Здравей Гост

няма връзка с този номер

• 9 Отговора
  • 5358 Прегледи
няма връзка с този номер
« -: Януари 25, 2012, 09:33:45 pm »
 Ще  се върне ли Мама ? Животът и беше ад в последните 3-ри г. Намерих бележка с няколко думи , но с главни букви пише  ОБИЧАМ ВИ! Тя обича всички,но в годините е забравила да обича себе си. Не се научи на това. Тела и е изключен,няма я. Връзка с нея винаги съм имала. Къде да я търся? :( :angel: :angel:

Re: няма връзка с този номер
« Отговор #1 -: Януари 25, 2012, 10:39:13 pm »
Успокой се, виж къде е батко ти.
Знаеш ли къде е отишла и с кого?

« Отговор #2 -: Януари 25, 2012, 10:41:18 pm »
Няма я! Няма я! :( :( :( :( :( :( :(
Много и се събра , много! И ние я ядосваме :(. Ще се върне ли? Вали ,много вали.

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #3 -: Януари 25, 2012, 10:55:31 pm »
         Кристалче, сигурен съм, че всичко ще бъде наред и майка ти ще се върне :) Най-важното е да запазиш доколкото можеш спокойствие и да мислиш положително, ще се върне, опитай да се поставиш на нейно място - да, както каза наистина й е много тежко, сложно, оплетено, но тя няма да ви остави, няма :) Има моменти, когато човек иска и се опитва да се откъсне от света, от близките, от приятелите, от семейството - майка ти е експанзивна и емоционална донякъде личност, просто й вярвай, няма нужда от повече и всичко ще да е наред :) И недейте само да си вменявате чувство на вина, че я тормозите вие и дразните, защото това са неизменни и съпътстващи ситуации във всяко едно семейство, във всеки едни близки, силни и истински отношения :) Само спокойно и търпение, всичко ще е наред!!

« Отговор #4 -: Януари 25, 2012, 11:09:41 pm »
Няма я! Дано си прав.Вярвам в доброто.Тя е много ,много силна. Толкова , че може да стигне дъното и да не излезе от него. От това ме е страх.Много ,много преживя в последните години. Мислиш ли , че наистина всичко ще бъде наред? :(

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #5 -: Януари 25, 2012, 11:25:45 pm »
Кристалче, не зная колко годишна си и се надявам да си поне пълнолетна. Искам да те посъветвам да се опиташ да мислиш позитивно...в смисъл дори и майка ти в момента да има някакви проблеми, ти не би могла да и помогнеш с притеснението си и изпращаш енергия която не и помага...Моля те да си пуснеш някаква релаксираща музика, разглеждай снимки от места които ти харесват и елиминирай от ума си мислите за майка си...тя е голям човек и ако е избрала сама да се справи или направи нещо, то нека стане така както тя го желае...Надявам се да бъдеш спокойна и да не се поддаваш на негативни емоции...Горещо те прегръщам и се надявам да се почувстваш малко по-сигурна... :829:

« Отговор #6 -: Януари 26, 2012, 01:57:14 am »
Мерси много Дани :(. Все още я няма,но аз вярвам в нея и знам,че тя ме обича много. :( :(

« Отговор #7 -: Януари 26, 2012, 03:20:17 am »
 :angel: :angel: :angel: :(

« Отговор #8 -: Януари 26, 2012, 06:51:10 am »
Всичко е наред :-* Вече има връзка с този номер. :-* :-*
Мерси за подкрепата ,че бяхте с мен :-*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #9 -: Януари 26, 2012, 07:23:35 am »
Значи не било хубаво да няма връзка...... ;) :( :)...А?