Здравей Гост

11-ти дом и сбъднати мечти!

• 19 Отговора
  • 5392 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: 11-ти дом и сбъднати мечти!
« Отговор #15 -: Януари 28, 2012, 12:31:08 pm »
Качи карта с дирекции и Прогресии... :-*...Много красиво...,като сюжет за филм...

« Отговор #16 -: Януари 28, 2012, 12:42:18 pm »
Качи карта с дирекции и Прогресии... :-*...Много красиво...,като сюжет за филм...

Заповядай :)
« Последна редакция: Януари 28, 2012, 10:51:34 pm от mayflower »
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #17 -: Януари 28, 2012, 04:06:25 pm »
С този голям огнен тригон как да не ти се сбъднат мечтите, ти си човек на действието, не оставяш нещата просто да се случат, а предизвикваш събитията, които искаш! С Юпитер в 9-и никак не съм изненадана, че си завършила блестящо в чужбина/ за последното говорят и Плутон, и Луната/. Марс в Лъв на МС- красота! Единственото място, на което харесвам Сатурн е в 10-и дом, както  е в твоята карта. Мога само да ти пожелая успех в пътя към мечтите!

« Отговор #18 -: Януари 28, 2012, 05:05:47 pm »
С този голям огнен тригон как да не ти се сбъднат мечтите, ти си човек на действието, не оставяш нещата просто да се случат, а предизвикваш събитията, които искаш! С Юпитер в 9-и никак не съм изненадана, че си завършила блестящо в чужбина/ за последното говорят и Плутон, и Луната/. Марс в Лъв на МС- красота! Единственото място, на което харесвам Сатурн е в 10-и дом, както  е в твоята карта. Мога само да ти пожелая успех в пътя към мечтите!

Asya, благодаря и на теб за коментара!

Да, така е, мечтите стават реалност само когато и самите ние побутнем малко нещата и проявим инициативност! Огънят в картата ми непрекъснато ме мотивира да правя,търся и да се стремя към нещо ново, аз спокойна и доволна от постигнатото никога не съм била ;)

Продължавам да дерзая и пожелавам много сбъднати мечти и на теб!
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен roni_f

• 111
  • Оптимизмът-един от ключовете към успеха!
« Отговор #19 -: Януари 28, 2012, 08:31:47 pm »
Много интересна тема,стига да можеш да разчиташ всичко правилно.Ако трябва да се гледа 11 дом,то тогава предполагам,че имам шанс за успешна реализация на мечтите си.Ако пък трябва да гледам 6ти дом,там няма никой  ;D За Нептун също имам интересни аспекти.Някой дали може да погледне и да сподели какшо мисли.  :thinking: :wink2: :confuse3:
Качеството на думите не в това да бъдат изречени,а доказани!