Здравей Гост

HELP

• 7 Отговора
  • 2284 Прегледи
HELP
« -: Февруари 16, 2012, 03:35:27 pm »
С гореща молба моля за помощ.
На 17.02 след 20.00 ч. ми предстои важна среща , на която ще изяснявам лични и най-вече финансови взаимоотношения. 
Много съм притеснена от развоя на разговора и най-вече от това дали ще бъдат уважени исканията ми.
Много моля , който има желание и възможност да хвърли едно оче на картата ми с транзитите, защото ще ми се пръсне сърцето от напрежение до утре вечер. :838: :838: :838: 
За останалите е лесно,но когато се касае до самия теб трудно виждаш истината в собствената си карта , а и наистина имам нужда от напълно безпристрастно мнение.

Безкрайно благодаря
Парите могат да купят леглото, но не съня.Храната, но не апетита.Лукса, но не красотата.Една къща, но не и дом.Лекарството, но не здравето.Съжителството, но не любовта.Разпятието, но не вярата.Развлечението, но не и щастието.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: HELP
« Отговор #1 -: Февруари 16, 2012, 03:59:29 pm »
С гореща молба моля за помощ.
На 17.02 след 20.00 ч. ми предстои важна среща , на която ще изяснявам лични и най-вече финансови взаимоотношения. 
Много съм притеснена от развоя на разговора и най-вече от това дали ще бъдат уважени исканията ми.
Много моля , който има желание и възможност да хвърли едно оче на картата ми с транзитите, защото ще ми се пръсне сърцето от напрежение до утре вечер. :838: :838: :838: 
За останалите е лесно,но когато се касае до самия теб трудно виждаш истината в собствената си карта , а и наистина имам нужда от напълно безпристрастно мнение.

Безкрайно благодаря

Да...ще постигнеш вичко което желаеш! :-*
Успех....

« Отговор #2 -: Февруари 16, 2012, 07:09:34 pm »
Благодаря ти много, Марая ;D
Парите могат да купят леглото, но не съня.Храната, но не апетита.Лукса, но не красотата.Една къща, но не и дом.Лекарството, но не здравето.Съжителството, но не любовта.Разпятието, но не вярата.Развлечението, но не и щастието.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Февруари 20, 2012, 01:29:11 pm »
Какво стана Торони? ???
Дай обратна връзка.... ;) :-*

« Отговор #4 -: Февруари 20, 2012, 02:12:08 pm »
Ох... дадоха ми дума, че  ми приемат и ще се съобразят с исканията ми,но това на практика ще се разреши тази или другата седмица, така, че все още ми е свито под лъжичката.
Иначе да- беше права - на самата среща ми дадоха обещание, че ще получа каквото желая.

Благодаря то много отново! :x_42:

« Отговор #5 -: Февруари 24, 2012, 05:16:15 pm »
Утре 25.02 в 19.00 ч.отново имам среща да си получа обещаното.Човекът с когото ще се видя не е от лесните, а и ми предстоят още преговори.Качвам карта с транзити за утре.Разчитам на тр.Юпитер секстил към к2, но не ми харесва тр.Нептун опоз.към Луна,управител на 2 ри дом.
Много моля за някакво мнение . :-[
Благодаря

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Февруари 24, 2012, 05:29:37 pm »
Може лекичко да се опита да те излъже... ;D Бъди по- предпазлива...утре.

« Отговор #7 -: Февруари 24, 2012, 06:21:00 pm »
Благодаря ти, Марая! Ще си взема съответната бележка и в неделя ще докладвам. :kiss2: