Здравей Гост

Сатурн - инкасатора на съдбата

• 33 Отговора
  • 7001 Прегледи
*

Неактивен danni

• 477
Re: Сатурн - инкасатора на съдбата
« Отговор #15 -: Април 04, 2012, 10:35:54 pm »
Днес  Сатyрн отново кацна на наталното ми Слънце, Юпитер  е в точна опозиция на нат. Нептун и в секстил с нат. СЛВ, сега разгледах транзитите, за да разбера това което направих днес как се е родило в ума ми- отрязах си косата, вече съм с типично мъжка подстрижка, реших го много импулсивно, при това я боядисах в цвят патладжан. С такава прическа бях преди 10 години, но цвета тогава беше махагон...  :) ;D ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #16 -: Април 05, 2012, 12:30:35 am »
Днес  Сатyрн отново кацна на наталното ми Слънце, Юпитер  е в точна опозиция на нат. Нептун и в секстил с нат. СЛВ, сега разгледах транзитите, за да разбера това което направих днес как се е родило в ума ми- отрязах си косата, вече съм с типично мъжка подстрижка, реших го много импулсивно, при това я боядисах в цвят патладжан. С такава прическа бях преди 10 години, но цвета тогава беше махагон...  :) ;D ;D

Търсиш промяна...то е ясно! ;D Отрязала и осата...и си изхвърлила негативната енергия.
Патладжана е цвят на Плутон.
Я си погледни транзитния Плутон какви аспекти има? ::)

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #17 -: Април 05, 2012, 09:01:19 pm »
Марая, добра вечер!!! Ами съвсем не се бях сетила да гледам Плутонааа :) Точен секстил с нат. Венера, 72* от нат. Слънце, ....тригон с наталната си позиция, секстил с нат. Хирон и за капак квадратура с нат. Юпитер :))) Хич не е малко, май напълно достатъчно за да издивея до толкова.Колегите ми днес бяха в шок :))) ;D ;D ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #18 -: Април 05, 2012, 09:32:02 pm »
Марая, добра вечер!!! Ами съвсем не се бях сетила да гледам Плутонааа :) Точен секстил с нат. Венера, 72* от нат. Слънце, ....тригон с наталната си позиция, секстил с нат. Хирон и за капак квадратура с нат. Юпитер :))) Хич не е малко, май напълно достатъчно за да издивея до толкова.Колегите ми днес бяха в шок :))) ;D ;D ;D

Добър вечер Дани!

При драстични промени...винаги има Плутон и Уран!
Важно е на теб да ти е хубаво! :-* ;)

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #19 -: Април 05, 2012, 10:07:57 pm »
Все още не мога да се насладя на новия си дом, нямам време, прибирам се само за да спя, но въпреки всичко се чувствам чудесно, заредена с огромна решителност, отдавах го в голяма степен на Сатyрн. От декември месец се разхожда върху Слънцето ми, но в крайна сметка проявленията по Сатyрн не са толкова страшни, единствено нямах желание за комуникации, дарсловото ми се беше изпарило ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #20 -: Април 05, 2012, 10:16:13 pm »
Все още не мога да се насладя на новия си дом, нямам време, прибирам се само за да спя, но въпреки всичко се чувствам чудесно, заредена с огромна решителност, отдавах го в голяма степен на Сатyрн. От декември месец се разхожда върху Слънцето ми, но в крайна сметка проявленията по Сатyрн не са толкова страшни, единствено нямах желание за комуникации, дарсловото ми се беше изпарило ;)

Ха...,ама аз не ти ли казах, че ще имаш нов дом? ::)

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #21 -: Април 05, 2012, 10:20:00 pm »
Даааа, наистина, дори и на дъщеря ми през лятото беше написала, че ще смени дома...трябва да го намеря къде беше. От 1 март съм в ново жилище :08: :902:

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #22 -: Април 05, 2012, 10:28:15 pm »
Даааа, наистина, дори и на дъщеря ми през лятото беше написала, че ще смени дома...трябва да го намеря къде беше. От 1 март съм в ново жилище :08: :902:

Ми казвай..,за да си сверявам часовника... ;D

Много се радвам... :-*

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #23 -: Април 05, 2012, 10:39:27 pm »
Отговор #22 -: Юли 06, 2011, 08:25:32 pm »
Цитат
Дани ,

През този солар ще се появят нови приятели...Не изключвам и членуване в някаква организация...Сериозна помощ от приятели...Първи любовни трепети ще са на лице...Плановете ще се реализират с лекота. Ще има възможност и с лекота ще започне да се занимава с дейности свързани с *тайни*..,четене на окултна литература, астрология...Ще попива информацията...
Пускай я да играе тото - ще има късмет в залаганията. Ти бъди внимателна за собственото си здраве , при дъщеря ти няма проблем...Сякаш и появата на първи смислени  любовни трепети няма да липсва....  Внимание при пътуване...Ще получи пари от жена или някакво наследство..Ще харчи пари за красиви вещи...Ще направи важни решения и стъпки в живота си...Трупането на знания ще носи удовлетворение...Въпросите ще имат своите отговори....Струва ми се , че ще има промяна на дом...Преместване....
Да избягва тълпите , големите концерти , местата на които се събират много хора.Нов изход и нови открития....

