Здравей, Аника...Не съм професионален астролог, но искам да те помоля да се успокоиш и да мислите позитивно. Казвам го от опита ми с деца с Даун. Това е генно увреждане, но не би трябвало да се приема като страшна болест, защото този тип деца са с прекрасна душа. Предполагам, че става дума за дете на около 4-5 години, виждам, че Плутон в радикса е в края на стрелец, .
Децата с Даун растат заобиколени с много обич и внимание, ходят на училище, както и останалите деца, много по-чувствителни са и са изключително искренни. Посъветвай твоята приятелка да се свърже с организация за деца с Даун и от там ще получи всичко което е нужно за да знае повече. Аз и дъщеря ми сме доброволци в една такава организация, където учим тези деца на езда, защо им помага много в развитието. В класа на дъщеря ми също има дете с Даун, което се справя много добре, а тя е в лицеи по изкуствата в 10 клас. Така, че спокойно ,с позитивизъм и с много любов детето ще расте, на първо място трябва да се чувства изключително сигурно и обичано.