Здравей Гост

Сатурн в Скорпион

• 38 Отговора
  • 9531 Прегледи
Re: Сатурн в Скорпион
« Отговор #30 -: Февруари 16, 2012, 02:20:49 pm »
И при мен сатурн тразитира през 4ти.
И аз ли ще сменям мъж? ;)

« Отговор #31 -: Февруари 16, 2012, 02:22:06 pm »
какво да ги събирам двамата, те и без това са си две разновидности на едно :P

*

ANCIENT WARRIOR

« Отговор #32 -: Февруари 16, 2012, 02:26:56 pm »
.
« Последна редакция: Февруари 16, 2012, 04:52:08 pm от ANCIENT WARRIOR »

« Отговор #33 -: Февруари 16, 2012, 02:34:45 pm »
напротив урока е научен, чакам си наградата...това не ти влиза в работата всъщност.

и какво за осмодомното ми рибешко слънце?

*

ANCIENT WARRIOR

« Отговор #34 -: Февруари 16, 2012, 02:49:31 pm »
.
« Последна редакция: Февруари 16, 2012, 04:52:31 pm от ANCIENT WARRIOR »

« Отговор #35 -: Февруари 16, 2012, 02:58:57 pm »
прилика с чии съдби визираш?

« Отговор #36 -: Февруари 16, 2012, 03:40:39 pm »
Нула, ти ли си?  ;D Добре дошла.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #37 -: Февруари 16, 2012, 03:55:09 pm »
напротив урока е научен, чакам си наградата...това не ти влиза в работата всъщност.

и какво за осмодомното ми рибешко слънце?

:85: успех с наградата.....права си не ми влиза в работата....гледай в твойта какво влиза  :x_94:

за слънцето нищо ти си знаеш исках просто да попитам поради единствената причина, че забелязвам сходоство в персоналните съдби.....но всеки сам си решава....учудваща е приликата в очакванията и след 2 - 3 годинки повторните ревове ...бе рибешка му работа

късмет........

Не знам за прилика , но искам да помоля без ЗАЯЖДАНЕ към Сладурка и останалите да продължи дискусията...
ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ НЕ ПРАВЯ!

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #38 -: Февруари 27, 2012, 08:58:06 pm »
         При мен транзитира през 8ми, като вече към днешна дата както виждаме е влезнал в ретро фазата си и тепърва ще се връща през дома назад.  Мога да кажа, че ми спомага за отговорно и премерено отношение към банките и като цяло към чуждия капитал, не знам дали да му отдам по този транзит по дом, но може и да има пръст в засиления ми интерес към астрологията...  ???  А като аспекти е понагазил Плутон, който ми е в анаретен градус Везни и прави секстили към Слънце, Юпи, Нептун, тригон към AC...

За Сатурн транзит в 8 дом може да се каже в общи линии, че те кара да се изяснат нещата в отношенията ти, с кои ще се поема отговорност да се задълбочават, и с кои ще се разделяме. От друга страна ти дава възможността да оцъзнаеш, за този багаж който носиш на гърба си с задължения, дали постигаш нещо, или е дошло времето да се освободиш от него. На най кратко казано имаш възможноста да поемеш отговорноста и да се разделиш с това което те мъчи, както и да тръгнеш по пътя на призванието си! :805m:

Благодаря, Доби за разясненията. Има дълбок смисъл в казаното от теб... може би сега като се замисля по-обстойно отркивам и за себе си доза истина в тази интерпретация, колкото и общо да звучи...