Здравей Гост

Транзитите на Плутон

• 32 Отговора
  • 9635 Прегледи
*

Неактивен Asya

• 548
Re: Транзитите на Плутон
« Отговор #15 -: Април 30, 2012, 10:07:31 am »
Във форума едва ли има някой , който е останал подминат от транзитите му.

Плутон секстилира Сатурна ми...и тригонира Луната ми. Транзита е през 2-ри дом.

Някой преживял подобни транзити...,а и други разбира се.... ;) ;D

Aaaa и  понеже  чак сега погледнах, че и прогресивната Луна е била през това време в 6 натален дом и в съвпад с Натален Сатурн, е тригонирала транзитен Плутон от 2 дом. И докато отговарях снощи на Прозерпина,  Луната не я видях.  :) И сега да дообясня. Смених работа не означава съкратиха ме или ме освободиха.  така, че промяната ще дойде от теб. Усещането е ,че ще променяш нещата и трябва да успеш. Чудиш се и не знаеш какво ще стане, /и съвети се дават консервативни от страни при този аспект/, но ти си вярваш и трансформираш нещата по собствено желание.  още повече и при теб е  2 дом. Плодовете се берат след време. В момента не знаеш какво ще стане. Изисква упоритост и последователност  аспекта. та или ще потъваш по Плутон или ще следваш Строгите правила и на двамата и ще успяваш. Нещо такова. Ти си го описала  много хубаво по надолу. Ще береш продовете на дома на Сатурн , години напред. Наистина , начина на живот се сменя. Плутон няма да разреши да се върнеш назад.   Ще правиш кардинални промени според мен, няма да ти се размине, но успехите по 10 дом ще се разберат и осъзнаят след години. Сега полагаш основите, без да виждаш постройката ;D  Така мисля. И това ще е за добро.  Определям аспекта като нещо такова. Години работиш за Сатурн и Плутон, после те работят за теб.  :)

Много точно казано! Ако наистина си правил  и правиш   нещата както трябва, Сатурн и Плутон  ще работят за теб! Забелязах това след 40-42 години. Сега ми предстои съвпад на Сатурн с натални Мерк  и Слънце,  като по това време Плутон ще ми е в секстил със същите планети.  Чакам пложителни промени, ще споделя какво се случва.

П.П. Махнах скобичката... :-*
« Последна редакция: Април 30, 2012, 12:47:52 pm от Марая »

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #16 -: Април 30, 2012, 11:12:43 am »
Имам секстил на Плутон и Слънце в натала.  Винаги когато съм ритала, че нещо свършва, за мен в последствие се е оказвало за мое добро. Секстила на Слънце и Плутон е много хубав.

В момента  транзитен Плутон ми  е в квадратури по знак и работи от всякъде по кръста. Транзитен Плутон в 4 дом.  Пак донякъде е същото . Ако полагаш усилия да преминеш през препядствията, става. Но тук осъзнаваш по- скоро отговорността и собсвения си дълг , равносметка, какво трябва да довършиш и направиш, за другите, . Един ден след теб, всичко до колкото е зависело от теб, да е било вкарано в ред, и каквото си можел да си го направил. Реванш, за дето си бил подкрепян по време на периода от тригона до квадратурата. / от приятели, родители, партньори и т. н/ .
 Мисля, че след  квадратурата на транзитен Плутон  и Сатурн   след време трябва  да мога да кажа : Направих каквото ми беше по- силите и зависеше от мен :)

Но ще видим как ще се справя ::)

После след време ще има секстилче на транзитен Плутон със Сатурн . :) Хе,хе , как се редуват периоди само... ;D

СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #17 -: Април 30, 2012, 11:46:23 am »
Имам секстил на Плутон и Слънце в натала.  Винаги когато съм ритала, че нещо свършва, за мен в последствие се е оказвало за мое добро. Секстила на Слънце и Плутон е много хубав.

