Здравей Гост

Катаклизми,природни бедствия,масови фалити, през юни,юли,август,септември2012

• 56 Отговора
  • 14257 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Това ще бъдат най-трудните месеци не само за България , а и за света!
Тежките планетарни конфигурации не вещаят нищо добро за съжаление...те по-скоро дефинират напрежението , страха и природните бедствия ,катаклизми , фалити и безредици...масова смърт.
В тези месеци на дневен ред ще излязат действия и бездействия на властта...нови формации и напрежение на всички нива.

Меркурий в рак: В мунданен план това е 4-ти дом , той се свързва със селското стопанство, мините, градовете. Интересът към земята, селските имоти и обработването им.... пожарни, военни, гражданска отбрана. Тук са жените на нацията...,лоното ,корените. Управител е Луната....Много емоционални приказки ще бъдат изприказвани през периода..В последната седмица на месеца са възможни природни бедствия,които ще съсипят голяма част от реколтата. Фалити на фирми в областта на земеделието и строителния бизнес.

Венера ретроградна в Близнаци: В мунданен план Венера се свързва със социалната страна на социалния живот и празненства, социална среда и изкуствата. В знака на Меркурий по съшото време е в ретроградна фаза...или 3-ти мунданен дом или дома на комуникациите и контактите..на близки и съседни страни.
МИСЛЯ, ЧЕ ЩЕ ИМА ПРОБЛЕМИ С ТЕРИТОРИАЛНИТЕ НИ ГРАНИЦИ НА СЕВЕР!
Социалния живот ще претърпи неволи...Трудно общуване...трудни комуникации..

Марс в Дева: Втора и трета декада от знака...Субдиспозитори Сатурн и Венера. И двата ретроградни през разглеждания период.Диспозитор Меркурий в знака на Луната ..Марс е планета на войната и военните действия...на въоръжените сили и всички, които те осигуряват... оборудване както и  престъпления срещу личността. Често се свързва с епидемиите.
Смятам, че военни действия и епидемии ще съпътстват този период.

Юпитер в Близнаци: Църквата и духовенството, правото и юристите, банковото дело и застраховането. Това е планетата на просперитета и мира в знака на Меркурий ще направи съвпад с ЮЛВ. По това време нищо чудно да има и смърт на патриарх или на висш църковен деятел.

Сатурн ретрограден във Везни: 7-ми мунданен дом отношенията и взаимовръзките с другите, откритите врагове, договорите...
« Последна редакция: Март 30, 2012, 05:32:26 pm от Марая »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
МИСЛЯ, ЧЕ ВЪНШНИ ФАКТОРИ ЩЕ ОКАЖАТ ВЛИЯНИЕ ЗА ПАДАНЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВА...В ТОВА ЧИСЛО И БЪЛГАРСКОТО!РЕТРО САТУРН ВЕЗНИ-7-МИ ДОМ!
УРАН Е ПЛАНЕТА КОЯТО СЕ СВЪРЗВА С ЕЛЕКТРИЧЕСТВОТО И АДМИНИСТРАЦИЯТА И ОТГОВОРНОСТТА НА АДМИНИСТРАЦИЯТА.ТУК СА И ПРОФСЪЮЗИТЕ! МУНДАНЕН 11-ТИ ДОМ.
АСПЕКТА КЪМ ПЛУТОН-УПРАВИТЕЛ НА 8-МИ МУНДАНЕН ДОМ Е ТОЧНА КВАДРАТУРА.
В МУНДАННАТА АСТРОЛОГИЯ 8-МИ ДОМ СЕ СВЪРЗВА СЪС  СМЪРТ И СМЪРТНОСТ , ДАНЪЦИ И ОСИГУРОВКИ ,ФИНАНСОВИ ИНСТИТУЦИИ, ТАЙНИ СЛУЖБИ И СЛУЖИТЕЛИ .
ПЛУТОН Е ПЛАНЕТАТА НА ТАЙНИТЕ , НА МИНИТЕ , НА  МАФИЯТА И СТРУКТУРИТЕ И...НА ТРАНСФОРМАЦИЯТА...НА ШПИОНАЖА...
ЗАРАДИ ОРОНЕН ПРЕСТИЖ НА НАЦИЯТА ....

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Тежки земетресения биха могли да се случат в средата на месец юни 2012-та...по специално 19,20,21,22 юни... е твърде възможно да има разрушителни земетресения...Потъване на плавателен съд в същия период с много жертви...
Възможно е в следствие на грешка да бъде предизвикана авария в ядрена централа....

Активизиране на вулкан на Апенините...,Ямайка...Индия.... ???

уран се свързва и с авиацията, нали?

ето, няма никой оцелял, а самолета е супернова разработка, бил е на нещо като пробен полет

http://dnes.dir.bg/news/katastrofa-samolet-indonezia-suhoy-superget-11113977?nt=4

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
уран се свързва и с авиацията, нали?

