва,чувствам се добре от тази трансформация или по точно градация на духа.Хубавото е ,че не вдъхновявам само себе си,но и другите хора около мен.Това ме кара да се чувствам още по-пълноценен човек.Много цели стоят пред мен сега и се радвам,че ги реализирам и ще ги реализирам.Сега съм още по сигурна и стабилна в себе си,още по мотивирана и оптимистично настроена.Засега това е влиянието на този транзит.Единственото,което е притеснява,са всички тези сбогувания с живота,който Плутон характерно прави.Говоря за сбогуване с близък или нещо от сорта.Ти виждаш ли нещо подобно :(