Здравей Гост

Ретро Меркурий - март/април 2012

• 17 Отговора
  • 4281 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Ретро Меркурий - март/април 2012
« -: Март 09, 2012, 09:58:26 pm »
Вече в сянката си...на ретроградие Меркурий отново ще бъде ретро в Овен...ще премине отново в знака на рибите и ще поостане там. Миналата година отново имаше ретроградие в Овен.
Интересен период е за всички онези...,при който ще аспектира личните планети , както и за индивидите с ретро в натала.
Меркурий носи енергията на планетата до която е в досег...в случая по-дълго ще се задържи до Уран.
При мен предстои тригон с наталната му позиция. Перфектен аспект. Смятам да се възползвам на макс от документи..,да открия такива които са позачезнали...

При Вас какво се случва в този период?

Приятно писане... :-*

Re: Ретро Меркурий - март/април 2012
« Отговор #1 -: Март 09, 2012, 10:36:08 pm »
Можеш ли да кажеш на коя дата точно,защото мъжа ми е решил да си копува кола и нищо не е в състояние да го спре :'(

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #2 -: Март 09, 2012, 10:59:46 pm »
Меркурий вече може да се брои ретро..и до средата на април, според мен, не е препоръчително да се подписват разни договори или да се правят такива покупки, но щом си е решил..

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #3 -: Март 10, 2012, 07:13:40 am »
          При мен по натал е ретро Мерк-а принципно, а периодите когато е в ретроградна фаза ми оказват влияние, ако мога да обобща често се случва през такива периоди да ми идват странни идеи, да се самоанализирам повече. При ретроградието му през Овен и Риби ще направи тригони към Марс в 9и и Уран в 10и (нищо чудно и сега да ми се генерират нови и неортодоксални идеи в главния процесор  ;D ), ще има опозе към Венера в 7ми, квадрат към Юпитер и Нептун, ще видим как ще протече периодът...
          P.S. А съм съгласен с Антена напълно, че не е подходящ момент да се подписват по-сериозни договори, ако има вариант да се отложат във времето и те, и значимите покупки е най-добре.
« Последна редакция: Март 10, 2012, 07:15:19 am от kokolino »

« Отговор #4 -: Март 10, 2012, 07:19:56 am »
          При мен по натал е ретро Мерк-а принципно, а периодите когато е в ретроградна фаза ми оказват влияние, ако мога да обобща често се случва през такива периоди да ми идват странни идеи, да се самоанализирам повече. При ретроградието му през Овен и Риби ще направи тригони към Марс в 9и и Уран в 10и (нищо чудно и сега да ми се генерират нови и неортодоксални идеи в главния процесор  ;D ), ще има опозе към Венера в 7ми, квадрат към Юпитер и Нептун, ще видим как ще протече периодът...
          P.S. А съм съгласен с Антена напълно, че не е подходящ момент да се подписват по-сериозни договори, ако има вариант да се отложат във времето и те, и значимите покупки е най-добре.
Знам че е така,но какво да направя? :( Не мога да го спра..
Относно парите..няма да е много скъпо.По -скоро ще бъде на разменни начала.Той ще направи нещо за човека на който е колата и той ще му я даде.Но самият факт,че точно тогава ще я вземе,ме натъжава :'(

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Март 10, 2012, 11:36:34 am »
Да не се наложи да му я връща после? :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #6 -: Март 10, 2012, 12:37:07 pm »
 ;D забелязала съм, че по време на меркуриево ретроградие съм по-приказлива от обичайното (даммм може и по-приказливо  :898m:) - аз лично имам да доизпипвам разни документации, малко преговаряне на материали, преразглеждане на различни оферти ... има работа меркурий не е да няма

« Отговор #7 -: Март 10, 2012, 02:37:04 pm »
Да не се наложи да му я връща после? :)
Няма как да му я връща,ако я вземе веднъж ???
Просто не знам.....

