при мен е в 8-ми дом и бих могла да кажа, че макар и не прекалено имам увеличаване на доходите ъъъъ и приходите

по време на транзита му през вертекс за лошо или добро започнах работа към една фирма (имам големи основания и желания да избягам, но стискам зъбки, защото знам, че тази фирма ми е нещо като трамплинче .. не обичам да споделям плановете си преди)
рязкото делеене вследствие спиране на цигарите също го приписвам на Дупитер... макар и кв. тр. Сатурн-Венера (и Сатурн съвпад Плутон са също сред заподозрените).

нищо не мога да кажа, но ми се струва, че на хоризонта изгрява и "сърдечен проблем"

но за това знам ли....
около нач. на другия месец се очертава екшън по касаещ 9-ти дом то това е стар проблем де, но тук ме подкокоросаха да запиша едно висше.. имам и резервен вариант ако не се получат "евтините" тъй, че почти на 100% от септември с букварчето, завъртайки картата на пред виждам, че точно през септември Юпитер ще премине през к9....

Юпитер при мен е диспозитор на Слънцето (уран, мерк и Нептун) упр. 3-ти дом и прави доста аспекти...

то май само Новил слънце-юпитер и тригон луна-юпи... стигат