ето, няма никой оцелял, а самолета е супернова разработка, бил е на нещо като пробен полет

http://dnes.dir.bg/news/katastrofa-samolet-indonezia-suhoy-superget-11113977?nt=4

Мдаа...четох го снощи.. :(
Да -Уран е планетата на авиацията. Вече в 7-я градус на Овен..,а Плутон е ретрограден. Аспекта е квадратура...Марс е в Дева на 150* от Уран и в апликитащ тригон към Плутон...Възела СЛВ е в каре с Марс...
Мисля, че тук има и чужда намеса...Мерк излезе вчера от знака на  Марс....

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
и в Гърция е имало днес земетресение.... :(

*

Неактивен Antena

• 1189
Земетресението днес беше изключително продължително според мен...
В София се усети много силно..  :(

*

Неактивен teia

• **
  • 74
Вчера цял ден ми се повръщаше и имах страхотен световъртеж ,тресеше ме от студ. В два часа през нощта малкото ми бебче се събуди и не искаше да заспи. Пет минути преди да се усети земетресението се разплака  ??? Първо земята бучеше ,после много силно ни залюля и сградата скърцаше. Живея на осми етаж и беше кошмарно като усещане.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Практични съвети при земетресение

Не се паникьосвайте и не хуквайте да бягате напосоки; Не трябва да напускате сградата, в която се намирате, освен ако можете да излезете на открито до 10 секунди;

В никакъв случай не тръгвайте да бягате по стълбите или с асансьора. Това може да е смъртоносно;

Заемете най-безопасното място в помещението в което сте – под рамката на вратата, близо до вътрешна стена, колона, под стабилна маса или легло;

Ако сте на улицата застанете далеч от сгради и далекопроводи;

Ако земетресението ви завари зад волана, спрете на открито, безопасно място и изчакайте;

В обществения транспорт е по-добре да изчакате края на труса в превозното средство;

След затихването на земетресението напуснете по най-бързия начин сградата, като преди това изключете тока, газта и водата.

*

Неактивен milla_m

• 1060
Вчера цял ден ми се повръщаше и имах страхотен световъртеж ,тресеше ме от студ. В два часа през нощта малкото ми бебче се събуди и не искаше да заспи. Пет минути преди да се усети земетресението се разплака  ??? Първо земята бучеше ,после много силно ни залюля и сградата скърцаше. Живея на осми етаж и беше кошмарно като усещане.

В Стара Загора се усети на 6 етаж, но като един трус, хоризонтален. Като на люлка. И на мен така ми беше кофти, болеше ме главата цял ден, а ми се повдигаше след земетресението. Котката  е реагирала.  Може би в София е било като в Гондола. :(

Стискам палци на всички да са живи и здрави!! И се молете , да са пощадени  всички и децата най- вече!!!

"Още поне 4-5 дни ще продължат вторичните трусове, след силното земетресение, което разлюля България тази нощ със сила 5.8 по Рихтер.

От Сеизмологичния институт към БАН предупреждават да се настроим не само психически, но и като подготвим домовете си. Трябва да се отстранят всички предмети, които има опасност да паднат и да се обезопасят общите части на блоковете.
 Вторичните трусове могат да достигнат до 4 степен по Рихтер, при която няма опасност за инфраструктурата, но е възможно хората да получат наранявания от падащи предмети. 

От Сеизмологичния институт обясниха още, че силното земетресение е станало в Пернишкия разлом, където последният силен трус е регистриран преди 55 години и е бил със сила от 4.5 по Рихтер.

До момента са регистрирани над 20 вторични труса, като 4-5 от тях са били със над 4 степен.

От БАН успокояват, че толкова силен трус, като първият от тази нощ едва ли ще има"
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
тук си беше доста силно..
около 03:20 се събудих от шума - едно бучене нещо като бучене от силен вятър, после се и разтресе,  ;D да не повярва човек реагирах като по учебник докато беше труса (и вторичния) не мърдах, после вече се направи ревизия по стаите, за да се види кои спи и кои не спи... после имаше още 2-3 по-големи около 4-4:30 и около 5:30... голям екшън направо. Ние сме на втория етаж... представям си какво им е било на тези от високите блокове (една позната сподели, че имала усещането, че блока й "заставал хоризонтално").

нощеска пак имаше трус около 01 часа...

не знам защо, но нито се изплаших, нито се панирах нищо .. е вярно на другия ден всичко ми се люлееше, но е възможно да е било от малките трусове... 

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
От тук нататък нищо добро не виждам...докато Сатурн не излезе от мунданен 7-ми дом. Уран е в 1-ви дом на мунданната карта , а Плутон в 10-ти. Всичко  това засяга кардиналните оси на МУНДАННАТА КАРТА....
Необходимо е да има повече емпатия , съпричастност...и разбиране! ЕГОИЗМА И ЕГОЦЕНТРИЗМА СЛЕДВА ДА ВЛЯЗАТ В МИША ДУПКА...,ЗА ДА НИ ИМА!

оф и за това се моля - да дойде октомври и да влезе сатурн в скорпион. за следващите около 2 години няма да има негов аспект към лични планети.

с това затъмнение някакви стари, подтискани и лоши енергии като че ли излязоха...