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #8 -: Март 12, 2012, 09:02:28 pm »
          Нещо пак ме влече да го гледам това ретроградие и да мисля... ;D Може би защото е някакси интересно, особено ??? Все пак трябва да обърнем внимание, че този крилатият е в знака на Марс в момента, който също е ретро във взаимна рецепция с Мерк-а и то в Дева. То може би при мен оказва по-силно  влияние, че е на DC Марс-а в момента, но както и да е. Интересно е като погледна, че Мерк-а ще направи съвпад с Уран в Овен, както и квадрат с Плутон в Козирог - при все, че единият е непредвидим, а другият потаен, къде земен, къде подземен... ;D А и нужното внимание трябва да се обърне и когато Меркурий се върне в знака на Нептун - специфичен е случаят за мен, тъй като Нептун си е в собствения знак, в начален 1ви градус. Доста значимо ще е това ретроградие си мисля аз. Или при мен ще влияе по-силно... Чакам да споделите мнение...
« Последна редакция: Март 12, 2012, 09:04:21 pm от kokolino »

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #9 -: Март 12, 2012, 11:23:43 pm »
 Мога да споделя ,че 2 гр. преди съвпада на наталния ми Сатурн/ 8 гр. Овен,ретро Мерка работи,поне се усеща. Не се е случило кой знае какво,но :)

Днес ми наизвадиха едни неща дето въобще ги нямам в Местни данъци и Такси.  ;D 

Моментно документално объркване. ;D Отвориха някаква  друга партида и ми твърдяха, че притежаваме кола, дето не съм я чувала даже.И ми викат не е вярно, това пише ;D  Може би има значение това което казваш за знака на Марс и, че и двамата са ретроградни. Може  би де се объркват всякакви нови документи  изневеделица, в същото време да се обърква и довършването на стари такива. Възможно е да  се объркват нещата в "детайли". Ретро Марс в Дева.

Мисля, че и квадрата с Плутон вече се усеща,  поне при мен. Имам Транзитен Плутон в трети дом, управител на 4 дом.

Според мен при теб Нептун ще прояви влиянието си двойно. 
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #10 -: Март 13, 2012, 04:23:10 pm »
Можеш ли да кажеш на коя дата точно,защото мъжа ми е решил да си копува кола и нищо не е в състояние да го спре :'(

Моля те, гледай да го разубедиш за покупката, защото моя си купи на миналия ретро Мерк ( декември 2011) - е нямаше такива разправии , първо дни след покупката запорираха колата - предишния собственик имал неплатени задължения, изпращай договори до Варна, съдия изпълнители, разправии. Тъкмо се оправихме и хоп блъснаха го, айде ремонти.Преди две седмици пак. Ей така ме е яд, ама като не слуша.

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #11 -: Март 13, 2012, 06:59:54 pm »
Не съм наясно, ако , покупка, договаряне или  нещо подобно с по- дълъг срок/ монтаж например/, или проверка започва когато Меркурий не е бил ретрограден, но завършва на ретро Меркурий, резултата отрицателен ли  е ?

Ще съм благодарна на всеки ако сподели нещо по въпроса от опит или знае отговора :-*
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

« Отговор #12 -: Март 13, 2012, 10:16:29 pm »

Моля те, гледай да го разубедиш за покупката, защото моя си купи на миналия ретро Мерк ( декември 2011) - е нямаше такива разправии , първо дни след покупката запорираха колата - предишния собственик имал неплатени задължения, изпращай договори до Варна, съдия изпълнители, разправии. Тъкмо се оправихме и хоп блъснаха го, айде ремонти.Преди две седмици пак. Ей така ме е яд, ама като не слуша.
И моя не слуша.
И е инатлив.....просто знам че ще берем мнооого ядове,но това е положението.Не става с думи.
От 10 дни му повтарям да изчака. :(

« Отговор #13 -: Март 14, 2012, 11:10:09 am »
и моето съпружие мисли кола да купува, че и с пари назаем ???

« Отговор #14 -: Март 15, 2012, 12:08:24 am »
Дайте някакви идеи как се взимат изпити по ретро Мерк,че имам цели три ;D