Здравей Гост

Лечебен справочник на болестите, природолечение

• 1 Отговора
  • 4685 Прегледи
*

Неактивен milla_m

• 1060
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
..СТОМАХЪТ “НЕ ОБИЧА” СТРАХА, ЧЕРНИЯТ ДРОБ - ГНЕВА, А СЪРЦЕТО - НРАВСТВЕНОТО РАЗДВОЕНИЕ

Ня­кои из­с­ле­до­ва­те­ли пра­вят ана­ло­гия меж­ду кон­к­рет­ни проб­ле­ми, пре­диз­вик­ва­щи стрес и раз­лич­ни­те сис­те­ми в ор­га­низ­ма. Съг­лас­но та­зи те­о­рия, сто­ма­хът “не оби­ча” пла­ше­щи си­ту­а­ции; за чер­ния дроб е раз­ру­ши­те­лен гне­вът; сър­це­то пък стра­да при нрав­с­т­ве­но раз­д­во­е­ние (двой­н­с­т­ве­ни лю­бов­ни от­но­ше­ния). А то­ва мо­же да го до­ве­де до­ри до ин­фаркт.
Въл­ну­вай­ки се по по­вод и без по­вод, ние не­вол­но из­раз­ход­ва­ме на-важ­ни­те ми­не­рал­ни ве­щес­т­ва и мик­ро­е­ле­мен­ти.
Ето то­ва ни ка­ра ве­чер да сед­нем пред те­ле­ви­зо­ра и да за­поч­нем да ядем сем­ки, без да мо­жем да се спрем. То­ва не е вре­ден на­вик в слу­чая - то­ва е не­об­хо­ди­мост ор­га­низ­мът да за­пъл­ни из­раз­ход­ва­ни­те през де­ня ви­та­мин Е и цинк. Ед­но вре­ме зна­хар­ки­те, без да поз­на­ват хи­ми­я­та, са “пред­пис­ва­ли” на мъ­же­те да ядат тик­ве­ни сем­ки за ук­реп­ва­не на мъж­ка­та си­ла.