В момента  транзитен Плутон ми  е в квадратури по знак и работи от всякъде по кръста. Транзитен Плутон в 4 дом.  Пак донякъде е същото . Ако полагаш усилия да преминеш през препядствията, става. Но тук осъзнаваш по- скоро отговорността и собсвения си дълг , равносметка, какво трябва да довършиш и направиш, за другите, . Един ден след теб, всичко до колкото е зависело от теб, да е било вкарано в ред, и каквото си можел да си го направил. Реванш, за дето си бил подкрепян по време на периода от тригона до квадратурата. / от приятели, родители, партньори и т. н/ .
 Мисля, че след  квадратурата на транзитен Плутон  и Сатурн   след време трябва  да мога да кажа : Направих каквото ми беше по- силите и зависеше от мен :)

Но ще видим как ще се справя ::)

После след време ще има секстилче на транзитен Плутон със Сатурн . :) Хе,хе , как се редуват периоди само... ;D

И аз имам този секстил в натала си!:)Отново се присъединявам към написанато от теб! Редуват се периодите и всеки един ни подготвя за следващия! Нещата се променят и ние с тях или обратното!:) Бях чела и поне за мен  е вярно, че дори леките аспекти ка Плутон със Слънцето говорят, че човекът ще претърпи промени, които ще му бъдат наложени отвън в стил "няма не искам, няма недей". Вярно е, мамка му! За наше добро е, макар че в млада възраст не винаги разбираме нещата по този начин.:)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #18 -: Април 30, 2012, 12:03:24 pm »
   Нама празно, бе  ;D  Пъкъла ври , бяла пяна пуща. ;D
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #19 -: Април 30, 2012, 12:50:11 pm »
Секстила при мен ще засегне /Плутон-транзитен секстил Сатурн/ както следва:

Плутон е в 10-ти , управлява 12-ти и асц...Транзитира през 2-ри , Сатурн е в 3-ти , управлява 2-ри.

« Отговор #20 -: Април 30, 2012, 03:14:27 pm »
Аз в натала имим тргон на плутон и сатурн.Не знам как се изразява. 8)

« Отговор #21 -: Юли 04, 2012, 12:45:12 pm »
ясно, че дава събитие 5 градуса преди точния съвпад, според вас обаче на колко градуса след съвпада може да се отчете ,че транзита е отминал?

« Отговор #22 -: Юли 04, 2012, 08:41:56 pm »
При мен тр. Плутон е в 12 и прави тригони върху нат. луна. Натално Плуто е У10, а е в 8-ми. Луна нат.У6,7 и е в 8-ми. Е полудях от емоции. Стигат ми. Направо ме обзема страх от последният му тригон с луната  :719: :41:

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #23 -: Юли 04, 2012, 08:44:15 pm »
При мен тр. Плутон е в 12 и прави тригони върху нат. луна. Натално Плуто е У10, а е в 8-ми. Луна нат.У6,7 и е в 8-ми. Е полудях от емоции. Стигат ми. Направо ме обзема страх от последният му тригон с луната  :719: :41:

Яяя..,дай повече инфо..и качи карта... ::) На мен ми предстои тригон към Луната.... ???

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #24 -: Юли 04, 2012, 10:31:10 pm »

това звучи любопитно, все едно говориш съвсем буквално за моята карта..  ;)
и какви бяха емоциите, разкажи нещо повече да знам какво да очаквам...?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #25 -: Юли 05, 2012, 02:35:29 pm »
И на мен ми такова майката Плутон... :'( Просто ме уби дори и при тригон...и то с лекота го направи.....

« Отговор #26 -: Юли 05, 2012, 06:27:43 pm »
Марая писах ти на лични :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #27 -: Юли 05, 2012, 07:30:19 pm »
Марая писах ти на лични :)

Отговорих ти... :)

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #28 -: Юли 07, 2012, 11:41:43 am »
Транзитен Плутон съвпад с натално Слънце, сцена на действието -4 дом. Слънце управител на 11 дом, Плутон управляващ 2 дом, ситуиран в натала в 12 дом, в аспект тригон към Слънцето...на 18 септември Плутон е стационарен и тръгва директно, човека чиято е картата на 18 септември има решаващо дело в съда...мой приятел, вчера го видях смазан, на дъното, на прага на дълбока депресия. Ще бъда благодарна на всеки който се включи в обсъждането :o

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #29 -: Юли 07, 2012, 01:05:27 pm »
Транзитен Плутон съвпад с натално Слънце, сцена на действието -4 дом. Слънце управител на 11 дом, Плутон управляващ 2 дом, ситуиран в натала в 12 дом, в аспект тригон към Слънцето...на 18 септември Плутон е стационарен и тръгва директно, човека чиято е картата на 18 септември има решаващо дело в съда...мой приятел, вчера го видях смазан, на дъното, на прага на дълбока депресия. Ще бъда благодарна на всеки който се включи в обсъждането :o

Прати ми данните, ще погледна, ама няма да е в близките 2 седмици... :)