Здравей Гост

Супер аспектирана Луна

• 17 Отговора
  • 4113 Прегледи
Супер аспектирана Луна
« -: Март 01, 2012, 12:56:05 pm »
Не се бях заглеждала особено много, но покрай темата с най-аспектираната планета...

Какво мислите за притежателката на тази карта? :)

Re: Супер аспектирана Луна
« Отговор #1 -: Март 02, 2012, 04:54:30 pm »
Гледам, че е с транзити-в момента ли какво мислим, или натално :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Март 02, 2012, 05:26:00 pm »
Гледам, че е с транзити-в момента ли какво мислим, или натално :)

Дай...първо натално, аз ще помагам... ;) ;D..,ако срещнеш трудности...или си неуверена...

« Отговор #3 -: Март 02, 2012, 08:20:13 pm »
това е човек краен индивидуалист, пълен с противоречия- какво и кога иска, реагира бурно, и в същото време не може до край да покаже какво чуства, понякога задържа прекалено много емоциите

възможно е да развие силна интуиция, която да му помага, да стане доста духовен или езотеричен, знае много неща, но не вижда големия смисъл

много събитя, препятсвия, постигнал е доста благодарение на семейството си- или липсата на такова, нежеланието да се подлага на каквито и да е ограничения ще му пречи в партньорствата

възможно е да стане популярен и да печели добре

та...какво да търсим тука?

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #4 -: Март 02, 2012, 09:16:40 pm »
На мен ми прави впечатление , че Луната е в много добри аспекти с тежките планети. И аз мисля като Аника, че индивидуализма е присъщ. Но смятам,че тази личност е силно матнетична, / Плутон на АС/ , много овладяна. Би трябвало да се занимава с нещо значимо и важно и да е много напреднала   в духовно развитие.
Слънцето също е много доре аспектирано с тежките планети. Юпитер е в квадратури. Със закони ли се занимава тази жена/ виждам, че картата е на жена/.

Много ми харесва тази карта,/ на човек с много силен характер.
Харесвана жена. Тригон между Венера и Марс.  Управител на 1 дом в 8. Управител на 10 дом в 9. Възможна е кариера в чужбина . Нещо с финансите на другите.

::)
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

« Отговор #5 -: Март 02, 2012, 09:21:19 pm »
и на мен ми харесва, поне е интересно да я познава човек
забравих за плутона, то главно около луната се въртях- но да, за магнетизма съм съгласна

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #6 -: Март 02, 2012, 09:24:58 pm »
 И Много интересен Хирон в първи дом. Като ,че ли непрекъснато се изживява някаква болка от нея самата. Дали има връзка , с това,че Луната е много аспектирана.  ::)

« Отговор #7 -: Март 02, 2012, 09:44:18 pm »
ми хирона- аз не го признавам

за сега даже и в синастрията, макар че много хора, казват, че работи..

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #8 -: Март 02, 2012, 10:02:55 pm »

ГРРРуба гРешка...,ако не признаем Хирона... ;) :)
Работиии...при това на пълни обороти....

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #9 -: Март 02, 2012, 10:04:02 pm »
  Ще чакаме  да каже Dragon Lady  каква е характеристиката. ;D Може и други да се включат.

« Отговор #10 -: Март 02, 2012, 10:07:31 pm »

ГРРРуба гРешка...,ако не признаем Хирона... ;) :)
Работиии...при това на пълни обороти....

добрее- хирона на гаджето ми - опозиция моя уран, квадратура мое слънце
моя хирон- тригон от неговите марс и сатурн
колко е читава тая връзка?

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #11 -: Март 02, 2012, 10:11:38 pm »
 Тъй де :) . Хирон е болка и ни учи.   :) А се учим от връзките дето най-много страдаме. А докато връзката я има, все още значи не сме се научилиии. :-*

« Отговор #12 -: Март 05, 2012, 09:41:32 am »
това е човек краен индивидуалист, пълен с противоречия- какво и кога иска, реагира бурно, и в същото време не може до край да покаже какво чуства, понякога задържа прекалено много емоциите

възможно е да развие силна интуиция, която да му помага, да стане доста духовен или езотеричен, знае много неща, но не вижда големия смисъл

много събитя, препятсвия, постигнал е доста благодарение на семейството си- или липсата на такова, нежеланието да се подлага на каквито и да е ограничения ще му пречи в партньорствата

възможно е да стане популярен и да печели добре

та...какво да търсим тука?
Благодаря, Аника!
Интересуваше ме натално как виждате нещата.  Наистина.. голяма индивидуалистка е, много крайни и бурни емоции, създават й голямо вътрешно напрежение, защото не са осъзнати. Това е карта на дъщеря ми. (Луната в Овен ни се повтаря, та го разбирам детето.)

Има силна интуиция за нещата и хората. Увлича се от йога и всякакви необичайни неща. Извънземните са й любима тема, също астрономия.

И, да, има голяма подкрепа от цялото ни семейство - все я влача на разни курсове и занимания. Но виждам, че това е много важно за нейното разкриване - има много таланти, понякога и на мен ми е трудно да избера какво да се развива.  ;)

Най-много ме тревожи наистина темата с партньорствата - не е склонна на никакви отстъпки и компромиси при общуването си с други хора. А приема това за най-естественото нещо на света. :(

« Отговор #13 -: Март 05, 2012, 09:45:12 am »
На мен ми прави впечатление , че Луната е в много добри аспекти с тежките планети. И аз мисля като Аника, че индивидуализма е присъщ. Но смятам,че тази личност е силно матнетична, / Плутон на АС/ , много овладяна. Би трябвало да се занимава с нещо значимо и важно и да е много напреднала   в духовно развитие.
Слънцето също е много доре аспектирано с тежките планети. Юпитер е в квадратури. Със закони ли се занимава тази жена/ виждам, че картата е на жена/.

Много ми харесва тази карта,/ на човек с много силен характер.
Харесвана жена. Тригон между Венера и Марс.  Управител на 1 дом в 8. Управител на 10 дом в 9. Възможна е кариера в чужбина . Нещо с финансите на другите.

::)
Благодаря, Мила.
Много харизматично и с много силен характер дете е, на 10 г. Индивидуалист е, определено, и винаги защитава справедливостта, дори когато й коства лични неприятни преживявания - просто е много силно вътре в нея.
Овладяна - не, не е така. Опитва се, но й е трудно.  Трудно прави избор между две неща и трудно се съсредоточава.
Иначе е много силна физически. И като бебе е боледувала 1-2 пъти и се оправи учудващо бързо. Голяма издръжливост има в нея. :)

« Отговор #14 -: Март 05, 2012, 09:47:32 am »
И Много интересен Хирон в първи дом. Като ,че ли непрекъснато се изживява някаква болка от нея самата. Дали има връзка , с това,че Луната е много аспектирана.  ::)

:( Това ме накара да се замисля. Физически няма болка, здрава е. Може би е свързано предимно с чувствата. Но аз лично вече внимавам повече да я щадя - т.е. да не преживява толкова навътре нещата.