Здравей Гост

Re: Символични дирекции + прогностика- практика

• 7 Отговора
  • 2783 Прегледи
*

Неактивен danni

• 477
Качвам картата си с дирекции и прогресии тук, ако не е подходящо като място, ще я изтрия. В момента има доста интересни съвпади в нея, а като цяло периода в които съм е като затишие пред буря, започнала съм хиляди нови неща ( като идеи и реализация), но от седмица съм с един грип, който ме принуди да се спра в къщи. Какво мислите за картата? И да допълня, че Марая отново позна :829: по повод смяната на дом.. :58:.Не ми се вярваше, че ще взема такова решение, защото преди година смених жилището, но факт е че вече намерих ново и от 1 март влизам :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #1 -: Февруари 01, 2012, 11:23:34 am »
Сега на дневен ред е и темата с любовта... ;D ;)...
Очаквам да разкажеш...
СД.Венера е пред ингрес в знака на стрелеца... ??? ::)
Дали няма един юпитерянец да те очарова...? А защо не да е представител на слънчевия стрелец.. ::) ;D?!

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #2 -: Февруари 01, 2012, 11:59:54 am »
Марая, Венера е пред ингрес в знака на козирог ;), а един сатурнов тип от 3-4 месеца прави неуспешни за сега опити да се добере до сърцето ми.. 8)., но е изключително неромантичен тип и ще го карам да се постарае повече...Аз не бързам, а и нямам време в момента ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Февруари 01, 2012, 12:05:39 pm »
Марая, Венера е пред ингрес в знака на козирог ;), а един сатурнов тип от 3-4 месеца прави неуспешни за сега опити да се добере до сърцето ми.. 8)., но е изключително неромантичен тип и ще го карам да се постарае повече...Аз не бързам, а и нямам време в момента ::)

Права си , че е е пред ингрес в козирог...,но е в последните градуси...А , ако говорим за сидерал...то е категоричен стрелец..

Мирише ми на Юпитеров мъж.... ;D :P

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #4 -: Февруари 01, 2012, 10:33:03 pm »
Опс.. ::).за сидерал все още не съм чела нищо, ще потърся из форума, нямам никакви познания. А за Юпитеровия мъж ако изскочи иззад някое храстче ще споделя ;) :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #5 -: Февруари 02, 2012, 08:29:40 am »
Опс.. ::).за сидерал все още не съм чела нищо, ще потърся из форума, нямам никакви познания. А за Юпитеровия мъж ако изскочи иззад някое храстче ще споделя ;) :)
:icon_rolf: ааа ти юпитеров мъж зад храстче няма да намериш...... но виж в центъра на голяма компания може би :)  :829:

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #6 -: Февруари 02, 2012, 09:01:26 am »
 И зад храстчето да е , ще се хили и намига от там ;D Стрелешка работа :)
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #7 -: Февруари 03, 2012, 11:46:53 pm »
Дани, виж си по метода градус за година, върховете на домовете, дали не сключват аспект с някоя натална планета. При мен е много показателно. Например, когато продадох наследствен имот, по дирекции оста 2-ми / 8-ми правеше съвпад със СЛВ / ЮЛВ. При мъжа ми пък, когато се роди сина ни, дирекционния връх на 5-ти дом е бил в съвпад с У5.