Здравей Гост

Сатурн - инкасатора на съдбата

• 33 Отговора
  • 7025 Прегледи
Re: Сатурн - инкасатора на съдбата
« Отговор #30 -: Април 06, 2012, 06:58:34 pm »
Да му го нафърфоря на Сатурн  :33:
Вече ми писна от задължения по Сатурн

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #31 -: Април 06, 2012, 09:24:45 pm »
Да му го нафърфоря на Сатурн  :33:
Вече ми писна от задължения по Сатурн

И на мен понякога ми писва, но няма как, elfidka, трябва да се борим и да понасяме сполуките и тегобите му...  ;D

« Отговор #32 -: Април 06, 2012, 10:21:41 pm »
Аз пък съм му благодарна - по време на важните му транзити падат всички маски.  :)

« Отговор #33 -: Април 07, 2012, 10:24:02 am »
При транзита в  Дева в 6 дом основно преоцених служебните си ангажименти. Независимо колко се напъвах, защото ми трябваха пари и то не малко, каквато и  допълнителна работа да намирах, след няколко месеца сама напусках.Заплащането ставаше все по-малко.
В основната ми работа също станаха значителни промени.Трябваше да направя избор-да ме съкратят или да остана на половин щат.Избрах първото, не защото така беше по-добре за мен, а за това, че колежката беше с 25 години стаж, 3 години преди пенсия и друга работа не е работила а аз съм работила какво ли не и мога още доста неща.В крайна сметка, решението на ръководството беше, че оставиха мен на пълен щат а нея на 1/2.
Нат.Сатурн/12д/У10 и 11 в опозиция с нат.Уран/6д/У12.
По едно и също време Сатурнова опозиция,тр.Сатурн съвпад с нат.Уран,тр.Уран съвпад с нат.Сатурн и тр.Плутон съвпад с МЦ/Козирог.........показаха се всичките скрити врагове, включително и от роднините.
При транзита във Везни, при мен 7 дом-прекъснах някои взаимоотношения,предимно бизнес, за които не виждах переспектива и надявам се затвърдих други-партньорски.
Сега Сатурн ми е в/у Марса/У Асц. та не бързам още с изводите. :)