Здравей Гост

Любовта и виното

• 7 Отговора
  • 2398 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Любовта и виното
« -: Февруари 13, 2012, 11:17:59 pm »
Ден на любовта и виното...Красота!
Ден в който управител на виното - Нептун има значение и в любовта...като символ на божествената любов...
Връщайки се назад в годините си мисля...,че любовта винаги присъства в живота...има я навсякъде ..,но ние трудно я разпознаваме...и познаваме...Виното е онова..,което замъглява погледа ни...,отслабва сетивата ни...,поставя ни в будоара на любовта обгърнати в пелена от нежност...и обич...
Та...днешния двоен празник е посветен на онова..на което се крепи живота....

Как мислите ?!І Има ли разлика в любовта на 20-30-40-50-60...И ако има каква е? Ами вкуса на виното...същия ли е?

Нищо не струва живота...без  думата ОБИЧАМ ТЕ!
Желая Ви много любов.... :-*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Любовта и виното
« Отговор #1 -: Февруари 14, 2012, 02:19:03 pm »

Интересно... ???...трудно ли Ви е да говорите за любовта.... ::) :-*...

Казват , че виното...е добър приятел при разговорите....Тогава .... ;D

« Отговор #2 -: Февруари 14, 2012, 02:44:49 pm »
Ми, трудно ми е, особено днес :(
Знам, че животът нищо не струва без любов.

Пожелавам на всички тук много любов, и на теб, Марая, специално :-*

Но на 35 любовта не е като на 20 г. Имам съмнения, очаквания, загубих си съня. На 20 бях готова да скоча в огъня. Сега мога да вървя бавно към него, но не знам дали си заслужава...

Виното... ми изглежда добро решение за довечера. Бързо заспивам. ;)

« Отговор #3 -: Февруари 14, 2012, 02:50:57 pm »
Но на 35 любовта не е като на 20 г. Имам съмнения, очаквания, загубих си съня. На 20 бях готова да скоча в огъня. Сега мога да вървя бавно към него, но не знам дали си заслужава...

Виното... ми изглежда добро решение за довечера.

Колко познато звучи, сякаш съм го писала аз...  :-[

Хайде наздраве и да са ви честити двата празника, който е решил да ги празнува!  :1032: :860:

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #4 -: Февруари 14, 2012, 03:03:29 pm »
        Хората трябва да се обичат, да бъдат щастливи и тогава биха могли да се чувстват пълноценни.  :) 
        Наистина днес е красив ден, любовен ден и ден на лозари, винари и кръчмари  ;D Макар аз да свързвам по-скоро 1ви февруари с Трифон Зарезан, все пак родната ни Патриаршия отбелязва именно на този ден Трифон Зарезан... А интересно и малко известно е, че на този ден празнуват и соколарите... Аз соколарите ги свързвам с  нашето голямо българско величие, многовековното ни присъствие, история, произход, качества, с това, че българите сме фактор... !!!
        А за любовта - логика и последователност при нея не съществуват, граници няма, понятията догма или правило са размити за любовните емоции и трепети. Наистина красив празник за любов и романтика, емоции и много вино!

Честит празник на всички с пожелания да обичате силно и да бъдете много обичани  :-*

http://www.youtube.com/watch?v=V0aZj7bXckQ&ob=av3n
« Последна редакция: Февруари 14, 2012, 03:08:43 pm от kokolino »

« Отговор #5 -: Февруари 14, 2012, 03:27:53 pm »
Честит празник и от мен! Пак поздрави за хубавата атмосфера тук. Който му се пие-наздраве!

Който обича любовта-поздравявам ви с любимата си песен

http://www.youtube.com/watch?v=y6se69jjs1o&feature=youtube_gdata_player

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #6 -: Февруари 14, 2012, 06:02:02 pm »
честит празник и на всички :) - влюбени и винолюбци

аз не харесвам св. Валентин (както и 8-ми март де) според мен любовта трябва да се показва всеки ден, а не само днес с подарък балонче.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Февруари 14, 2012, 06:33:10 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=V0aZj7bXckQ&ob=av3n

Коко...много ми е любимо това парче... :-* Мерси!