Здравей Гост

Върховете на домовете - козирог, водолей , риби и скорпион

• 49 Отговора
  • 12622 Прегледи
*

Неактивен milla_m

• 1060
Уран в тригон с Луната реших, ти че помага за това.
 :)

Каква подкрепа мислиш, че е необходима още?
Интересно ми е, в най- добрият смисъл? Но ако не ти се правят съждения ще спрем да коментираме  :)
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
http://www.youtube.com/watch?v=6CCsODb6D0g

:58:

Утре ще ги мислим...,или като се наспим...
Ноща е бременна...и не се знае какво ще роди... :P

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Мила, при мен са 2-ри (Плутон), 4-ти (Сатурн), 5 (Уран) и 6-ти (Нептун) - само не мога да си обясня каква е идеята на това, че всички транссатурнови имат каре към лични Плутон-Венера, Сатурн - Венера (и по-точно възлите)+ минорни квадрати към Слънце и Луна, Нептун - Марс и Уран-Луна  :'( :(

а 12-ти дом там е интуицията, връзката с най-висшите нотки на душата, някъде бях срещала, че сред много изявени психолози имат висша планета в 12-ти.

*

Неактивен milla_m

• 1060
 :o Фейри, ами то и при мен , всички имат отношение към лични-
     Плутон,Уран към Марс- квадратура,-  Стрелец/Дева
     Сатурн в аспект към Меркурий,-          Овен/ Скорпион
     Нептун съвпад Меркурий-                     в  Скорпион

По елементи ако го подхванем-  огън/земя
                                                      огън/вода
                                                               вода :o

Уран ми е в 12 дом, ама не знам дали съм психолог,  ::)Със сигурност обичам да чета книги на такава тематика.

Ама нали мъдрим как се вписват в колективизма ::)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
то май, май въпроса е как ние се вписваме в колективизма  ;D

*

Неактивен milla_m

• 1060
то май, май въпроса е как ние се вписваме в колективизма  ;D

Еееееееее, ти пък сега, нали планетите са си в нашите хораскопи, та направо как се вписват те ;D ;D

*

Неактивен tanya

• 917
При мен Нептун е управител на АСЦ, Сатурн на 11-ти, Уран на 12-ти и Плутон на 8-ми. Като изключим един секстил между Юпитер и Сатурн, всичко друго са твърди аспекти към лични планети  :( При мен обаче преобладават опозициите.

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
е да де... външните планети работят по-фино, да не кажем, че има хора при които изобщо не работят или имат само негативна проява... за преработка и дума не може да става ;) ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
При мен Нептун е управител на АСЦ, Сатурн на 11-ти, Уран на 12-ти и Плутон на 8-ми. Като изключим един секстил между Юпитер и Сатурн, всичко друго са твърди аспекти към лични планети  :( При мен обаче преобладават опозициите.

чудя се дали т.нар. "твърди" аспекти не са причина за търсенето? т.е. заниманията с астрология в частност.

*

Неактивен milla_m

• 1060
 А бе то ако разбера каво търсим, ще го намеря с този квадратиран Марс ;D, ама не разбирам засега. :x_94:

*

Неактивен milla_m

• 1060
 Такъв баланс и отчети на аспекти направих, че да взема да се спра .  ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
то така накрая да не ни видиш сметката  :57:

*

Неактивен milla_m

• 1060
то така накрая да не ни видиш сметката  :57:

Няма бе, чакаме Марая да каже какво гледа, нали викам спрях се.  :1032:

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
е да де... външните планети работят по-фино, да не кажем, че има хора при които изобщо не работят или имат само негативна проява... за преработка и дума не може да става ;) ;D

Когато погледнем хороскопа и видим в него колективните планети в горната част от 7-ми до 1 дом...имаме усещането , че човека е свързан с колектива по един открит и директен начин.
Планетите попаднали от 1-ви до 7-ми в сферата на подсъзнанието са активни ,но с далеч по-скрита изява.
Домовете , чиито управители са "колективните" планети са сякаш по-социални от останалите...,без значение дали са следващи , кадентни или домове на края.
Сякаш в тези домове е съсредоточена енергията на хороскопа по отношение на социума...или има взаимовръзка с тях.
Всеки аспект на управителите Сатурн, Нептун, Уран...Плутон към куспидите на домовете носи информация за начина по който реагира дома ... 

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
От мунданна гледна точка това са 8-ми , 10-ти , 11-ти и 12-ти дом....Всичките те са свързани с колективната карма на индивида...с изключение на 11-ти , който се свързва с групите....