Ще продължа.....

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #24 -: Април 05, 2012, 10:47:50 pm »
Цитат
Дани ,

През този солар ще се появят нови приятели...Не изключвам и членуване в някаква организация...Сериозна помощ от приятели...Първи любовни трепети ще са на лице...Плановете ще се реализират с лекота. Ще има възможност и с лекота ще започне да се занимава с дейности свързани с *тайни*..,четене на окултна литература, астрология...Ще попива информацията...
Пускай я да играе тото - ще има късмет в залаганията. Ти бъди внимателна за собственото си здраве , при дъщеря ти няма проблем...Сякаш и появата на първи смислени  любовни трепети няма да липсва....  Внимание при пътуване...Ще получи пари от жена или някакво наследство..Ще харчи пари за красиви вещи...Ще направи важни решения и стъпки в живота си...Трупането на знания ще носи удовлетворение...Въпросите ще имат своите отговори....Струва ми се , че ще има промяна на дом...Преместване....
Да избягва тълпите , големите концерти , местата на които се събират много хора.Нов изход и нови открития....

Ще продължа.....

И е редно, да продължа...щото май... :-[

Прати ми картата..,пък тези дни ще пробвам...

Аз имам една карта...ще ти пратя данни на лични..,може да кажеш нещо.Искаш ли? ::)
« Последна редакция: Април 06, 2012, 07:28:24 am от Марая »

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #25 -: Април 05, 2012, 10:51:44 pm »
Момент...има и още :) ::)

Цитат на: Марая в Декември 11, 2011, 02:26:02 pm
Дани, Като цяло...това ще бъде година на контакти и на чести пътувания...Възможна е промяна на дом...и на среда.
Бъди внимателна в работата си и в контактите си с хора на работната среда. Възможно е да започнеш нов роман /любовен/точно на работното ти място....Нестандартното поведение , както и променения външен вид могат да донесат повече късмет....
Издигане в кариерата , връзка с по-малък мъж....
Стой далеч от вода...В смисъл не влизай да плуваш...,наслаждавай се на водата от далеч...
Ще имаш възможност да достигнеш до по-фини светове чрез медитации и вглъбяване в себе си...
Твърде възможно е да има здравословни проблеми с единия от родителите ти...Каквото и да се случва...,както и да се случва приеми го....
Колебания по отношение на деца и любов...Несигурна и нестабилна ще се чувстваш в тези области на живота си..,Не виждам причини за притеснения...,но ти умееш доволно добре да правиш от мухата слон когато става дума за близките ти хора...и да изживяваш нещата преди да са се случили....
Предложение за брак...

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #26 -: Април 05, 2012, 10:56:24 pm »
Цитат
Дани ,

Ще продължа.....

Аз имам една карта ...ще ти пратя данни на лични..,може да кажеш нещо.Искаш ли? ::)

Razbira se, s udovolstvie 6te probvam da priloja nau4enoto nai- ve4e ot teb...Prodyljavam da 4eta, kogato "myl4a",no sym tuk ;)
Utre sytrinta 6te imam malko vreme, 6te pratq kartata na dy6terq mi :-*
« Последна редакция: Април 06, 2012, 07:26:51 am от Марая »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #27 -: Април 05, 2012, 10:58:32 pm »
Цитат
Дани ,

Ще продължа.....

Аз имам една карта ...ще ти пратя данни на лични..,може да кажеш нещо.Искаш ли? ::)

Razbira se, s udovolstvie 6te probvam da priloja nau4enoto nai- ve4e ot teb...Prodyljavam da 4eta, kogato "myl4a",no sym tuk ;)
Utre sytrinta 6te imam malko vreme, 6te pratq kartata na dy6terq mi :-*

Ето ти данните...пиши,  ;Dче ще ги изтрия след малко...

Добре...,ще чакам! :-*
« Последна редакция: Април 06, 2012, 07:26:04 am от Марая »

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #28 -: Април 05, 2012, 11:00:53 pm »
« Последна редакция: Април 05, 2012, 11:06:46 pm от danni »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #29 -: Април 05, 2012, 11:12:03 pm »
ok,zapisah
Leka i spokoina no6t!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6-tL97kVDPI#!

И на теб! Лека нощ!

Мерси за хубавата мелодия! :-*