Здравей Гост

Юпитер танцува през Близнаци

• 24 Отговора
  • 6649 Прегледи
Re: Юпитер танцува през Близнаци
« Отговор #15 -: Юни 13, 2012, 01:04:49 pm »
и аз мога да се присъединя тук, наистина страхотен период
а някой да се сеща за нещо интересно при тригон на транзитен юпитер към натална луна и венера?
 ::)

Беше супер...Невероятен период. :-*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #16 -: Юни 13, 2012, 02:35:01 pm »
Юпитер наближава СЛВ в натала ми...,а управлява ЮЛВ... ???
Някой преживял и тази Убавиня...има ли? ::)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #17 -: Юни 13, 2012, 03:05:31 pm »

И аз съм в същата ситуация, Марая.  ;D
           А ти вземи се изкажи по моята карта, Марая в една друга тема за мъжете и комплексите... ;D

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #18 -: Юни 13, 2012, 10:10:58 pm »

Аз имах преди година и повече съвпад на транзитен Юпитер с натален северен възел, плюс прогресивна луна в съвпад с тях. Случката беше във втори натален. Нищо съществено не беляза този период.
Юпитер не управлява северния възел.., упр 11 дом при мен.

« Последна редакция: Юни 13, 2012, 10:42:46 pm от Antena »

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #19 -: Юни 14, 2012, 05:53:41 pm »
а опозиция Юпитер-Слънце? какво ще кажете по този въпрос?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #20 -: Юни 14, 2012, 06:06:09 pm »

Нищо добро...Поне за мен.... :)..Не очаквам нито меда..,нито восъка..,вярвам само в жилото на Юпитер...

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #21 -: Юни 14, 2012, 06:12:00 pm »

Наскоро преживях това чудо - нищо добро, както казва Марая. Не мога  и нещо особено в отрицателен смисъл да се сетя също. Но Юпитер в съвпад с Луна ми донесе положителни промени, макар че Луната ми е в опозе със Слънцето... Но с много труд от моя страна, с нерви и с пари.:) Първо бше в съвпад с Луната ми в Телец - 4- градус, доста постоя в Телеца, и после опозе на Слънце в 9-ия градус на Скорпиона.

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #22 -: Юни 14, 2012, 06:38:06 pm »
Аз също не чакам нищо от Юпитер. От налюденията ми той действа със забавяне. Т.е. Юпитер може да ни накара да осъзнаем неизживени или неосъществени възможности, което да  доведе до депресия. Примера - транзит през седми дом тригон с Марс (У7) и Слънцето, Юпитер ми управлява 3-ти е в 10-ти. Викам си ако не сега кога да се женя ;D ( това за брака си го видях още преди време заради соларно новолуние). Да ама не - при точния тригон мале - разправии, скандали и раздяла.  Е това е Юпитер, аз какво очаквам, то какво става. Да обаче той ме накара да преразгледам връзката си и след четири месечни обсъждания,  отново се събрахме, но вече помъдряли и разбрали какво искаме и да - получих си предложението за брак. Юпитер беше в седия дом още, но факт е че проблемите, които създаде доведоха след това до нещо много по-добро,защото ако тази енергия беше задържана щеше да избухне по много по-болезнен начин при съвпада на Плутон сега с Марс - У7.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #23 -: Юни 14, 2012, 07:17:43 pm »
при мен е в 8-ми дом и бих могла да кажа, че макар и не прекалено имам увеличаване на доходите ъъъъ и приходите  ;D по време на транзита му през вертекс за лошо или добро започнах работа към една фирма (имам големи основания и желания да избягам, но стискам зъбки, защото знам, че тази фирма ми е нещо като трамплинче .. не обичам да споделям плановете си преди)

рязкото делеене вследствие спиране на цигарите също го приписвам на Дупитер... макар и кв. тр. Сатурн-Венера (и Сатурн съвпад Плутон са също сред заподозрените).

:-[ нищо не мога да кажа, но ми се струва, че на хоризонта изгрява и "сърдечен проблем"  :-[ но за това знам ли....

около нач. на другия месец се очертава екшън по касаещ 9-ти дом то това е стар проблем де, но тук ме подкокоросаха да запиша едно висше..  имам и резервен вариант ако не се получат "евтините" тъй, че почти на 100% от септември с букварчето, завъртайки картата на пред виждам, че точно през септември Юпитер ще премине през к9....  ;)
Юпитер при мен е диспозитор на Слънцето (уран, мерк и Нептун) упр. 3-ти дом и прави доста аспекти...  ;) то май само Новил слънце-юпитер и тригон луна-юпи... стигат  ::) ;D ;D ;D

« Отговор #24 -: Август 10, 2012, 05:44:21 pm »
Здравейте! :) По темата за танцуващия Юпитер през Близнаци мога само да кажа, че с нетърпение очаквам момента, в който ще направи съвпад с нат. ми Венера в 12-ти дом и квадрат с нат. Юпитер и опозиция с нат. Уран. ;D Направо не ми се мисли ;D