Здравей Гост

Сектите

• 24 Отговора
  • 5283 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Сектите
« -: Февруари 11, 2012, 03:26:58 pm »
Домове...,знаци , аспекти , конфигурации...
Интересува ме всичко за сектите...Ще Ви помоля за много обективизъм , ако някой има опит да го сподели...ще бъда изключително задължена...

Темата си струва...да бъде разнищена... :(

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Re: Сектите
« Отговор #1 -: Февруари 11, 2012, 06:13:57 pm »
в съседната тема споменах за учителите - било те "бели" и "черни" или претендиращи за някакви

сектите все пак са вид религия, а религията е по 9-ти дом и естествения му упр. Юпитер, но освен това бих набедила планети като Нептун, Уран и Плутон...  за Нептун ясно - лъжи, илюзии, психотронни вещества, Плутон като планета управляваща най-скритите местенца от психиката, сигурно се чудите защо Уран - Уран е символ на новаторство, бунтарство, неподчинение, разчупване на традиционното в тази връзка ако имам традиционни религии като например Християнство, Ислям... и т.н. то бунтаря Уран би могъл да подтикне към не традиционна религия или най-малкото не класическо разбиране на масовите.

друг е въпроса коя религия е истинска и кое е секстанство

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Февруари 11, 2012, 07:01:40 pm »
20.03.1961 - варна
часа е неизвестен..... :(

но направеното дарение е над 100 милиона евро...Може да звучи нереалистично...,но е факт. :o

« Отговор #3 -: Февруари 11, 2012, 07:24:25 pm »
Не мога да преценя тояно за домовете, но ми се струва, че трябва да се обърне внимание на това доколко човек е индивидуалист. Колкото човек е по-самостоятелен -толкова по-малка е вероятността да се подаде на уговорки и влияния.:-)))
Парите могат да купят леглото, но не съня.Храната, но не апетита.Лукса, но не красотата.Една къща, но не и дом.Лекарството, но не здравето.Съжителството, но не любовта.Разпятието, но не вярата.Развлечението, но не и щастието.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Февруари 11, 2012, 07:41:32 pm »
Не мога да преценя тояно за домовете, но ми се струва, че трябва да се обърне внимание на това доколко човек е индивидуалист. Колкото човек е по-самостоятелен -толкова по-малка е вероятността да се подаде на уговорки и влияния.:-)))

Той беше адски самостоятелен...,мъжкар...,човек на който можеше да се разчита във всеки миг... ??? :o...Просто нещо се скучва изведнъж...Многото пари също имат вина....

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #5 -: Февруари 11, 2012, 07:46:46 pm »
a дали става действително дума за вяра и убеждения или просто има нещо друго зад всичко това?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Февруари 11, 2012, 07:50:41 pm »
a дали става действително дума за вяра и убеждения или просто има нещо друго зад всичко това?

От едно време в агенцията му винаги имаше библия...Интересуваше се от метафизични науки...,преди да създаде изкл'чително печеливш бизнес е бил втори капитан на кораб...
Жена му от 8г. не е свалила забрадка...От съображения за сигурност ще кажа, че е доста известен...и мога на лични да ти дам повече инфо.... :-*
Не знам...,ако разчиташ нещо...кажи...Изумена съм...

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #7 -: Февруари 11, 2012, 07:52:17 pm »
а дали чувството за вина (някакво престъпление например) би могло да отключи подобно поведение?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #8 -: Февруари 11, 2012, 07:59:24 pm »
а дали чувството за вина (някакво престъпление например) би могло да отключи подобно поведение?

При всички положения ДА....Но ...той доста помагаше...,много банки са го използвали....Ужас..,ужас...ужас и безумие....

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #9 -: Февруари 11, 2012, 08:04:26 pm »
На мен ми правят впечатление Слънцето и Венера, че се намират на 29*
Някъде бях чела, че единият от показателите в картата за голямо богатство е наличието на планета на 29*..
Сега, малко е трудно да се обобщи така, много хора има планети на 29*, но може би не играят достатъчно на лотария ;)
Но сериозно - мисля, че Слънце на 29* и то в Риби е един много силен показател в тази посока.. Юпитер, като сигнификатор на философия, религия, мистика ги аспектира и то доста точно..
За съжаление без час не е изобщо пълно това, което може да се каже...
И другото е съвпада на Хирон с Южен възел, доста интересен аспект според мен...

Пъроначално си помислих, че това може да е само поза, или най-малкото параван зад който седи нещо много по-съществено за него, но като му гледам картата, мисля, че действително би могъл да е убеден..
Но при всички случаи според мен, обръщането към такива места е следствие на изживени лични драми и депресии и страхове дори...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #10 -: Февруари 11, 2012, 08:09:50 pm »
Интересно...,винаги е имал влажни ръце.
Това е един от най-добрите ми приятели в далечното минало....С него се разбирах с жестове...,без думи.
Все не ми се вярва да е направил тая простотия...От вчера съм като болна....Предстои му хиронов възврат.... ::)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #11 -: Февруари 11, 2012, 08:15:31 pm »
Ами при всички случаи има къде къде по-смислени начини да се похарчат много пари, и пак да донесат духовно удовлетворение.. Но всеки си знае най-добре, ако имаше рецепти, хората нямаше да са толкова шарени и различни и съдбите им съответно ;)
Ако се чувства щастлив и спокоен, значи всичко е наред..

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #12 -: Февруари 11, 2012, 08:21:41 pm »
Ами при всички случаи има къде къде по-смислени начини да се похарчат много пари, и пак да донесат духовно удовлетворение.. Но всеки си знае най-добре, ако имаше рецепти, хората нямаше да са толкова шарени и различни и съдбите им съответно ;)
Ако се чувства щастлив и спокоен, значи всичко е наред..

Там е работата...,че голяма част от парите са кредити на банки.... :(..В момента се разпродава имущество...Влязал е в много и различни бизнеси...и е повлекъл крак към дъното...
Аз си мисля...,че няма по цинично нещо...от това да внесеш едни пари в сциентоложка църква....

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #13 -: Февруари 11, 2012, 08:25:19 pm »
 А дали това не е била и основната му идея..
Да фалира по най-безумния начин, повличайки и други хора... Някакъв индиректен реванш... Знам ли..
Не мисля, че той не си е дал много ясна сметка за това.. 

« Отговор #14 -: Февруари 11, 2012, 08:26:03 pm »
Може и жена му да го остави :(