Здравей Гост

Върховете на домовете - козирог, водолей , риби и скорпион

• 49 Отговора
  • 12633 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Кои домове са ангажирани в натала Ви със знаците козирог, водолей , риби и скорпион?
Къде се намират управителите на тези домове? ::) Как са аспектирани? :-*

*

Неактивен Nova

• 304
К5 скорпион- плутон е в 3, К6козирог- сатурн е в 12, К7водолей-  уран е в 4, К9 риби- нептун е в 5.В каква посока са съжденията ти по темата, Марая? :) Да допълня, преобладават предизвикателните аспекти, да не кажа, че почти изцяло са такива....
« Последна редакция: Февруари 01, 2012, 12:06:09 pm от Nova »

*

Неактивен milla_m

• 1060
 Козирог- 4 дом, Сатурн в 6 , тригон с Юпитер и Марс. Меркурий/Сатурн 135 гр. 2/6 дом
 Водолей 5 , Уран  в 12, в квадратура с Марс и в съвпад с Плутон. Уран биквинтил със северен  възел
  Скорпион - 2 ри дом, Плутон в 11, в рецепция с Меркурий във 2 ри
 Риби- 6 дом, Нептун във 2, в тригон с МС, квинконс със Сатурн в 6
 :)

СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Нека да се включат и други и ще кажа... :P

При мен:
к2 козирог
к3 водолей
к4 риби
к8 скорпион

Сатурн е в 3-ти...в опасна близост до к4...Каре слънце , секстил Луна...,
Уран в 10-ти тригон Марс и Луна , каре слънце
Нептун в 12-ти секстил Марс , широк тригон сатурн, секстил Плутон и Уран
Плутон в 10-ти тригон луна , каре слънце , тригон марс...

*

Неактивен moon

• *
  • 10
И аз се включвам като новак тук ::)
има на к2 козирог, на к3 водолей(тук ми е и Луната), на 4 риби и на к12 скорпион (тук пък ми е Сатурн).  :)

*

Неактивен kokolino

• 1019
        При мен въпросните четири знака, техните управители и аспектите им са както следва:

Козирог - на върха на 11и дом е, Сатурн е в 9и Скорпион (квадрат Луна, секстил Мерк-а, полусекстил Уран, полуквадрат Нептун, куинконс Хирон, тригон AC)
        Водолей - господар на 12и, Уран е на MC в 10и Стрелец в съвпад и с Марс (квадрати към AC, Слънцето и Мерк-а, тригон Луна, опозе на Хирон и както вече казах полусекстил към Сатурн)
        Риби - на AC, 1ви дом, Нептун е в 10и на 28.43 градуса  Стрелец в съвпад с Юпи в Козирог ( тригони към Слънце, Меркурий, Юнона, квадрати към Венера и Лилит, полуквадрат Сатурн, секстил Плутон)
       Скорп - на върха на 9и с Плутон на 29,56 градуса Вези в 8ми ( изцяло положително аспектиран с тригон към AC и секстили към Слънце, Мерк и Нептун)

Но наистина и мен ме заинтригува доста, Марая. :) Хмм, интересно, 2 водни знака, въздушен и земен, 3 от които са последователни, 2 мутабелни, кардинален и фиксиран знаци.  :844:

*

Неактивен milla_m

• 1060
И аз се включвам като новак тук ::)
има на к2 козирог, на к3 водолей(тук ми е и Луната), на 4 риби и на к12 скорпион (тук пък ми е Сатурн).  :)

Ааа, кажи Уран , Плутон и Нептун къде са  и аспектите?  ;D

*

Неактивен moon

• *
  • 10
Аааа казвам  :)
Уран-1д(стрелец) квадрат МЦ, съвпад Юпитер,опозиция Хирон;
Нептун-2д(стрелец) секстил Сатурн и Плутон, квадрат Слънце,секстил Луна,тригон Венера и Марс;
Плутон-11д(везни) секстил Нептун,Венера и Марс,тригон Луна;
 :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
ами айде (ама ще кажеш какво търсим)

аспектите само някои...

козирог у4 - Сатурн във Везни 1/12дом ох, Сатурн - най-много мъчи кв. с Венера и възлите, съвпад с асц.,... секстил с Нептун.. има и други де
водолей у5 - уран е във втори стрелец - по фрапиращи аспекти са квадрат с Луна и съвпад с Меркурий и Слънце, бонус секстил с Венера...
риби - у6 - Нептун е в трети дом стрелец  - за сега претендира за най-слабо аспектиран, квадрат Марс, секстил Сатурн.. (мисля, че тук и Юпитер в скорпи, в първи е добре да се отбележи - заради нощното)
Скорпион - у2 - Плутон в първи дом везни, квадрат Венера (доста по-точен, отколкото Сатурн), разтеглен тригон Луна .... Марс като помощник е в 11-ти дева, тригон Венера, квадрат Нептун 

И аз да се включа :)

К2-Скорпион
К3-Стрелец със заключен/интерсептиран Козирог вътре
К4-Водолей
К5-Риби

Плутон в 12-ти Везни: опозиция Луна и Меркурий, тригон Венера, секстил Марс,полусекстил Уран, секстил Нептун;

Сатурн в 10-ти Лъв, не зная дали се явява като съуправител на 3-ти поради интерсептацията: има тригон Луна, тригон Меркурий, квадрат Уран, тригон Нептун, секстил АЦ;

Уран в 1-ви Скорпион: опозиция Слънце, квадрат Марс;

Нептун във 2-ри Стрелец: тригон Луна, тригон Меркурий, опозе Венера, тригон Марс, тригон Сатурн, секстил Плутон;
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен milla_m

• 1060
 И кое е общото и какво изследваме, че и аз взех да не трая. ;) Или търсим разликите? ;D Нещо по осите или по неподвижните знаци?

*

Неактивен Nova

• 304
И кое е общото и какво изследваме, че и аз взех да не трая. ;) Или търсим разликите? ;D Нещо по осите или по неподвижните знаци?
Общото е, че всички сме нетърпеливи ;D...Ами изчезна Марая

k2 козирог
к3 водолей
к4 риби
к12 скорпион

Сатурн в 8-ми, Лъв, квадрат с Луната, квинтил с Юпитер, полусекстил със Слънце,Венера;
Уран - в 11-ти, квадрат със Сатурн, опозиция - Луна, тригони - Слънце,Венера
Нептун в 1-ви, Стрелец, - опозиция с Меркурий, тригон с Марс, секстил с Плутон;
и Плутон ;) - квадрат със Слънце, Венера, тригон с Меркурий;

::)

*

Неактивен Deter

• 201
 :719: тръгнах да пиша и чак тогава видях, че не съм си влязла в профила.
к3- козирог
к4 водолей
к5 риби
к1 скорпион
Сатурн в 9-ти дом, рак,квадратури с Плутон и Слънцето, тригон с Меркурий, квадрат и половина с Венера и Луна, сикстил Марс, стана множко другите няма да ги пиша
Уран е в 1-ви дом везни, съвпад с Меркурий и АС, квадратура с Юпитер
Нептун във 2-ри дом стрелец, сикстил със Слънчо, Плутон и Юпитер
Плутон в 12-ти дом везни, съвпад Слънце, тригон Юпитер

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Общото е, че всички сме нетърпеливи ;D...Ами изчезна Марая

ами това са знаците чийто управители са Външните планети ...  ;)