Здравей Гост

Сатурн - инкасатора на съдбата

• 33 Отговора
  • 7018 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Сатурн - инкасатора на съдбата
« -: Март 08, 2012, 12:23:41 am »
Какво инкасира Сатурн при транзита си през Дева и  Везни?
Посочете дома на транзита в картата си и споделете опит... :-* , като посочите как и къде се намира в натала и какви аспекти има спрямо останалите планети...

*

Неактивен Antena

• 1189
Re: Сатурн - инкасатора на съдбата
« Отговор #1 -: Март 08, 2012, 11:39:00 am »
Това е най-болезнения период от съзнателния ми живот.., но явно това е основна тема в картата ми.. - 7 планети подредени в дева и везни..
Иначе Сатурн в натала е част от голям тригон, но това не променя факта, че транзита му не ми понася меко казано :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Март 08, 2012, 12:03:04 pm »
Това е най-болезнения период от съзнателния ми живот.., но явно това е основна тема в картата ми.. - 7 планети подредени в дева и везни..
Иначе Сатурн в натала е част от голям тригон, но това не променя факта, че транзита му не ми понася меко казано :)

Какво инкасира ако не е много лично? ::)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #3 -: Март 08, 2012, 12:14:07 pm »
Оо засегна всички възможни теми.. - дом, семейство, лични взаимоотношения, работа, финанси..., свобода, място където се намирам... Почти всички възможни теми бяха засегнати, като темата финанси, мисля че дълбоко е свързващото звено с всички останали въпроси.. (част от 7 и главно 8 дом)
« Последна редакция: Март 08, 2012, 12:16:26 pm от Antena »

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #4 -: Март 08, 2012, 04:42:35 pm »
 ;D Марая - инкасатора - при мен все още има яко да работи (преди малко се засмях заради табличката с градусите... аз си знам защо), но от него друго не мога и да очаквам. Все пак е сред най-забележителните в натала - екзалтиран та дрънка  ;D

не знам дали е лично или не, но поне се опитвам всичко да е съзнателно и насочено - колкото по-се дърпаме с тоз, толкова е по-неприятно

всъщност се чудех тук за една синастрия... според вас хубаво или лошо е ако нечии Марс попада точно върху въпросната зона със Сатурн?
« Последна редакция: Март 09, 2012, 10:39:06 am от Fairy »

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #5 -: Март 08, 2012, 11:32:16 pm »
И при мен инкасатора работи  ;D Много голям ми е 7-ми дом, та доста се заседя в него - изчисти ненужното, но пък съм спокойна, че това, което е издържало проверката на Сатурн е стойностно и си заслужава.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Март 09, 2012, 02:26:13 am »
И при мен инкасатора работи  ;D Много голям ми е 7-ми дом, та доста се заседя в него - изчисти ненужното, но пък съм спокойна, че това, което е издържало проверката на Сатурн е стойностно и си заслужава.

Дай боже всекиму.... :-*

Добре ли си? :-*

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #7 -: Март 09, 2012, 09:13:17 am »
Оо засегна всички възможни теми.. - дом, семейство, лични взаимоотношения, работа, финанси..., свобода, място където се намирам... Почти всички възможни теми бяха засегнати, като темата финанси, мисля че дълбоко е свързващото звено с всички останали въпроси.. (част от 7 и главно 8 дом)

На 80 % това дето Антена казва важи и при мен. Засегна темите- дом, семейство , лични взаимоотношения, работа, здраве,  брак, дом. Темата за финансите само не е била толкова силно подчертана. Но тепърва ще работи по оста 2/8 дом. До тук не мога да кажа, че ме е ощетил. Имам доста изпитания, но с благополучен край  засега. :) До тук съм му много благодарна , независимо, че е доста трудно докато минава през  първи дом :) Все пак има още доста да работи докато излезе от първи дом. Има още време  за "тотал", но някои сметки са оправени ;D. Когато достигне  13 гр. на Скорпион ще премине във втори дом.
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

« Отговор #8 -: Март 09, 2012, 09:19:03 am »
в дева транзитираше през втори дом, в опозиция със слънцето в 8-ми. подобри ми се финансовото положение доста. обратно на повечето писанки за транзит на сатурн във втори.

във везни е в трети натален, ще мине няколко пъти през съвпад със слв и едновременно с това опозиция с венера. като свърши ще мога да дам някакъв анализ. като че ли ме направи по осъзната за целите ми (слв) и как моите знания, мисли (3.ти дом) ми служат за постигането им. на това, което осъзнавам, че би ме направило щастлива. не мога да кажа, че съм била наистина такава откак тр. сатурн мина през мц и се запъти "надолу" към иц. 

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #9 -: Март 09, 2012, 11:45:51 am »
в дева транзитираше през втори дом, в опозиция със слънцето в 8-ми. подобри ми се финансовото положение доста. обратно на повечето писанки за транзит на сатурн във втори.

във везни е в трети натален, ще мине няколко пъти през съвпад със слв и едновременно с това опозиция с венера. като свърши ще мога да дам някакъв анализ. като че ли ме направи по осъзната за целите ми (слв) и как моите знания, мисли (3.ти дом) ми служат за постигането им. на това, което осъзнавам, че би ме направило щастлива. не мога да кажа, че съм била наистина такава откак тр. сатурн мина през мц и се запъти "надолу" към иц.

Ти какво направи с брачните въпроси? ::)

« Отговор #10 -: Март 09, 2012, 01:34:16 pm »
натиснала съм им пауза, засега. ретро марса в опозиция със слънцето ми стопира всичко. теоретично се развеждам, а на практика ....рано или късно ще се измъкна, няма начин ;)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #11 -: Март 09, 2012, 10:58:20 pm »

Дай боже всекиму.... :-*

Добре ли си? :-*
Добре съм, благодаря  :-* В мир и хармония съм със себе си и с близките ми хора, това ми е достатъчно  :)  :-*

« Отговор #12 -: Март 15, 2012, 08:20:14 pm »
Какво инкасира Сатурн при транзита си през Дева и  Везни?

Любовта, удоволствието от живота, личното време, приятелството, близък човек - всичко мина под ножа.

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #13 -: Март 16, 2012, 09:15:03 am »
И при мен доста неща засегна. При транзита му в Дева имах Сатурново завръщане - разведох се, преместих се ( Сатурн ми е в 11-ти, управлява 4-ти). При навлизането му във Везни напуснах добре платената си и сигурна работа и започнах да работя за себе си. Много нови приятелства с по-големи от мен хора, нов мъж, нов дом и сега работим за бебче ( второ за мен). Когато скоро мина през Асц мирясах - доволна съм вече и се кротнах. Аз Сатурна си го обичам, не мога да се оплаца от липса на положителни емоции покрай него.

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #14 -: Март 16, 2012, 10:20:33 am »
И при мен доста промени донесе Сатурн(по натал е ретро в 7-ми Телец),преминавайки през стелиума ми във Везни,последователно в съвпад с Венера, Юпитер,АЦ и Меркурий. Тежък период през 12ти дом,затягане на колани,но и нови възможности,смених  си работата,която за момента ми носи сигурни доходи.След като премина АЦ-то на 3* от него узаконих връзка :).Сключих договори за наем на недвиж. собственост,откъдето дойдоха и допълнитени средства.Важен период,носещ като цяло положителни промени и нагласи,благодарение на Сатурн.