Здравей Гост

Планетите в 7-ми дом

• 24 Отговора
  • 8363 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Планетите в 7-ми дом
« -: Март 07, 2012, 02:16:06 pm »
Имате ли планети в 7-ми...Как са аспектирани и как усещате влиянието им?
Какво имате на ДСЦ и в какви аспекти е управителя на ДСЦ?
Бракове, разводи , свободни съжителства....

Приятно писане... :-*

Re: Планетите в 7-ми дом
« Отговор #1 -: Март 07, 2012, 05:24:15 pm »
Слънце в 7-ми в Телец, много зле аспектирано: полусекстил Луна, квадрат Марс, опозиция Уран, квинконс Плутон и съвпад Хирон. Обратно на разпространеното твърдение, че за Слънце в 7-ми са важни партньорствата, при мен не е така, индивидуалист съм в голяма степен.

Марая, в другия форум видях че си писала за Хирон в 7-ми, че може да е показателен при безбрачие, как би тълкувала положението му в моята карта и особено съвпада със Слънцето?

У на 7-ми е Марс, за него съм писала подробно в темата за Марс, има много аспекти, определено е по-добре ситуиран и аспектиран от Слънцето ми.
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Март 07, 2012, 06:13:59 pm »
Слънце в 7-ми в Телец, много зле аспектирано: полусекстил Луна, квадрат Марс, опозиция Уран, квинконс Плутон и съвпад Хирон. Обратно на разпространеното твърдение, че за Слънце в 7-ми са важни партньорствата, при мен не е така, индивидуалист съм в голяма степен.

Марая, в другия форум видях че си писала за Хирон в 7-ми, че може да е показателен при безбрачие, как би тълкувала положението му в моята карта и особено съвпада със Слънцето?

У на 7-ми е Марс, за него съм писала подробно в темата за Марс, има много аспекти, определено е по-добре ситуиран и аспектиран от Слънцето ми.

Мъжа ми има Слънце в 7-ми и е пълен с бракове...Виж Хирон е друга работа...Дай картата пак...,ако не днес...то утре ще тълкувам... ;)

« Отговор #3 -: Март 07, 2012, 06:45:32 pm »

Мъжа ми има Слънце в 7-ми и е пълен с бракове...Виж Хирон е друга работа...Дай картата пак...,ако не днес...то утре ще тълкувам... ;)

Някои посочват и твърд аспект на Уран към Слънце като друг показател за трудно обвързване, ами аз го имам и него >:(
« Последна редакция: Март 07, 2012, 09:33:58 pm от mayflower »
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Март 07, 2012, 08:27:46 pm »

Да, разбира се, когато имаш време ;)

Някои посочват и твърд аспект на Уран към Слънце като друг показател за трудно обвързване, ами аз го имам и него >:(

Имам си го...и имам обвързвания... ;D и законни и незаконни... :P

« Отговор #5 -: Март 07, 2012, 09:07:50 pm »
Сега вече съм малко по-спокойна, след като Слънцето в 7-ми и твърдия аспект към Уран не са така страшни ;) Остава само да се оправя някак с Хирона!
If you stay by my side
We can rule the world

« Отговор #6 -: Март 09, 2012, 04:14:22 pm »
Сега вече съм малко по-спокойна, след като Слънцето в 7-ми и твърдия аспект към Уран не са така страшни ;) Остава само да се оправя някак с Хирона!

Интересно какво има предвид Марая за Хирон в седми дом, но понеже моят е там си търся начини да обезболя болката, верно е че дозата на обезболяващите се увеличава с годините но продължавам да се боря.

Не казах че в младостта обезболяващите бяха по 5 и 8 дом, а сега работя само с Нептун. ;)
« Последна редакция: Март 09, 2012, 04:23:15 pm от doraraikov »

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #7 -: Март 09, 2012, 05:04:40 pm »
Хирон в 7 дом, управител на дома- Нептун. Всичко по-съществено, което се е случило в живота ми е било пряко свързано с транзитите на Нептун. И тъй като Слънцето ми е аспектирано само с един полусекстил към Марс при мен връзките ми са определящи по Нептун. А за Хирон чакам Марая да ме осветли малко :)

« Отговор #8 -: Март 09, 2012, 05:08:20 pm »
Хирон в 7 дом, управител на дома- Нептун. Всичко по-съществено, което се е случило в живота ми е било пряко свързано с транзитите на Нептун. И тъй като Слънцето ми е аспектирано само с един полусекстил към Марс при мен връзките ми са определящи по Нептун. А за Хирон чакам Марая да ме осветли малко :)
(

Дани, а при прогресии на Нептун има ли събития?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #9 -: Март 09, 2012, 05:42:09 pm »

Или управителите на кардиналните оси по време на транзитите си...аспектират цялата карта и първото място където дават отражение е дома който управляват. Интересно е , че и дома в който са ситуирани бива засегнат от транзита...,без значение дали съществува реален аспект към него.... :)

Какво за Хирон ,Дани?

« Отговор #10 -: Март 09, 2012, 05:47:17 pm »
К7 в Стрелец с Юпитер почти на К8, но в Козирог.Много неща в картата ми показват повече от един брак, но аз все още съм само с един ........засега.Юпитер е в тригон с Луна в 4 ти и в широка опоз. с Мерк. във 2ри дом. :) 
Парите могат да купят леглото, но не съня.Храната, но не апетита.Лукса, но не красотата.Една къща, но не и дом.Лекарството, но не здравето.Съжителството, но не любовта.Разпятието, но не вярата.Развлечението, но не и щастието.

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #11 -: Март 09, 2012, 11:15:59 pm »
К7 в Дева, управителят Меркурий в Овен, 1-ви дом. В 7-ми дом са ми Луната и Плутон. Винаги съм харесвала силни мъже, Марсов тип. Всичките ми връзки са били силно трансформиращи. Помня всякакви дребни детайли за предишните и времето, прекарано с тях, пазя си общи снимки ( макар вече нищо да не ни свързва ) - предполагам заради Луната в Дева, 7-ми  ;D

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #12 -: Март 09, 2012, 11:49:37 pm »

Или управителите на кардиналните оси по време на транзитите си...аспектират цялата карта и първото място където дават отражение е дома който управляват. Интересно е , че и дома в който са ситуирани бива засегнат от транзита...,без значение дали съществува реален аспект към него.... :)

Какво за Хирон ,Дани?

Марая, имам Хирон в 7 дом на 11* в риби. Очаквам възврата му в натално положение...сега е в 6 * на риби, какво ли ще ми донесе. Надявам се вече на една стабилна връзка, май е дошъл момента да се замисля за такава... дали?

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #13 -: Март 09, 2012, 11:54:33 pm »
(

Прогресията на Нептун е само 2 градуса и в момента ми прави точен (до минута) квадрат със Сатyрн...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #14 -: Март 10, 2012, 11:43:45 am »
(

Прогресията на Нептун е само 2 градуса и в момента ми прави точен (до минута) квадрат със Сатyрн...

Ужасен аспект..,аз по транзит имах нонагон Сатурн /Нептун... >:( Гадост...