Здравей Гост

Транзит на Хирон в риби

• 6 Отговора
  • 2323 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Транзит на Хирон в риби
« -: Февруари 09, 2012, 09:40:07 pm »
На титулната страница на сайта съм писала много за Хирон...
В момента тази гадюга е в риби...
Дайте събития...нещо интересно.... ;D

*

Неактивен Antena

• 1189
Re: Транзит на Хирон в риби
« Отговор #1 -: Февруари 09, 2012, 09:55:16 pm »
хирон.. странен е.. :)
транзитните венера и уран, заедно с поргресивната венера от третичните прогресии правят сега съвпад с наталния ми хирон в овен..
 ::)
по този въпрос ще споделя ако се случи ненадейно нещо интересно :)

иначе хирон заедно с нептун... ами знам ли, зависи какво засяга в натала..

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #2 -: Февруари 09, 2012, 09:59:26 pm »

Статията си е много добра, може би за 2-3 път, но пак те поздравявам за нея  :clap:

Ама с тази тема имам чувството, че целиш да ме довършиш днес, Марая. ;D Офф, събития, събития по това ти Хиронче, настанил си се е в орбис около AC-то ми и само напред, назад го дава, квадратче към наталната си позиция за капак на това отгоре. А събитието си е едно - полудявам просто  :898m:

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Февруари 09, 2012, 10:04:56 pm »

Статията си е много добра, може би за 2-3 път, но пак те поздравявам за нея  :clap:

Ама с тази тема имам чувството, че целиш да ме довършиш днес, Марая. ;D Офф, събития, събития по това ти Хиронче, настанил си се е в орбис около AC-то ми и само напред, назад го дава, квадратче към наталната си позиция за капак на това отгоре. А събитието си е едно - полудявам просто  :898m:

Хирон е еколог..,той е гадател...,лечител...мислител...Той умее да лекува чрез опита от болката...Не е по-безинтересен от Уран...,дори е многопластов и непредсказуем...Около АСЦ-то... ::)...имаш ли моменти на прозрения...,странни сънища...?!Не те ли търсят повече  хора за да споделят?

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #4 -: Февруари 10, 2012, 07:50:06 am »
хубав е материала за Хирон, но на титулната слабост ми е за Лилит  :P - и преди съм го казвала де

:) доста време чопка Луната  ::) но за Хирон важи правилото "всяко зло за добро" - понякога си мисля, че никога не съм била по-наясно с емоциите си от колкото сега, не знам дали е от Хирон, но някак си се осъзнават (страхове, колебания, минали събития, които по някакъв начин са оставили отпечатък), и по-странното се разбират. Странно за мен поне, че сега се допускат и емоции, за които преди не съм и подозирала, че може да са част от живота ми... отровата е на лице, но и лекарството също...

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #5 -: Февруари 10, 2012, 02:43:24 pm »
        Мисля си, че при мен наистина от време на време има прозрения, но по-скоро аз бих го оприличил на стъпки към тоталното полудяване...  ;D  ;D
        А принципно аз не си помня сънищата, много рядко си спомням нещо, така че в преносния смисъл мога да кажа, че изключително рядко сънувам. Относно повечето хора, които да ми споделят може и да го има този момент, просто не съм се замислял върху него досега. А лечителят засега нанася повече болка, но и преосмисляне, поглед на осъзнаване, преоценяване...  :)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #6 -: Февруари 10, 2012, 09:27:01 pm »
 На мен това чудо ми е в квадратура с Марс, опозиция с Уран, Плутон и в тригон с Нуптун. И си ми е по принцип в Риби. :) Чакам Хиронов възврат.? :o Прави  аспекти със всички тежкари , само не знам Сатурн да го броя ли , ? Намират се на разстояние 10 гр . ???

СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.